bugün kadın doğum ewine gittim doktora söledim adetim 12 gün gecikti ve 1.5 senelik ewliyimkorunmuyoruz bebeğimizolmadı diye ultrosona baktı gebelik yok dedi ve bana progeston , folkrol gibi bi hapyazıyo tabi anlayamadım doktor yazısından belkide yanlış yazdım bir tane daha var onu okuyamadım oda adetin 5. günü mü ne içilecekmişşş bunlardan kullanan ve neye yararı olduğunu bilen varmı
hiçbir bilgim yok canım benim. allah en kısa zamnda şifanı versinde hamiş kal inşallah
ben geldimmmm:112::112:
hoşgeldiniz madam isyan
hoşgeldiiinnn
ne var ne yok bakalım naptın müdür
hiçbir bilgim yok canım benim. allah en kısa zamnda şifanı versinde hamiş kal inşallah
ne var ne yok kızlar. varmı yeni haber. bugün canım sıkkın gibi fazla giremedim foruma.
hiç kimse hiç bi bilgi bilmiyormu bu haplar için yha
ayyy bende istiyooooooom canım istedi çikolataaa krizine gircem galibaaahoşbuldummmmm efemmmm
biri der madam biri der müdürrr
aman napayımm gülümm yaa rapor yazdım...eee adetimm yaa tabii canım tatlı çekti kantini gezdim geldimmm
Bende bugün bir garibim patlıcam sanki
off aynennnnBende bugün bir garibim patlıcam sanki
ayyy bende istiyooooooom canım istedi çikolataaa krizine gircem galibaaa
al benden de o kadar. eve gidip sadece uyumak istiyorum
şekerimmm o albümdeki bebek kıyafetlerini senmii ördünnn yaaa süperrrrrözellikle o elbiseye bayıldımmmm
şekerimm o yzdığın ilaçlar hakkında hiç bilgim yok o yüzdeb cvp veremedim ben şahsennnne işe yarıyor bunlar tatlım sen bari anlat
ne işe yarıyor bunlar tatlım sen bari anlat
şekerimm o yzdığın ilaçlar hakkında hiç bilgim yok o yüzdeb cvp veremedim ben şahsennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?