Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle tatlım ben nereye laptop oraya.. bi elm yemekte bi elim burda

hemen hemen aynı saatlerdeymiş canım:13:
hala devam ediyo mu ağrın:26:

ara ara devam edyo tatlım ayağa kalkıncada pıt pıt bişiler edyo anlamadmki

bende çıkayım artık yarın görüşürüz kızlar

bu arada dyg01 seni hatırladım bi ara konuşmuştuk ama sen bekardın burda ne işin var onu anlayamadım

tşk ederim canım ama faydası oldu dün akşam ve bu sabah dayamadım idrar testi yaptım ve direk belirgin çizgi :)
cumartesi günü için dr dan randevu aldım. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

ayynen ya bu haber bize iyi geldi
ya ne bilim hiç belirti yok hamiş olmadım gibime geliyor
sen ne alemdesin tatlım?

teşekkür ettim kızlar çok çok sağolunnn

benim iki tane var içimde

inşallah gönlüne göre olur canım bi arada büyürler bebişcikler :)

tşk ederim canım ama faydası oldu dün akşam ve bu sabah dayamadım idrar testi yaptım ve direk belirgin çizgi :)
cumartesi günü için dr dan randevu aldım. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

hayırlı olsun canımmmm

Son düzenleme:
fındıkkabuğu önceden de tebrik etmiştim ama tekrar tebrikk ederim hayırlı uğurlu olsuun arkadaşımmmm

tuğbaömer senide tebrik ederim arkadaşımmmmm rabbim hayırlı uğurlu etsinn ne güzel haberlerrrr alıyoruzzzz bugünnn

Allah razı olsun. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. pazartesi yazarım yine iyi haberlerimi inşallah :):):)

inşallah canım benim bekliyoruzz

fındıkkabuğu önceden de tebrik etmiştim ama tekrar tebrikk ederim hayırlı uğurlu olsuun arkadaşımmmm

çok çok teşekkür ederim canım çok mutluyum yaa kesinleşmeden rahatlayamıyo insan

fındıkkabuğu ve tuğbaömer kızlar sizleri tebrik ediyorum süper bi hafta oldu buu
bereketimiz haftaya daha çok artar inşallah
ben çıkıyorum öpüyorum sizleri kızlar kendinize iyi bakın yarına kadarrrrr

çok teşekkürler canım
evet birer birer artmaya başladık inşallah diğer kızlardan da güzel haberler gelir
sende kendine iyi bak canım bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…