• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım geçmiş olsun :(neden ağrıyor karnın...

adetr ağrısı kuzum...tam eskisi gibi oldum yine..ilaçtan önceki gibi oluyorum...şükür düzeldi gibi..
senin ne oldu test yaptınmı...çok merak etttimmm:52:

adetr ağrısı kuzum...tam eskisi gibi oldum yine..ilaçtan önceki gibi oluyorum...şükür düzeldi gibi..
senin ne oldu test yaptınmı...çok merak etttimmm:52:

yaptım canım dün girdim topiğe ama kimse yoktu maalesef negatif tatlım az önce bi tane daha yaptım o da negatif :(

günaydııın hanımlar. nasılsınız bugün :34::34:
bende moral sıfır :14::14::14: atanamaaadııııımm :14::14: hayaller başka bahara kaldııı :53::53:

yaptım canım dün girdim topiğe ama kimse yoktu maalesef negatif tatlım az önce bi tane daha yaptım o da negatif :(
hadii yaa birkaççç gün daha bekle ama..o testler doğru sonuç veremiyor erken zamanda..
bir kan testi yaptıramazmısın aile hekimliğinde falan :44::44:

hadii yaa birkaççç gün daha bekle ama..o testler doğru sonuç veremiyor erken zamanda..
bir kan testi yaptıramazmısın aile hekimliğinde falan :44::44:

canım özel mesaja bakar mısın bi şey yazdım sana... maalesef gidemem canım çünkü bugün kan günü değil ve ebe 10 günü geçmeden test yapmıyor bizim burda :14:pazartesi ve çarşamba ise kan günleri ya testler negatif kasıklarım ve belim ağrıyor offf offf :(acaba başka bi durum mu var ya :(

bende moral sıfır :14::14::14: atanamaaadııııımm :14::14: hayaller başka bahara kaldııı :53::53:

günaydın canım üzüldüm atanamamana :14:bozma moralini tatlım hayırlısı olsun her zaman hakkında....

canım özel mesaja bakar mısın bi şey yazdım sana... maalesef gidemem canım çünkü bugün kan günü değil ve ebe 10 günü geçmeden test yapmıyor bizim burda :14:pazartesi ve çarşamba ise kan günleri ya testler negatif kasıklarım ve belim ağrıyor offf offf :(acaba başka bi durum mu var ya :(

yoktur kuzum birşey merak etme...gebelik yoksa büyük ihitmalle biz böle stres yaptığımız için gecikiyor..1-2 gün daha bekleyelim bakalım...
,

canım sıkma canını...rabbim büyük...hayırlısı olsun herşeyinn...inş diğer atamada atanırsın:29:

günaydın canım üzüldüm atanamamana :14:bozma moralini tatlım hayırlısı olsun her zaman hakkında....

yoktur kuzum birşey merak etme...gebelik yoksa büyük ihitmalle biz böle stres yaptığımız için gecikiyor..1-2 gün daha bekleyelim bakalım...
,

canım sıkma canını...rabbim büyük...hayırlısı olsun herşeyinn...inş diğer atamada atanırsın:29:

sağolun canlarım.ne yapalım artık başka sefere inşallah. dersaneye gitmeyi de düşünüyorum kısmetse bebeğim için atanmam ve ona güzel bi gelecek hazırlamam lazım :15::15::15:

batın ne zamandı alevcim hayra yoralım biz bu belirtilerii:52::52: beyazincim geçmiş sayfalarda gördüm eşin maliye bakanlığına atanmış hemde güzel yere tebrik ederiimm hayırlı uğurlu olsunnn:16::16::16:

canım 11 temmuz batım çok ilginç oldu ağrım her ay olurdu şimdi çok hafif

Herkese günaydın kızlar batım yarın ama kasık ağrılarım başladı gibi sanırım umutlar bidaha ki aya kaldı :(

canım tabi en iyi sen hissedersin kendini ama yine de kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma hamile kalan arkadaşlar adetle aynı belirtiler olduğunu söylediler :34:

Arkadaslar beni de listeye eklermisiniz. 31 yaşındayim 6 yıl oldu evleneli.Bat im 28 hazirandi daha gelmedi.30 unda test yaptim negatif cikti.hala bekliyorum.çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde degil.nasil olsa alistim her ay hayal kirikligı yaşamaya.gününüz güzel geçsin.:-)

canım tabi en iyi sen hissedersin kendini ama yine de kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma hamile kalan arkadaşlar adetle aynı belirtiler olduğunu söylediler :34:

İnşallahhhhh canımmm ne güzel olur :D bak bi güzel tesellide hemen eski formuma kavuşuyorum evli mutlu umutlu hahahahaha :)

bu arada listeye girmek isteyen arkadaşlarım ekledim sizleri haberiniz olsun:34::34::34::34:
ve aramıza hoşgeldiniz:3::3::3::3:

Back
X