Birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım var.

Fatmais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
13
1
30
merhaba sevgilimle(eski sevgili adayimla) 1 yıldır birlikteyiz. ilk başlarda bana hiç kıyamayan,üstüme titreyen biriydi. ama şu ilişki yedi ayi geçtikten sonra geri kalan 5ay benim sabrimla oldu neden diyeceksiniz kendini bişey zannetmeye başladı ilgilenmiyordu, bir süpriz yaptığını bile hatırlamam ben sinir hastasiyim beni idare et demeye basladi idare edilecek bir tarafi yokken üstelik bana ağza alınmıycak küfürler etti surekli o sözleri bide utanmadan mesaj olarak attı bana. altan almaya çalıştım çok yanlış yaptım ilkinde kapıya koymam gerekirdi ustelik bana köle muhammelesi surekli bitirmeye calisinca ikna etti beni surekli heri donerim zannediyor katlanamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen karar verdim mutlu olamıyorum ama yinede biseyler engel oluyor bana çok zor durumdaym üstelik ben bu hata yaptım onunla birlikte oldum yanlış diyeceksiniz biliyorum farkındayım çok pismanim üniversitenin iki yılı zehir oldu resmen okul nasıl bitecek onj bile bilmiyorum..

ayrılmak istemiyorsan başka ne gibi bir tavsiye olabilir ?

Üstelik sana tokat da atmıştı küfür var dayak var hala ayrılamam diyorsun

e iyi madem hep buz bulundur diyince de kızıyosun

Nasıl ayrılamıyorsunuz anlamıyorum. Biraz irade gösterin bu işi bitirin. Okulunuzun arkadaşlarınızın, yaşınızın tadını çıkarın. Birlikte olmuşsunuz, bişey olmaz. Onunla geçirdiğiniz zamandan daha büyük kayıp değil. Arkanıza bakmayın, kararlı olun.

gözünü seveyim ilk çıkıştan , kaç!
dövmek , küfür nedir ya.. sevgiliyken böyleyse ,ilerde neler olur küçüğüm..

Birlikte olmuşsun.
Küfür isitmissin.
Dayak yemissin.

Geriye evlenip cocuk yapip hayatını mahvetmek kalmış.
Onu da yap tam olsun.

Dayak ve küfür bunlara rağmen ayrilamam mi diyorsunuz. Bulunmaz bursa kumaşıfalan mi yoksa küfür hoşunuza mi gidiyor. Iki damla kanın hesabını yapmayn bu sekilde birlikte olursanız mutsuz olursunuz.onunuze bakın

Tutulur tarafi mi kalmış ilişkinin beraber oldun diye hayatını mi mahvedeceksin bu sahistan ne es olur ne baba beraber bir hayat düşünülemez o yuzden hemen bitirmelisin

Haklisinz hepiniz son zerresine kadar ama o kadar yerle birimi gururum ağır basıyor onu pişman etmek istiyorum ama ileride korkuyorum tamam belki hata ettim birlikte oldum ama ya evlenmeyi isteyeceğim insan beni bu şekilde kabuk etmezse

Haklisinz hepiniz son zerresine kadar ama o kadar yerle birimi gururum ağır basıyor onu pişman etmek istiyorum ama ileride korkuyorum tamam belki hata ettim birlikte oldum ama ya evlenmeyi isteyeceğim insan beni bu şekilde kabuk etmezse

İşte şöyle düşünen bayanlara sinir oluyorum.
BİR: Sen mal değilsin. Beni böyle kabul etmezse demek?
İKİ: Evleneceğin insanı da ona göre seçersin artık. Hoş sen önce kendini mal olarak görmekten kurtul.

İlerde evlenmeyi düşüneceğin insan seni bu şekilde kabul etmeyecekse sende evlenmezsin onunla. Kendinize bir mal, eşya muamelesi yapmaktan vazgeçin artık.

Yaptığın hata olabilir devam edersen daha çok hatalara duseceksin. Sen bu durumunu karsindakinede hissettirmissinki sana köle muamelesi yapıyor. Bu benle oldu ayrılamaz kafasında. Kabul edip etmeme meselesine gelince okulunu bitir işine başla o zamana kadar düşünme bunları gerçekten sana değer veren incitmeyen sağlıklı düşünen bir erkek bu durumu pek te sorun etmez seçim sana kalmis

Hepiniz sagolun çoğunuz benden buyuksunuz keşke bi zamanlar kendi iç sesimide dinlemiş olsaydım evet şuan itibariyle noktayı koydum mesaj attım ve bitti

Alacağını almış şimdide eziyet ediyor kurtulmak için.
Sen sabret ayrılma sakın bulan var bulamayan var.
3 tam 1 robota da katılıyorum bol bol buz bulundur dolapta acını hafifletir.

Sen ya beni kabul etmezse dersen kimse seni kabul etmez zaten...
Önce kendi değerinin farkına var sana bunları yapan adamdan ayrıl.

Aliskanlik bu iste,hayatina aldigin adami,kufurlerine,hakaretlerine,yeri gelir siddetine ragmen hayatindan cikarmayi beceremezsen,bu yasadiklarin misliyle artacak,ve kendi gozunde kuculdugun gibi sevgilim dedigin adamin gozunde de,dayakda yese,kufurde soylesem,gurur yok bunda,yine birakamaz beni diye dusundurtup,iyice kuculeceksin..guzel seyler degil bunlar..
Ya bil silkelenip kendine geleceksin,su kotu aliskanligndan kurtulacaksin,ne kadar aci ceksende,ya da yapamiyorum birakamiyorum deyip,kufur de yesen susacaksin,dayak da yesen susacaksin,hakaretede ugrayip susacaksin.sikayetlenmeyeceksin halinden.

X