• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisi size yarın intihar edeceğim derse ona ne dersiniz?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
birisi size yarın intihar edicem dese ona ne dersiniz??sengözlerimebaksanab

İyi yolun açık olsun...

Dikkat et de en sağlam yolu seç derim ...:delphin:

tam bir zavallı olduğunu ,bu derece aciz bir insanın dostum olamayacağını söylerdim.ne halt edersen et umrumda değil derdim..
zaten o noktaya gelmesine başında izin vermezdim...

yardıma gıderım.....dur bende gelıyorum derım...delikafadulden

tobe tobe ....şaka bır yana ...hiç bir sebeb ıntıhar olamaz...ıntıharında randevusu olmaz...o anlık bır durumdur...yanı gunler öncesıde planlanmaz sanırım....
konusurum ...o kişinin yakınlarını ararım...gerekırse adresını polıse verırım ...:uhm:
engel olmaya calısırım.........yasakkelime

intihar edecek kişi bir gün önceden bunu asla söylemez.
eğer gelip ben yarın intihar edeceğim diyorsa bu blöftür zaten.

kafasına koyduysa da hiçbir şey vazgeçiremez, vazgeçirmemesi için kimseye bişey belli etmez zaten

bu dünyamız zaten b.k bide öteki dünyayı b.k etme ....derim

Gerçekten yapacak olsa; bana neden söylesin ki diye düşünürüm.,
Sebebini öğrenmek isterim, durum dediği gibiyse ikna yolları arar, çözüm üretmeye çalışırım.

blöf yapıyodur bencede benneyaptımki
ailesine haber ederdim ortalıgı ayaga kaldırırdım
napıyım yanı
delikafadulden

bir arkadaşımın ,tanıdığı yapmış bunu. erkek . bu arkadaşımla eşini arıyor. ortak dostları. ben intihar edeceğim diyor. saçmalama. falan. tel da inanmıyorlar.ciddiye pek almıyorlar. ve 2 saat sonra kendisini aşağı attığını öğreniyorlar. eşinden yeni ayrılmışmış. çok seviyormuş... hala üzülürler. inansaydık keşke de yanına gitseydik diye....

ha şimdi intihar ediyorum dese vereceğim cevap verdiğimden çok çok farklı olurdu ama
yarın intahar edeceğim ben derse,
ilk soracağım şey neden bugün değilde yarın demek olur anca...

çok inandırıcı değil bu...

ha şimdi intihar ediyorum dese vereceğim cevap verdiğimden çok çok farklı olurdu ama
yarın intahar edeceğim ben derse,
ilk soracağım şey neden bugün değilde yarın demek olur anca...

çok inandırıcı değil bu...

Ay canım çok akıllıca bencede:roflol:Neden bugun degılde yarın:)Bende aynen bunu sorardım..

ben böyle bişi olursa herhalde şaşkınlığımdan dona kalırım malesef herhalde hiç bir şey elimden gelmez

inanmam...
ben intihar etcem diyosa bu ne demek gel engel ol demek
karışmanızı istemese zaten haber vermeden yapar
olduda inandık engel olduk diyelim
kafasına koymuş olan insan tekrar dener önüne geçemeyiz ki :1no2::1no2:

banada bir arkadaşım intihar edeceğini söyledi bende vazgeçirdim kafasına koymuş gibiydi ne kadar ciddiydi bilmiyorum ama neyseki yapmadı şutarafagitti

kaydirigubbakcemile3bütün mal varliğini bana bırakması için bir imzalı kağıt alırdım:lepi:

evet bende aynı cevabı vericektimki yazılmış
neden bugün değilde yarın ??
gerçekten intihar edicek olan sölemes

Yakasına yapışırım ve onu asla yalnız bırakmam. Blöf yaptığını düşünsekde böyle bişeyi düşündüğü için bile zaten pskolojisi bozuk demektir. Onu bu düşüncesinden uzaklaştırmak için elimden geleni yaparım. Yakınlarına haber veririm, elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.

e o kadar meraklıysan intihar etmeye,önce planını söyle,eğer kafama yatarsa yarın beraber intihar edelim derimkafamçokkarıştı gerçekten intihara niyeti olan adam,önceden kimseye haber vermez.haber veriyosa amacı sadece etrafındakileri korkutmaktır.belliki farkedilmek,önemsenmek,ilgi görmek istiyodur.:1closedeyes:

gülümsemek güzel,hatta ağlamak bile güzel.depremler,türlü felaketler,savaşlar olurken,aldığım her nefese her sabah uyandığımda şükrederim intiharı düşüneceğime.

Back
X