Bana defalarca yalan söyleyen beni aldatan bitti dediğimde aylarca peşimden koşan yalvaran sözler veren erkek .Adam demek istemiyorum adam sıfatını ona yakistiramiyorum .Bana kapan namaza başla diye nasihatte bulunurdu. Yanlış anlasilmasin lütfen durumu anlayin diye söylüyorum annesi kara carsafli ve kadın beni her gördüğünde bir saat nasihat verir .Erkek arkadaşım bundan 2 ay önce motor kazası geçirdi ve iki aydır evde yatıyor .Üniversite sınavına hazırlanıyorum haftada 2 3 defa gormeye gidiyorum ama ne zaman gitmesem benimle kavga ediyordu .Dün aradı çık gel yanıma diye dershanem var gelemem dedim ardından ben ilişkiye girmek istiyorum tarzı bi cümle kurdu Bu ne demek dedim gayet açık işte dedi .Barismadan önce sana söyledim yine aynı mevzuyu gündeme getirip aynı şekilde beni üzme ben öyle bir şey istemiyorum dedim .Ben seninle o aldattigim kızın ahını aldimda böyle oldum dedi .O kadar ağrıma gitti ki o kızı uzdum dedi ya ben dedim 3 sene geçiren aldatilan bendim dedim suratına kapattım .Beni aradı Özür dilemesini beklerken ben devam etmek istemiyorum her şey tamamen bitti dedi neden dedim ben kendime guvenmiyorum bir daha ahini alamam kimsenin dedi .ciddi ilişki bana göre değil dedi ya 3 senemiz dedim kusura bakma sevgilim bana yetmiyor dedi ve bir daha beni arama artık istemiyorum diyip gitti .Her kavgada gidip orda burda kızları ekleyen numarasini ınstagrama facebooka yazan oydu .Madem yine aynı şekilde gidecekti neden 4 ay boyunca ben değiştim gel seni bunun için kaybedemem dedi ? Beni ne diye sildi vazgeçti ? Şimdi başkasını sevebilir mi ki ? Vazgeçtim kafamda tamamen bitirdim artık