iyidir tatlım sen?kızlar napıyonuz
kızkardeşiiiim
tmm tatlımmm sorarım
tamam dana eti olsun.koyun kokusu ağır olur şimdi
ateşte çevirelim. yanına da çoban salata yapak
iyidir tatlım sen?
efendim ablam:13:
yok canım. klomen deyince onu pkolulara veriyolarda o yüzden bi sor dedim. belkide sadece yumurta tembelliği falan vardır :26::26:şüphelendiğin bi konu mu var yoksa
yutkundummm
iyiym canikom yemekimi yaptm geldm
yok canım. klomen deyince onu pkolulara veriyolarda o yüzden bi sor dedim. belkide sadece yumurta tembelliği falan vardır :26::26:
sen sıkıntı yapma boşu boşuna herşey güzel olur inşallaah
bendeeee
tabi sen iki kere yutkunmuşsundurakşama alıp geleyim ben bi danayı. orda keser yeriz
ellerine sağlık tatlım ben bi çorbayı yaptım
yapmıyorum zaten varsada bişey derdime derman bu ilaçlar olsunda gelsin artık bebeğim bana
kocişin kaçta gelyo yawrum ben braz erken yaptım ya canım barbunya plaki çektide o biraz ılık yenyo ya çok sıcak iyi olmyo o yüzden erkenden yapim dedim
benim bi arkadaşa da yeni vermiş bu ilacı. onun yumurtası oluşmuyomuş o yüzden vermiş. sende de öyle bişeydir. yumurta oluşturacak sonrada çatlatıp gebe kalmanı sağlayacak inşallaaaaah
kızlaaaaaaar ben kaçar herkes allaha emaneeet
hepinizi öptüümmm yarın görüşmek üzereee
hmm ellerine sağlık canım.. 6.30. dan sonra geliyor.. çorba soğusun diye bende erkenden yaptım
aynen öyle tatlım ben nereye laptop oraya.. bi elm yemekte bi elim burdaanamm hem yemek yapıp hem laf yetiştirmeyi bana da öğretin
işin sırrı internete mutfakta mı giriyorsunuz
anladm tatlım bnmkide saat 6 buçuk olmadan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?