Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf ben çıkıyorum ya sinir oldum bugün sonra gelirim belki

kızlarr benım her adetten once goguslerım sıser tas gıbı olur dokunmayı bırak kosamazdım bıle ama sımdı 4 gun kaldı tık yok anlamadım bı akıl verınn

selam kızlar ben geldimmmmmm test maalesef negatif kızlar dün girdim ama kimse yoktu ama iyi olan ise hala regl olmadım

canım geçen yazdım görmedin sanırım..nasılsın gebelik nasıl gidiyor?benim düşük tehlikem var..bebeğinin cinsiyeti hakkında doktor birşey söyledimi?meraktayım :)

sensiz olmazki dünürümmmmmm benmmm :)

canım inşş güzel haberlerini alırız yarın...özellikle senin için yarın öğleden sonra bakıcam buraya..
birşey sorabilirmiyim peki.ne kadarlık evlisin...bu kaçıncı denemeniz acaba:44::44:

canım geçen yazdım görmedin sanırım..nasılsın gebelik nasıl gidiyor?benim düşük tehlikem var..bebeğinin cinsiyeti hakkında doktor birşey söyledimi?meraktayım :)

görmemişimdir canım görsem yazardım...gebelik iyi ya sıkıntılı dönemi atlattık şimdi göbüş büyütmenin keyfini yaşıyorum dikkat et aman diyeyim canım yaa...annemin de kardeşimde vardı ama bol bol yattı ayaklarını dikti şimdi yakışıklımız 12 yaşına geldi bile
kötü düşünme hiç senbizim cinsiyet için bişey demedi doktor erkek gibi yada kıza benziyor bile demedi...bi ay sonra gel dedi bekliyoruz bakalım temmuz sonuna doğru gidicez görürüz inşallah

canım inşş güzel haberlerini alırız yarın...özellikle senin için yarın öğleden sonra bakıcam buraya..
birşey sorabilirmiyim peki.ne kadarlık evlisin...bu kaçıncı denemeniz acaba:44::44:

ikinci denemeleri olduğunu biliyorum ben ama evliliği bilemicem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…