yok canım dün ve bugün gebelik testi yaptım ama ikiside negatifpazartesi gününe kadar bekliycem bakalım hem daha emin olurum diye düşündüm
merhabaa acaba batına kac gun var bende pazartesıyı beklemeye karar verdımm
selammm herkeseee giriyorum foruma yazamadan geri çıkıyorum. Çok özledim sizleri
hoş geldin canım
selammm herkeseee giriyorum foruma yazamadan geri çıkıyorum. Çok özledim sizleri
ayy canım nerelerdesin sennn
benim batım bugünle birlikte 3 gün geçti canım ama test negatif kan testi için ise regl olmazsam pazartesiyi bekliycem senin bat ne zaman ?
anladım benım 9 temmuz ama oyle meraklanıyorumkı anlatamam
hoşbuldum tatlı yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler var mı hamiş haberi
iyiyiz tatlım sen nasılsınn
aynı be canlar.. nasıl olayım ayakla uğraşıyorum işte. üzerine basmamaya çalışıyorum. işte bissürü bissürü muhabbet... boşverin beni de, aranızda olamadım dünden beri. özledim ki sizleri..iyiyiz canım sen nasılsın
seni çok iyi anlıyorum canım kaç gündür bende öyleyimbeklemek çoook zor çokkkk
aynı be canlar.. nasıl olayım ayakla uğraşıyorum işte. üzerine basmamaya çalışıyorum. işte bissürü bissürü muhabbet... boşverin beni de, aranızda olamadım dünden beri. özledim ki sizleri..resmen bağımlılık yaptınız bana yaa
görmemişimdir canım görsem yazardım...gebelik iyi ya sıkıntılı dönemi atlattık şimdi göbüş büyütmenin keyfini yaşıyorumdikkat et aman diyeyim canım yaa...annemin de kardeşimde vardı ama bol bol yattı ayaklarını dikti şimdi yakışıklımız 12 yaşına geldi bile
kötü düşünme hiç senbizim cinsiyet için bişey demedi doktor erkek gibi yada kıza benziyor bile demedi...bi ay sonra gel dedi bekliyoruz bakalım temmuz sonuna doğru gidicez görürüz inşallah
bu günlerde geçecek ve sizden hamiş haberlerini alcağız sizinde mideniz bulansında görün bakalım
bebişler için her şeye değer canıminş. hamişizdir ama şimdi netten okudum klomen kullanmıştım ben bu ay adet gecikmesi yapabilr miş offf offf
pazar günü evde temizliğe kaptırmışım kendimi. koltukların altlarını üstlerini falan hep süpürdüm vs. diz çökmüştüm. bi kalktım dizim kıt etti.canım ne oldu ayağına gecmiş olsun ben giremeyince bütün olayları kaçırmışım
pazar günü evde temizliğe kaptırmışım kendimi. koltukların altlarını üstlerini falan hep süpürdüm vs. diz çökmüştüm. bi kalktım dizim kıt etti.ma okadar önemsemedim. sabah bi uyandım dizim balon gibi. üstüne bile basamıyorum çok kötu olmuş. salı günü de komple dizimden aşağısı şişmiş. birde poliklinikte tektik salı günü. 160 hastaya baktık falan filan. ayakkabı şuan ayağıma olmuyor 2 gündür iğne vurunuyorum ama ağrım baya gecti şişlik bi türlü inmedi. e haliyle şiş olunca benimde hareketlerimde kısıtlanma oluyor.. off birsürü muhabbet işte.. hala düzelmedi ayağım uğraşıyorum.neyseki bugun cuma. 2 gün evde yatıcam dinlenicemmm (inşallah) misafir falan gelmezse tabisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?