Birini gerçekten çok sevmek ne demek?

burası dünya hayal alemi ya da masallar ülkesi değil ki. sizin istediğiniz evlilik dizilerde bile yok . beklentiler çok yüksek olunca mutsuzluk kaçınılmazdır
Siz kendiniz için en iyisiyle evlenmiş olabilirsiniz.

Hediye alınması, sürpriz yapılması benim için önemlidir mesela. Bunu yapmayan adamla mutlu olamam.

Beklentim yüksek değil. Beklentimi sizin düşündüğünüz ölçüde tutmak da benim için mutluluk değil.

Herkes kendi yaşadığı kadar pay biçiyor diğer ilişkilere. Neden masal olsun, neden senaryo olsun? Yaşayanlar var elbette.

Evlenmek için bir acelem yok. Çocuk yapmayı planlamıyorum. Karşıma çıkan kötünün iyisini kabul etmek istemiyorum.

burası dünya hayal alemi ya da masallar ülkesi değil ki. sizin istediğiniz evlilik dizilerde bile yok . beklentiler çok yüksek olunca mutsuzluk kaçınılmazdır
Eşimizden romantizm ve ince düşünmeyi bekleme niye hayaller dünyasında olacak bir şey olsun ki. Erkekler istediklerinde gayet yapıyorlar yapacak kadar seviyorlarsa. En odun erkek bile aşık olduğunda neler neler yapıyor. Merhamet vs tabi ki önemli ama diğer beklentiler uç değil.

Kendini kötü hissettiğin, değersiz hissettiğin, kendinden ödün verdiğin yeri, kişiyi bilirsin; orada da ısrarla kalmak tamamen kayıp.
Bu kısmı kesinlikle çok çok önemli ya, yanında kendin olamadığın, sözlerine hareketlerine hep dikkat etmen gereken biriyle asla yaşanmaz.

Kesinlikle katılıyorum. Eşim tanıdığım andan beri özel günleri atlamaz, ağzından hiç güzel sözler eksik olmaz, herşeyde önce beni düşünür önce nasıldı hayal edemiyorum. Ama kendi kardeşim doğduğundan beri evde küçük bir dana gibi takılıyordu. Sonra aşık oldu evlendi şimdi minnoş bir kuzuya dönüştü. Gerçekten en odun erkek bile sevince böyle olabiliyormuş karşıdakini mutlu etmek için.

Bir gün bir erkek için böyle hissedersem onu doğurmuşum demektir gönlüne göre olsun her şey

Bence sizin kriteriniz çok düşük. Eşinizin hediye alma ya da romantiklik gibi alışkanlıkları yokmuş ama merhameti çokmuş sizi yormazmış vs. Bunun ikisini yapacak erkekler de çok fazla. Yani hem hediye alan hem merhametli olan çok fazla erkek var. Bu dizilerde filmlerde olan bir şey değil bizzat gerçek hayatın kendisi.
Sizin bu konuda bakış açınız sığ geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…