Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk sılammmneler yaptınız bakalım. yeni haber varmı :26:
aha temmuz çetesine biri dahahaddiii inşşş sizler başarılı olucaksınııızzz
![]()
ne var ne yok kızlar. varmı yeni haber. bugün canım sıkkın gibi fazla giremedim foruma.![]()
fındıkkabuğu arkadaşımızın hamileliği kesinleşmiş
2 kişi daha var beklemede haberlerini verecekler akşam![]()
hoşgeldin kuzucum neden canın sıkkın de bakem?
bilmiyom ki canım.bekleyişten yoruldm galibaaa :18::18::18:
ama yorulmak yok...bebişleriniz göbüşlerinizdeee...olumlu düşünün olumlu olsun sonuç![]()
![]()
aaaaaaaa çok sevindim yaaa.onun kesindi zaten yaa benim içime doğdu
ayyy darısı başımızaaa.temmuz çetesinin açılışını o yaptı.devam ettiren olmadı.hişt sibotiiiciimmm senin nasıl gidiyooo belirti falan varmııı
![]()
ama yorulmak yok...bebişleriniz göbüşlerinizdeee...olumlu düşünün olumlu olsun sonuç![]()
![]()
benim iki tane var içimde![]()
uykusuzluktandır...kolay mı hormon değişikliği garip yapıyo insanı işte böyle...bugün bi gariplik var bende yaaa.anlamadım gitti. birazda uykusuz kaldım![]()
benim iki tane var içimde![]()
senin haftasonu gelecek içine bebişler 2 tane gelsin inşallah![]()
uykusuzluktandır...kolay mı hormon değişikliği garip yapıyo insanı işte böyle...
hah şöyle...![]()
evet yaa...yalnız o bu değil de yaptığın cicilerin aynısından birer tane daha yapıcan şimdi bi de![]()
tabi anacım hatun becerikli.....![]()
ben garibim canım. belim ağrıyo. karnım ağrıyo. göbek deliğim acıyo. hasta olacam gibi sanki. Ama Allahtan ümit kesilmez tabi bekliyciiz göriciiz beraberayynen ya bu haber bize iyi geldi
ya ne bilim hiç belirti yok hamiş olmadım gibime geliyor
sen ne alemdesin tatlım?
uykusuzluktandır...kolay mı hormon değişikliği garip yapıyo insanı işte böyle...