birkaş gün içerisinde keseyi görmeye gidecek olan hamişler var mı ?

bende çarsamba günü gideceğimm keseyi görmeye inşallah. 4haftalıkken gitmiştim net görememişti daha yeni oluşuyor demişti.simdi 7.haftada gidecegim inşal:) ya kızlar yorumlarınızın altında hamilelik takvimi görünüyorya onu bende yapmak istiyorum nasıl yapıcam:?????

Ben de 5+4 haftaligim galiba son adet tarihime gore oyle gozukuyor fakat doktorum haftasini c.tesi soyleyecek ayni zamanda keseye bakacak son adet tarihim 11 temmuz. 9 agustosta beta 39 cikti. 11 agustosta 85 cikti. 15 agustosta iste 528 cikti. Bu kadar hizli artmasi normal mi acaba

Merhabalar bende haftaya gidicem nasipse son adet tarihine göre 4 haftalık 3 günlük inşallah haftaya görürüz keseyi acayip heyecanlıyım birazda endişeli..

H
Her 2 güne 2 kat artması lazım. Doktora görünürsen sonucu söyler misin?

Hanimlar bende hamileyim ve sali gunu doktora gidicem. Yalniz sizden biseyi net olarak ogrenmek istiyorum. Hafta hesaplamasinda son adet gununun ilk gununden mi yoksa son bitis gununden mi baslaniyor hesaplanmaya?

kızlar selam ; bende sat 'ıma göre suan 5+1 gunluk hamıleyım ; ayın 25 ınde kan verdım 1391 cıkmıstı hcg ; doktor ıstersen alttan bakalımustten bu degerle gozukmez dedı baktı mınık bır karartı seklınde gordu keseyı ; 5 eylulde yanı sat'ıma gore 6+0 da asıl muaynem var bakalım ıns bebıste kalp atısıda duyulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…