• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf ben çıkıyorum ya sinir oldum bugün sonra gelirim belki

kızlarr benım her adetten once goguslerım sıser tas gıbı olur dokunmayı bırak kosamazdım bıle ama sımdı 4 gun kaldı tık yok anlamadım bı akıl verınn

selam kızlar ben geldimmmmmm :16::16:test maalesef negatif kızlar :(dün girdim ama kimse yoktu :(ama iyi olan ise hala regl olmadım :nazar:

canım geçen yazdım görmedin sanırım..nasılsın gebelik nasıl gidiyor?benim düşük tehlikem var..bebeğinin cinsiyeti hakkında doktor birşey söyledimi?meraktayım :)

sensiz olmazki dünürümmmmmm benmmm :)

canım inşş güzel haberlerini alırız yarın...özellikle senin için yarın öğleden sonra bakıcam buraya..
birşey sorabilirmiyim peki.ne kadarlık evlisin...bu kaçıncı denemeniz acaba:44::44:

canım geçen yazdım görmedin sanırım..nasılsın gebelik nasıl gidiyor?benim düşük tehlikem var..bebeğinin cinsiyeti hakkında doktor birşey söyledimi?meraktayım :)

görmemişimdir canım görsem yazardım...gebelik iyi ya sıkıntılı dönemi atlattık şimdi göbüş büyütmenin keyfini yaşıyorum :49::49: dikkat et aman diyeyim canım yaa...annemin de kardeşimde vardı ama bol bol yattı ayaklarını dikti şimdi yakışıklımız 12 yaşına geldi bile :52:
kötü düşünme hiç sen:emir_bebek::emir_bebek:bizim cinsiyet için bişey demedi doktor erkek gibi yada kıza benziyor bile demedi...bi ay sonra gel dedi bekliyoruz bakalım temmuz sonuna doğru gidicez görürüz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım inşş güzel haberlerini alırız yarın...özellikle senin için yarın öğleden sonra bakıcam buraya..
birşey sorabilirmiyim peki.ne kadarlık evlisin...bu kaçıncı denemeniz acaba:44::44:

ikinci denemeleri olduğunu biliyorum ben :17::17::17::17: ama evliliği bilemicem:26:

Back
X