- 3 Mayıs 2016
- 95
- 60
- 8
- 32
- Konu Sahibi melinasya_bebek
-
En son ne zaman kan testi yaptirdin. Bence hemen bi doktora gitmelisin insallah gebeliktir ama degilse de baska bir problem olabilir bu kadar gecikmesi normal degiladetim 13 gün gecikti tüm testler negatif. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan
adet tarihimden 3 gün önce kan testi yaptırdım 1,2 cıktı. normaldede 2 günde bir idrar testi yapıyorum hep negatifEn son ne zaman kan testi yaptirdin. Bence hemen bi doktora gitmelisin insallah gebeliktir ama degilse de baska bir problem olabilir bu kadar gecikmesi normal degil
Bence bi kez daha kan testi yaptirmalisin bu kadar gecikme olduguna gore var bi is insallah bebistiradet tarihimden 3 gün önce kan testi yaptırdım 1,2 cıktı. normaldede 2 günde bir idrar testi yapıyorum hep negatif
Kesenin boyutu neydiarkadaşlar bende yeni hamileyim 5+0 iken görüldü bizim kese tek kese ama doktorum ikiz gibi duruyor keseye göre dedi bakalım ne kadar doğru çıkacak.. sağlıklı olsunda bir iki fark etmez
Canım tahmini 5+6 günlük oluyorum cuma günü.vajinal istemiyorum.normal ultrason ileCanm kac haftalıksn bide vajinal yoldan mi ultrasonda mi goreceksn ben tam 5 +0 hamileyim doktordan yeni geldm bana bi kac gun snra gel vajinal muayene yapalm dedi tabi ben gitmicem ultrasnda baktrcam ilk
İnşallah canım haberdar et bizi de:*Ben yarın gidicem 5+3 olmuş olucam inş görebilirim normal ultrasondan
Canım stresten oluyor hepsi.çok iyi anlıyorum seni.kafaya takma desem de takıyor insan.adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan
Süper çok sevindim canım.Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inş.arkadaşlar bende yeni hamileyim 5+0 iken görüldü bizim kese tek kese ama doktorum ikiz gibi duruyor keseye göre dedi bakalım ne kadar doğru çıkacak.. sağlıklı olsunda bir iki fark etmez
Amin inşallah canım.haber verirsin bize deBen de pzt gideceğim inşallah kesemi görmeye. Allah hepimize sağlıklı bir gebelik süreci kısmet etsin. Sağ salim kucağınıza alalım
Tabi haber ederim CanımAmin inşallah canım.haber verirsin bize de
Beta hcg ne düzeyde benim 48 saatte 3 katına çıktı neredeyse. Normalde 48saatte 2 kat olması gerekiyor bende ikiz mi diye şüphelendim 4hafta 3 gündeyimSüper çok sevindim canım.Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inş.
canım ben ilk baktırdım doktora gecen hafta çarsamba 97,54 idi.bi daha da baktırmadımBeta hcg ne düzeyde benim 48 saatte 3 katına çıktı neredeyse. Normalde 48saatte 2 kat olması gerekiyor bende ikiz mi diye şüphelendim 4hafta 3 gündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?