Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr ben kendime söz vermiştim ama dayanamadım yine test aldım reglime 4 gün var ne zaman yapsam kararsızım ölcem ya meraktan bu neeeeee

ama kendini üzmekten başka bişey değil ki bu o yumurta döllenir döllenmez kanda bile çıkmazken idrar testlerine nasıl güveniyosunuz yaaa:26::26:

yok canm ovulasyon testi artmıştı onu yaptım silik çıktıı:)) ama bugüne kdr silik çıkması imkansız değil mi 11 gündür silik çıkmaz ki

benimde adetim geçtikten 2 gün sonra ovülasyon testi yaptım cok koyu çıktı bende bir çok forumda okudum bu konuyu ama ona güvenip hamile kalamayanlarıda okudum yani :%50 %50 hamile olmamız ve olmamamız canım bu nedenle en garanti yol kan testi onuda yarın öğrenicem inşallah :) benim gebelik testinde birşey çıkmadı benimkide böyle çıktı bariz aynı renkteler :)

enemmm caysunum hayırlı uğurlu olsun hamilesin yani çokkk sevindim rabbim nasip etti sonunda bizede o günleri göstersin inşallahhh.ben gldim lennn!
yok len heyecan yapmışım sazan gibi atlamışım yaptırmadın mı test daha sen yaaaa!

Son düzenleme:

yok canım yaaa :) bende bi an havaya girdim bu 2 gün önceki ovü öylesine yapmıştım.ama belirtilerim var Yarın öğrenicem Rabbim bebişimi karnıma koymuştur inşallah yarın öğlenede güzel haberimi vericem dua edin :)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm

dualarımız seninle kuzum öğren de gel haber ver halaybaşı gelsin

bugün topikte sorun oluyo geç açılıyo sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…