Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım dün ve bugün gebelik testi yaptım ama ikiside negatifpazartesi gününe kadar bekliycem bakalım hem daha emin olurum diye düşündüm

merhabaa acaba batına kac gun var bende pazartesıyı beklemeye karar verdımm

iyiyiz tatlım sen nasılsınn

iyiyiz canım sen nasılsın
aynı be canlar.. nasıl olayım ayakla uğraşıyorum işte. üzerine basmamaya çalışıyorum. işte bissürü bissürü muhabbet... boşverin beni de, aranızda olamadım dünden beri. özledim ki sizleri.. resmen bağımlılık yaptınız bana yaa

canım ne oldu ayağına gecmiş olsun ben giremeyince bütün olayları kaçırmışım

aman iyi olun çok sevindim canım..ben mecburen dikkat edemiyorum evde bana muhtaç bir kuzum var :))

bu günlerde geçecek ve sizden hamiş haberlerini alcağız sizinde mideniz bulansında görün bakalım

bebişler için her şeye değer canım inş. hamişizdir ama şimdi netten okudum klomen kullanmıştım ben bu ay adet gecikmesi yapabilr miş offf offf

canım ne oldu ayağına gecmiş olsun ben giremeyince bütün olayları kaçırmışım
pazar günü evde temizliğe kaptırmışım kendimi. koltukların altlarını üstlerini falan hep süpürdüm vs. diz çökmüştüm. bi kalktım dizim kıt etti. ma okadar önemsemedim. sabah bi uyandım dizim balon gibi. üstüne bile basamıyorum çok kötu olmuş. salı günü de komple dizimden aşağısı şişmiş. birde poliklinikte tektik salı günü. 160 hastaya baktık falan filan. ayakkabı şuan ayağıma olmuyor 2 gündür iğne vurunuyorum ama ağrım baya gecti şişlik bi türlü inmedi. e haliyle şiş olunca benimde hareketlerimde kısıtlanma oluyor.. off birsürü muhabbet işte.. hala düzelmedi ayağım uğraşıyorum.neyseki bugun cuma. 2 gün evde yatıcam dinlenicemmm (inşallah) misafir falan gelmezse tabisi.

ayyy canım benim çok geçmiş olsun kuzucum çok dikkat et kendine gelmez inşallah misafirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…