birkaş gün içerisinde keseyi görmeye gidecek olan hamişler var mı ?

Canm kac haftalıksn bide vajinal yoldan mi ultrasonda mi goreceksn ben tam 5 +0 hamileyim doktordan yeni geldm bana bi kac gun snra gel vajinal muayene yapalm dedi tabi ben gitmicem ultrasnda baktrcam ilk

Insllah görürsün canm. ben 1 hafta 10 gün bekleyip gidecegm bende vajinal muayene de bakalm dedi zararli diye duydm o yuzden beklemedeyim simdilik :)

adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan

Ben 5+0 da karindan baktirdigim ultrasonda gordum keseyi idrara sıkısik olmadan hem de. Kan degerleriyle de alakaliymis sanirim bu siteden okuduklarima gore. Insallah gorursun canim ilk gittiginde beklemek strese sokuyor insani.

En son ne zaman kan testi yaptirdin. Bence hemen bi doktora gitmelisin insallah gebeliktir ama degilse de baska bir problem olabilir bu kadar gecikmesi normal degil

En son ne zaman kan testi yaptirdin. Bence hemen bi doktora gitmelisin insallah gebeliktir ama degilse de baska bir problem olabilir bu kadar gecikmesi normal degil
adet tarihimden 3 gün önce kan testi yaptırdım 1,2 cıktı. normaldede 2 günde bir idrar testi yapıyorum hep negatif

Canım stresten oluyor hepsi.çok iyi anlıyorum seni.kafaya takma desem de takıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…