Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bezelye yaptım
adamcımın gelmesine yakın pilav da yaparım..ooohh bi de yanına cacık buzluu

Ohh eline sağlık bebiş bak iyi aklıma getirdin buzlukta bezelyem vardı eve gidince ben de bezelye yapayım kocişim sever
pirpirimi biliyor musun?pirpirimli cacık benim favorim off canım çekti

bööyle hafif ekşimsi bir ot semizotu mu diyorlar oralarda ki acaba bilmiyorum ki? yuvarlak yuvarlak onları koparıp koparıp hiç doğramadan cacık yapıyorum... ya da domates az sarımsak ve doğranmış pirpirim salatası süper yaa...

tarif ettiğin şeylerden yapılır semiz otundan ama ekşi değildir semiz otu ve su damlası şeklinde yaprakları...ben ondan çok yaptım son zamanlarda...omega 3 bakımından zengin diye abarttım çocuk omega3 manyağı olcak içimde

canım o listeyi benden başkası düzenleyemez ki
tamam canım ekliyorum

tamam cok tesekkur daha kımseyle paylasmadıgım ıcın herseyı burda rahat rahat paylasmak cok ıyıı : ) lısteyı yıne ılk sayfadan mı gorcez

ne var ne yok kızlar. varmı yeni haber. bugün canım sıkkın gibi fazla giremedim foruma.

tamam cok tesekkur daha kımseyle paylasmadıgım ıcın herseyı burda rahat rahat paylasmak cok ıyıı : ) lısteyı yıne ılk sayfadan mı gorcez

canım bizlerde senin gibiyiz kimseyle paylaşamadığımızı burda çook rahat bi şekilde paylaşıyoruz.. birbirimize destek oluyoruz ortamımız çook güzel.. yakında anlarsın zaten ne demek istediğimi..
evet ilk sayfada kalıcı o liste.. ordan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…