• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar yumurtlamamdan 11 gün geçti bugünle birlikte.. ovulasyon testii hamiliği belli edebilirmiş diye duydum doğru mu?? son 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo ateşeniyo belli saatlerde akıntım var belim çok feci ağırıyoo.. ovulasyon testi kalmıştı elimde onu denedim 2. çizgi belli bir şekilde silik çıktı diğeri kadar net olmasada.. 11. günüm bugün.. lütfenn cevap verinn soruyorm ama cevap alamıyrum..

ovulasyon testine güven olur mu silik çıkıpta hamile kalanlar varmış okumuştumm.. sizcee?

38s cım napıosun durumlar nasıl sende bn bayagıdır ugrayamıyorum topige. kızlar sızlerıde ck tebrık ederım rabbım kucagınıza da almayı nasıp etsın ınsallah

selam kızlar nasılsınız hamişler çoğalmış maşallah maşallah darısı bize inşallah :)
ben doktora gittim doktor hormon tahlili istedi kan verdim ama daha sonuçları almadım
klomen bir dahaki ay veririm dedi bende bu ay soğan kürü yapıyorum adetim daha yeni bitti
inşallah bebiş fazla bekletmez bizi :49:

çok teşekkürler kızlarrr :16: sevilayemre umarım sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini :emir_bebek: beyazbulut inşallah Allah'ım sana da tattırır bu duyguyu çalışmalara başla hemenn :17:

Kızlar çokkkkkkk mutluyum eşim maliye bakanlığına atandı muğlaya çok şükür benim yaşadığım bu sevinci rabbim herkese yaşatsın

hayırlı olsun canım :13:

Selam kizlar,
Biz de esimle 10 gun once karar verdik bebis yapmaya. Calismalara basladik. Test de yaptim, negatif. Her hafta duzenli test yapicam bakalim.
Hemen hamile kalinir miki acaba? Cabucak hamile kalan var mi?

kısmet canım Allah dan başkası bilemez bunu ben umutsuzdum ilk denememizdi ama Rabbim nasip etti. bence testlere şimdiden başlama hatta bebişi düşümemeye çalış umutlandırma kendini sonu güzel olur inşallah

iyi geceler fıstıklar:54::54::54::54:
iyi geceler 38s'm :3:

ovulasyon testi yumurtanın çatlayacağı zamanı belirlemek için çizgi koyulaştığı zaman çalışmalara yoğunluk vermelisin canım :17:

o çizgiler zaten koyulaşmıştı 11 gün önce ymurtlama günümdü. bgn denedim silik çktı bitanesi.. nedendir sizcee nette okmştm slik çıkarsa gebelik oluyomş flnn :44:

o çizgiler zaten koyulaşmıştı 11 gün önce ymurtlama günümdü. bgn denedim silik çktı bitanesi.. nedendir sizcee nette okmştm slik çıkarsa gebelik oluyomş flnn :44:

bikez koyulaşıp sonra diğer günler silik çıktıysa büyük ihtimal yumurta çatlamıştır canım o günler çalışma yaptıysanız hamile kalma ihtimalin yüksek inşallah güzel haberler verirsin :16: bat'ın nezaman?

günaydın kızlar uyku tutmadı kalktım :6: ben her ay adetten 12-13 gün önce başlamak üzere göğüs ağrısı çekerdim bu ay o kadar hafif ki hiç yok gibi bir tuhaflık var bu ayda kasıklarım da aynı anda ağrır bıçaklar saplanırdı şimdi kendini hissettirmiyor bile bir sorun var sanırım batım gelse de anlasak:19::18:

günaydın kızlar uyku tutmadı kalktım :6: ben her ay adetten 12-13 gün önce başlamak üzere göğüs ağrısı çekerdim bu ay o kadar hafif ki hiç yok gibi bir tuhaflık var bu ayda kasıklarım da aynı anda ağrır bıçaklar saplanırdı şimdi kendini hissettirmiyor bile bir sorun var sanırım batım gelse de anlasak:19::18:
batın ne zamandı alevcim hayra yoralım biz bu belirtilerii:52::52: beyazincim geçmiş sayfalarda gördüm eşin maliye bakanlığına atanmış hemde güzel yere tebrik ederiimm hayırlı uğurlu olsunnn:16::16::16:

Gunayfin bu listeye benide eklermisiniz 27 yasindayim bat 17 haziran insallah bu ay tutmustur nasil gececek bu gunler sabir yarabbim sabir

Gunayfin bu listeye benide eklermisiniz 27 yasindayim bat 17 haziran insallah bu ay tutmustur nasil gececek bu gunler sabir yarabbim sabir

günaydın canım tabiiki ekleyeyim de haziran değil de temmuz olmasın batın:34::34:

Haklisin canim temmuz :) haziran olsa suan sevoncten gobek atiyo olurdum :))

günaydınn hanımlarrr...hiç keyfimmm yok bugünnn..karnım ağrıyorr :ssz::ssz:

Back
X