Birini Sevebilir mi ?

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
Bana defalarca yalan söyleyen beni aldatan bitti dediğimde aylarca peşimden koşan yalvaran sözler veren erkek .Adam demek istemiyorum adam sıfatını ona yakistiramiyorum .Bana kapan namaza başla diye nasihatte bulunurdu. Yanlış anlasilmasin lütfen durumu anlayin diye söylüyorum annesi kara carsafli ve kadın beni her gördüğünde bir saat nasihat verir .Erkek arkadaşım bundan 2 ay önce motor kazası geçirdi ve iki aydır evde yatıyor .Üniversite sınavına hazırlanıyorum haftada 2 3 defa gormeye gidiyorum ama ne zaman gitmesem benimle kavga ediyordu .Dün aradı çık gel yanıma diye dershanem var gelemem dedim ardından ben ilişkiye girmek istiyorum tarzı bi cümle kurdu Bu ne demek dedim gayet açık işte dedi .Barismadan önce sana söyledim yine aynı mevzuyu gündeme getirip aynı şekilde beni üzme ben öyle bir şey istemiyorum dedim .Ben seninle o aldattigim kızın ahını aldimda böyle oldum dedi .O kadar ağrıma gitti ki o kızı uzdum dedi ya ben dedim 3 sene geçiren aldatilan bendim dedim suratına kapattım .Beni aradı Özür dilemesini beklerken ben devam etmek istemiyorum her şey tamamen bitti dedi neden dedim ben kendime guvenmiyorum bir daha ahini alamam kimsenin dedi .ciddi ilişki bana göre değil dedi ya 3 senemiz dedim kusura bakma sevgilim bana yetmiyor dedi ve bir daha beni arama artık istemiyorum diyip gitti .Her kavgada gidip orda burda kızları ekleyen numarasini ınstagrama facebooka yazan oydu .Madem yine aynı şekilde gidecekti neden 4 ay boyunca ben değiştim gel seni bunun için kaybedemem dedi ? Beni ne diye sildi vazgeçti ? Şimdi başkasını sevebilir mi ki ? Vazgeçtim kafamda tamamen bitirdim artık

Canım iykide yol yakınken nasıl bir insan olduğunu göstermiş sana boşver unut gitsin derslerine odaklan.Seni elde edemeyince sanki senin gözünü korkutmak istemiş onsuz yapamazsın gibi :110:

Birini sevse ne sevmese ne adamliktan nasibini alamamisken.
Sen onu dusunme, bukadarla kurtulduguna sukredip rotani degistir arkadasim.

Canım iykide yol yakınken nasıl bir insan olduğunu göstermiş sana boşver unut gitsin derslerine odaklan.Seni elde edemeyince sanki senin gözünü korkutmak istemiş bensiz yapamazsın gibi :110:
Canım pek yol yakınken olmadı 3 sene oldu .Zaten o kadar şey yaşattı üzdü kırdı mahvetti şimdi bir de bu vazgeçtim artık yoruldum ama bu sözler ne nasıl bir sevgi ? Sevgi yok ortada onunla yatan mi alicak onun kalbini

Bak canım benim kendin diyorsun yatanmı alacak diye hadi varsayalım birlikte oldunuz ozaman çok geç olmazmıydı.o_Oo_Oo_O

Ay pskolojik sorunlu bir erkek.. Aman Allahım korumuş manyak 3 senelik ilişki yaşıyor aldatıyor bide sanki senle aldatmış gibi o kızın mı ahını almış??? Zaten bu laftan sonra konuşman hata hadi canım hadi diyip kapatıcaktın. Bide hönk diye ben ilişkiye girmek istiyorum da ne demek ? Öyle ısmarlamayla mı oluyormuş bu işler?! Tam bir hödük.

aman aman bittiğine sevinmelisin bence.. onula mı uğraşıcan ya.. ben okurken sinir oldum.. uğraşma böle insanlarla.. bu tipler hayatının içine eder sonrada böle bişey yokmuş gibi defolup giderler.. :KK20:

Merak ediyorum seven adam böyle diyip bırakıp gidebilir mi

Valla o lafa sira gelene kadar oncesinde okadar sey yapmiski zaten ortada sevgi falan hissedilmiyor.
Peki o yapti sen neden izin verip kabullendin?
Ayni hataya tekrar dusme derim, kackere gostermis kendisinin ne mal oldugunu.

Aldattıgını bile bile devam etmemeliydiniz. Hala da böyle bi adam için üzülüp neden diye sorguluyosunuz.

Ay pskolojik sorunlu bir erkek.. Aman Allahım korumuş manyak 3 senelik ilişki yaşıyor aldatıyor bide sanki senle aldatmış gibi o kızın mı ahını almış??? Zaten bu laftan sonra konuşman hata hadi canım hadi diyip kapatıcaktın. Bide hönk diye ben ilişkiye girmek istiyorum da ne demek ? Öyle ısmarlamayla mı oluyormuş bu işler?! Tam bir hödük.
Zaten o kızın adı geçince ben telefonu kapattım onun üzerine arayip bunları söyledi .Zaten kaç gündür her bahaneyle gitme derdindeydi. Ne yapıcaz bize gelince falan dedi anlamadım bende sonra baktım böyle cümleler kurdu ben yaşamak istiyorum dedi benim yapmicagimi biliyorsun dedim kaç kere bunun için kavga etmiş sözler vermişti ne diyim ki

Aldattıgını bile bile devam etmemeliydiniz. Hala da böyle bi adam için üzülüp neden diye sorguluyosunuz.
Kendi doğrularımi sorgular oldum acaba ben çok mu dikkat ediyorum böyle şeylere diye ama bir erkek böyle bir şey isteyip bunun için gidebilir mi ? Illa birileriyle yatmasi kalkmasi mi lazım .Zaten ondan çok uzak duran çok mesafeli bir iliskimiz yoktu ki ama onun tam istediği şey belliydi bir kere birlikte oldum diyelim sürekli benden bunu bekleyip bunun için gidicek miydi

aman aman bittiğine sevinmelisin bence.. onula mı uğraşıcan ya.. ben okurken sinir oldum.. uğraşma böle insanlarla.. bu tipler hayatının içine eder sonrada böle bişey yokmuş gibi defolup giderler.. :KK20:
Öyle oldu işte .hiç mi sevmedi madem bunu yapıcakti neden onca yalvardi bilmiyorum