Birini çok sevdikten sonra başkasıyla mutllu olabilen var mı?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
1 ay once sevgilim benden ayrildi, biz mutlu olamiyoruz dedi. hakliydi surekli tartisiyorduk. Sonrasinda da sana eskisi gibi hissetmiyorum ben dedi. Birbirimizin ilk sevgilisiydik. Baskasinin elini nasil tutacagim ben dedim, 5 sene cikip sonra baskasiyla evlenenler var dedi. Onun baskasinin elini tuttugunu dusununce bile kotu oluyorum. Daha yasim genc 18im ama bilmiyorum, sanmiyorum baskasiyla mutlu olabilecegimi. 1 aydir yasamiyor gibiyim 4 kilo vermisim. Surekli bir sry yazmis mi son gorulmesi ne diye bakiyorum.
Iki arkadasim da dun bizi ruyasinda gormus baristiniz mi diye sordular bana ayri ayri. Bana bir abla tavsiyesi verseniz?

Beni çok seviyordu hatta mezun olmadan önce tüm okulun dilindeydik, yoldan geçen bir teyze bile bizi durdurup yavrum ne kadar masum bakıyorsunuz birbirinize, inşallah mutluluğunuz bozulmaz demişti. Şiirler, kitaplar, çiçekler... Bu kadar seven bir erkek arkadaşına daha bir ay olmamışken 'belki başkasına ihtiyacım vardır' diyebilir mi?
Kendime kızıyorum milletin ne dertleri var sen neyi dert ediyorsun diyorum ama çok ağır geliyor kaldıramayacakmışım gibi. Üniversiteye geçeceğim hayırlısıyla şu sonuçlar bir açıklansın, belki yeni dostlar edinirim kafam dağılır diyorum ama bir yandan da kimse onun gibi olamazmış gibi geliyor

Sevgi sadece bir kişiye karşı hissedilebilen, tek kullanımlık bişey değil ki.
Çok gençsin daha kimler girecek hayatına, kimler çıkacak. Sevecek, sevileceksin...

Kaç kişi için bundan öte bir sevgi olamaz dediğimi hatırlamıyorum bike. Her seferinde sevdim, aşık oldum, sıkıldım, anlaşamadım, bitti...

Sevgi sadece bir kişiye karşı hissedilebilen, tek kullanımlık bişey değil ki.
Çok gençsin daha kimler girecek hayatına, kimler çıkacak. Sevecek, sevileceksin...

Kaç kişi için bundan öte bir sevgi olamaz dediğimi hatırlamıyorum bike. Her seferinde sevdim, aşık oldum, sıkıldım, anlaşamadım, bitti...

Senin için yazdığım şiir kitabını at dedi de atamadım. Bana verdiği ilk papatya bile masamın üstünde duruyor hala. Arkadaşına öyle dediği halde benim içimde hala bir umut var. Ne kadar anı biriktirmişiz, düdüklü tencere görünce bile bi anımız geliyor aklıma. Unutmak için ne yapmalıyım ya da en azından takıntı halinden kurtulmak için?

Daha kimleri seveceksin üzülme sakın.. bende ilk sevgilimden ayrıldığımda 19 yaşımdaydım, tam 10 kilo verdim üzüntüden 1 sene kendime gelemedim. 1sene sonra bi baktım ki etrafımda birsürü insan var ve kocam hariç 2 sevgilim daha oldu.

Şimdi acısı sana tarifsiz geliyor ama zaman herşeyin ilacı tatlım

Senin için yazdığım şiir kitabını at dedi de atamadım. Bana verdiği ilk papatya bile masamın üstünde duruyor hala. Arkadaşına öyle dediği halde benim içimde hala bir umut var. Ne kadar anı biriktirmişiz, düdüklü tencere görünce bile bi anımız geliyor aklıma. Unutmak için ne yapmalıyım ya da en azından takıntı halinden kurtulmak için?

Dünyadaki tek erkeğin, seni mutlu edecek tek insanın o olmadığını kabullen önce..
Yaşadığınız ilişki çocukça bir masumiyet içeriyormuş anladığım kadarıyla. Bundan sonra yaşayacağın ilişkiler muhtemelen böyle olmayacak, buna hazırlıklı ol. Sen artık genç bir kadın olacaksın, daha olgun daha rayında ilişkiler yaşayacaksın. O da genç bir adam olacak aynı şekilde.
Bırak hepsi güzel bir anı olarak kalsın hayatında. Unutmaya çalışma, çabalama. Koy bir kenara orda dursun anıların. Acın geçmeye başlayınca gülümseyerek hatırlayacaksın hepsini.

ben! daha geçen yıl onun için yanıp tutuşurken, gözlerine bile bakamazdım heyecandan konuşamaz yanında yemek bile yiyemezdim. ama noldu, şimdi ikimiz de başkalarıyla çok mutluyuz. hatta aynı ortamda bulunmamız gerekiyor kırk yılda bir de olsa, hiç etkilenmiyorum.

Herkes noldu sana, iskelet gibi oldun, hiç gülmüyorsun diyor. Terminatör gibiyim en ufak bir konuşmaya bile gelemiyorum, en ufak şey batıyor bana. Başka bir şeylerle ilgileneyim diye evde yapabileceğim bir iş buldum, hırs yaptım gece uyumuyorum diye de annem aldı elimden. Telefonu odaların birine koyuyorum bakmayayım diye, en fazla 5 dakika sonra gidip alıyorum bir şey paylaşmış mı diye bakıyorum psikopat gibi oldum iyice. Bundan da kurtulmak istiyorum

ben :)
3 yıl boyunca aşk acısı çektim deli gibi.
şimdi diyorum ki ne kadar da çocukmuşum.
şimdi başkasına çok aşığım, çok seviyorum .
daha kimler çıkacak karşına. hiçbir erkek için kilo kaybetmeye değmez.
bunu şuan anlamazsın belki ama . bir tavsiye istiyorsan sakın onunla iletişim kurma.
sakın .
biraz sabret ne güzel günler göreceksin kimbilir :)

Dünyadaki tek erkeğin, seni mutlu edecek tek insanın o olmadığını kabullen önce..
Yaşadığınız ilişki çocukça bir masumiyet içeriyormuş anladığım kadarıyla. Bundan sonra yaşayacağın ilişkiler muhtemelen böyle olmayacak, buna hazırlıklı ol. Sen artık genç bir kadın olacaksın, daha olgun daha rayında ilişkiler yaşayacaksın. O da genç bir adam olacak aynı şekilde.
Bırak hepsi güzel bir anı olarak kalsın hayatında. Unutmaya çalışma, çabalama. Koy bir kenara orda dursun anıların. Acın geçmeye başlayınca gülümseyerek hatırlayacaksın hepsini.

Aynı üniversitede olacağız büyük ihtimal. Yeni dostlar edineceğim diyorum da o gözümün önünde oldukça hiç unutamazmışım gibi. Şimdi bile sanki hala sevgilim varmış gibi hissediyorum. Bir insan neden bir hafta önce 'ben seni çok sevdim' diye paylaşım yaparken bir hafta sonra arkadaşına 'başka birine ihtiyacım vardır belki' der? Unutmak için mi yoksa kafası mı karışıktır?
Ki bana eskisi gibi hissetmiyorum dedi ayrıldıktan sonra. Hiçbir şey yazmamıştı, sonra seni çok sevdim, sonra da başkasına ihtiyacım vardır belki diyor. Bunun anlamı ne?

zaman geçsin,adını bile zor hatırlarsın :) daha yeni olduğu için sana öyle geliyor. sana tavsiyem; çocuğun ne yapıp ettiğini takip etme artık

Kardeşime telefonumu sakla dedim geçen gün, sakladı. Sonra gittim arayıp buldum yine baktım. Önüne geçemiyorum

ben! daha geçen yıl onun için yanıp tutuşurken, gözlerine bile bakamazdım heyecandan konuşamaz yanında yemek bile yiyemezdim. ama noldu, şimdi ikimiz de başkalarıyla çok mutluyuz. hatta aynı ortamda bulunmamız gerekiyor kırk yılda bir de olsa, hiç etkilenmiyorum.

Aynı üniversitede bulunabiliriz büyük ihtimal. Sizin gibi olurum inşallah

X