birkaç aydır eşimle aramız kötü :(

ymnmhmtbsr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
156
46
31
Herkese iyi geceler. Eşimle Nisan ayından beri aramız kötü. Onun ailesine düşkünlüğü, sigara içmesi, arkadaşlarıyla veya komşularla akşamları fazla vakit geçirmesi temel sebeplerimiz ne kadar uyarıp dil döksem de aynı şeyleri yapıyor ve ben artık o kadar yoruldum ki çabalayacak gücüm kalmadı ama bu şekilde de olmuyor düzeltmeye çalıştıkça da tartışıyoruz daha iki yılımızı doldurmadık şimdiden böyle olmak çok zoruma gidiyor eşime olan hislerim gittikçe köreliyor yardım edin fikir verin lütfen :KK43:

Ne zaman ki onunla ilgilenmeyi bırakırsın.Heh işte o zaman tıpış tıpış peşinden koşar
Yok başka yolu.Çünkü kendini önemli sanıyor, bir nevi kaçan kovalanır hesabı.
Sen şimdi dersen %90 hanım kızlarımız gibi; " ama ben denedim , o zaman daha kötü oldu, beni hiç sallamadı" yok işte o işler öyle olmuyor.İki gün karışmıyorsun ,üçüncü gün dayanamayıp ya laf sokuyorsun ya da surat yapıyorsun.Gerçekten sallama ilgi alanını çek üstünden.Eğer kendi gelmezse adımı değiştiririm

Ne zaman ki onunla ilgilenmeyi bırakırsın.Heh işte o zaman tıpış tıpış peşinden koşar
Sen şimdi dersen %90 hanım kızlarımız gibi; " ama ben denedim , o zaman daha kötü oldu, beni hiç sallamadı" yok işte o işler öyle olmuyor.İki gün karışmıyorsun ,üçüncü gün dayanamayıp ya laf sokuyorsun ya da surat yapıyorsun.Gerçekten sallama ilgi alanını çek üstünden.Eğer kendi gelmezse adımı değiştiririm
Söylediğinizi uzun süre denemedim ama denediğim zamanlarda da işine geliyor gibi oluyor kızdığım şeyleri daha rahat yapıyor sanki

Evet bende sizin dediginiz gibi yapiyorum artik kendisi geliyor sariliyor öpüyor bencede fazla ilgilenmeyin konu sahibi bir iki gun gelmez sonra gelmeye başlar hicde kafaniza takmayin

Söylediğinizi uzun süre denemedim ama denediğim zamanlarda da işine geliyor gibi oluyor kızdığım şeyleri daha rahat yapıyor sanki
böyle diyeceğinizi biliyordum.takmayacaksınız isterse bir ay boyu gece gündüz gitsin ailesine ,eninde sonunda baktı ki siz sallamıyorsunuz(tirip,surat asma,laf sokma,imalı konuşma yok) o zaman noluyo bu kadına deyip sizin için çabalayacak.İsterseniz denemyin devam edin laf söyleyip,trip yapmaya ,asla değişmez

Mücadele etmeyi birak ...
Sen üstüne gittikce o kacar vw hic bie sorun düzelmez..
Kendi haline birakacaksin...

Bazı insan var eşini olduğu gibi kabul eder bazısı var kabul edemez.ben olduğu gibi edenlerden km fakat esim değil.
Kısaca eğer iletişimle güzellikle cozulmez ise insan çıkmaza girebiliyor

bana gore sıgara ıcmesı dısındakıler sorun degıl
esım aılesını aramıyor dıye kızıp arasana sorsana dıyorum...
arkadaslarımızla komsularımızla hep vakıt gecırıyoruz oturuyoruz sohbet edıyoruz sızı gece gec saate kadar evde tek bırakıp dısarda gezmıyormus kı...
bunlar temel sorunsa...

Ailesine düşkün olmakta yeni moda ruh hastalığı gibi bahsediliyor ya kk da hayret yani.
Siz ezdiriyormu, zorla görüştümeye mi çalışıyor, eşinizmi dolduruyorlar nedir yani sorun anlamadım ki:KK11:
Cevap verirseniz sevinirim:KK14:

X