Hayirli cumalar cnmmm:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126: ohhhhhhh bugün cuma beeee dünya varmış.herkese hayırlı cumalar bu arada
iyiyiz kuzucum sen nasılsın:13:
hayırlı cumalar tatlım:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126: ohhhhhhh bugün cuma beeee dünya varmış.herkese hayırlı cumalar bu arada
Beni de eklemişsin canım gördüm teşekkürler :)
Hayirli cumalar cnmmm
Idare edioz bizde iste kuzumm
Beni de eklemişsin canım gördüm teşekkürler :)
Çok teşekkürederim canım beni de eklemişsin.orda kendini görmek pozitif enerji veriyor.ben de listeyi okuyup dua ediyorum herkese
bu ara fazla gelmiyosun topiğe
Napim cnm bakip cikiorum yorum yazmaya pek vaktim olmuyo ama takip ediorum elimden geldikce teldende girince zor oluyo haliyle
Gunaydinnn canlarim nasilsiniz bakim ?
Canim benim okulum bu sene bittigi icin son bi dosya hazirlamam gerekiyodu biraz son zamana kaldigi icin onunla ugrastim baya kosturdum sonra dun karnimda agrilar vardi sabahtan beri. Biraz dinlendim ama gecmedi dokturu aradim onemli bisey degildir falan dedi ama ben yine duramadim bu sefer hastaneyi aradim. Ordaki doktorda korkuttu beni yok dusuk olabilir yok sanci olabilir falan diye aglamaya falan basladimkos kos acile gittik esimle tahlil falan yaptilar ama allaha sukur hic bisey cikmadi :) bebegimide gordum masallah hersey yolunda. Yani bi korkumla kaldim oyle hic sorma vallah :)) meger karnim buyudugu icinmis agrilar
hmm anladım tatlım gözün aydın bitirdin okulu da darısı başıma:13:
çoook geçmiş olsun tatlım ya okurken korktum inan ki
çook şükür herşey yolundaymış
Amin canim evet darisi basina insallah.. Eylulde belli olcak iste sonuclar onu bekliyorum ondan sonra alirim insallah diplomayi
Evet cok sukur hersey iyi :) sen nasilsin ne var ne yok
Oylemiii hadi insallah tutar canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?