Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126: ohhhhhhh bugün cuma beeee dünya varmış.herkese hayırlı cumalar bu arada

Canim benim okulum bu sene bittigi icin son bi dosya hazirlamam gerekiyodu biraz son zamana kaldigi icin onunla ugrastim baya kosturdum sonra dun karnimda agrilar vardi sabahtan beri. Biraz dinlendim ama gecmedi dokturu aradim onemli bisey degildir falan dedi ama ben yine duramadim bu sefer hastaneyi aradim. Ordaki doktorda korkuttu beni yok dusuk olabilir yok sanci olabilir falan diye aglamaya falan basladim kos kos acile gittik esimle tahlil falan yaptilar ama allaha sukur hic bisey cikmadi :) bebegimide gordum masallah hersey yolunda. Yani bi korkumla kaldim oyle hic sorma vallah :)) meger karnim buyudugu icinmis agrilar

Son düzenleme:

hmm anladım tatlım gözün aydın bitirdin okulu da darısı başıma:13:
çoook geçmiş olsun tatlım ya okurken korktum inan ki
çook şükür herşey yolundaymış

hmm anladım tatlım gözün aydın bitirdin okulu da darısı başıma:13:
çoook geçmiş olsun tatlım ya okurken korktum inan ki
çook şükür herşey yolundaymış

Amin canim evet darisi basina insallah.. Eylulde belli olcak iste sonuclar onu bekliyorum ondan sonra alirim insallah diplomayi

Evet cok sukur hersey iyi :) sen nasilsin ne var ne yok

Amin canim evet darisi basina insallah.. Eylulde belli olcak iste sonuclar onu bekliyorum ondan sonra alirim insallah diplomayi

Evet cok sukur hersey iyi :) sen nasilsin ne var ne yok

amin canım benim inşallah
bende çalışmalara başladım bugün 13. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…