- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
- Konu Sahibi melinasya_bebek
-
cok sewındım canım.bnde bgn gtcemDün gittim kese gözüktü karından bakıldı 5 haftalık
ben bugun gördüm canm 5+6 gunluk idim.1 ay sonra kalp atışını dnlemeye gdıcz.allah ızın verırse :*Ben de yarın gideceğim 6+2deyiz, geç döllenme demişti doktor bakalım kesemizi görebilecek miyiz, çok heyecanlıyım
İnşallah darısı başımızaben bugun gördüm canm 5+6 gunluk idim.1 ay sonra kalp atışını dnlemeye gdıcz.allah ızın verırse :*
İnşallah görürsün Canımmm ben de 6+2 de göreceğim inşallahBen de yarın gideceğim 6+2deyiz, geç döllenme demişti doktor bakalım kesemizi görebilecek miyiz, çok heyecanlıyım
İnşallah canım yaa görelim kuzularımızın ilk görüntüsünüİnşallah görürsün Canımmm ben de 6+2 de göreceğim inşallah
ben kesnin boyutunu bilmiyorum inan ki biz kalp atışını da duyduk miniğimizin rabbim herkese nasip etsin inşallah(6+2 günde)Kesenin boyutu neydi
Allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi da nasip etsin insallah :)ben kesnin boyutunu bilmiyorum inan ki biz kalp atışını da duyduk miniğimizin rabbim herkese nasip etsin inşallah(6+2 günde)
Büyük ihtimal gözükür canım senin.benim 5+6 da gözüktüBende haftaya gideceğim şu an 5+6 ,bi hafta daha bekleyip net görmek istiyorum
İnşallah canım hala gitmedim hafta içine kadar bekleyip öyle gideceğim :)Büyük ihtimal gözükür canım senin.benim 5+6 da gözüktü
Her 2 güne 2 kat artması lazım. Doktora görünürsen sonucu söyler misin?Ben de 5+4 haftaligim galiba son adet tarihime gore oyle gozukuyor fakat doktorum haftasini c.tesi soyleyecek ayni zamanda keseye bakacak son adet tarihim 11 temmuz. 9 agustosta beta 39 cikti. 11 agustosta 85 cikti. 15 agustosta iste 528 cikti. Bu kadar hizli artmasi normal mi acaba
amin inşallah canm bnmİnşallah canım hala gitmedim hafta içine kadar bekleyip öyle gideceğim :)
Sağlıkla kucağına al sende inşallah
Son adet gününün ilk günü olarak hesaplıyoruz canımHanimlar bende hamileyim ve sali gunu doktora gidicem. Yalniz sizden biseyi net olarak ogrenmek istiyorum. Hafta hesaplamasinda son adet gununun ilk gununden mi yoksa son bitis gununden mi baslaniyor hesaplanmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?