günaydın canım geçmiş olsunneden ağrıyor karnın...
adetr ağrısı kuzum...tam eskisi gibi oldum yine..ilaçtan önceki gibi oluyorum...şükür düzeldi gibi..
senin ne oldu test yaptınmı...çok merak etttimmm
Herkese günaydınnnnnnn :)
hadii yaa birkaççç gün daha bekle ama..o testler doğru sonuç veremiyor erken zamanda..yaptım canım dün girdim topiğe ama kimse yoktu maalesef negatif tatlım az önce bi tane daha yaptım o da negatif
hadii yaa birkaççç gün daha bekle ama..o testler doğru sonuç veremiyor erken zamanda..
bir kan testi yaptıramazmısın aile hekimliğinde falan :44::44:
günaydııın hanımlar. nasılsınız bugün
bende moral sıfıratanamaaadııııımm hayaller başka bahara kaldııı
canım özel mesaja bakar mısın bi şey yazdım sana... maalesef gidemem canım çünkü bugün kan günü değil ve ebe 10 günü geçmeden test yapmıyor bizim burdapazartesi ve çarşamba ise kan günleri ya testler negatif kasıklarım ve belim ağrıyor offf offf acaba başka bi durum mu var ya
,günaydııın hanımlar. nasılsınız bugün
bende moral sıfıratanamaaadııııımm hayaller başka bahara kaldııı
günaydın canım üzüldüm atanamamanabozma moralini tatlım hayırlısı olsun her zaman hakkında....
yoktur kuzum birşey merak etme...gebelik yoksa büyük ihitmalle biz böle stres yaptığımız için gecikiyor..1-2 gün daha bekleyelim bakalım...
,
canım sıkma canını...rabbim büyük...hayırlısı olsun herşeyinn...inş diğer atamada atanırsın
batın ne zamandı alevcim hayra yoralım biz bu belirtileriibeyazincim geçmiş sayfalarda gördüm eşin maliye bakanlığına atanmış hemde güzel yere tebrik ederiimm hayırlı uğurlu olsunnn
Herkese günaydın kızlar batım yarın ama kasık ağrılarım başladı gibi sanırım umutlar bidaha ki aya kaldı
canım tabi en iyi sen hissedersin kendini ama yine de kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma hamile kalan arkadaşlar adetle aynı belirtiler olduğunu söylediler
Bi gunaydinnnnda bendennn..nasilsiniz kizlar??herkese kocaman bi günaydın diyorummm
Bi gunaydinnnnda bendennn..nasilsiniz kizlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?