Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım koyu çıktıysa 2. Çizgi hamilesindir büyük ihtimal silik çizgi çıkan testte sorun olabilir banada ayni durum olmuştu hayırlı güzel haberler verirsin inş kan testi yaptır
Yok canım silik çizgi çıkanlar bozukmuş yanlış göstermiş o zaman hamile değildim kan testi yaptırdım hemen ama şuan çok şükür 10 haftalık hamileyim darısı başına inş
Kızlar 6 gün önce kan testi yaptırmıştım 12 çıkmıştı şimdi bu gün yine yaptırdım 18 çıktı doktor normalde daha hızlı yükselmesi gerekirdi söyledi içim rahat etmiyor böyle olup yinede hamile olan varmı?
Kızlar 6 gün önce kan testi yaptırmıştım 12 çıkmıştı şimdi bu gün yine yaptırdım 18 çıktı doktor normalde daha hızlı yükselmesi gerekirdi söyledi içim rahat etmiyor böyle olup yinede hamile olan varmı?