Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah gelmez ya.. e sen napıosn bakim nasıl gdiyo hayatt. bayadır konuşamıyoruz seninle ?

iyiyim canım çok şükür hamilelik işte insanların sesini bile duymaya tahammül edemiyorum çok gergin bi insan oldum ben bebek büyütmeye uğraşıyorum zaman geçse de eve gitsem diye dakikaları sayıyorum

olmaz bişey kist olsa da o kadar korkulacak bişey değildir benim de vardı ben kistlerle birlikte hamile kaldım tam bi mucizeydi benim için

içimi rahatlattın canım sağol hem kist olsa kanama olur değil mi ?çünkü daha önce kist sorunu yasadım ve çok kanamam oluyord...

canımmmm gerginliğini alacak yani rahatlayacağın şeyleri yapmayı denesen _? ne bileyim en cok neyi seviyorsan onnu yap mesela. sinemaya gitmek mi örgü örmek mi ps oynamak mı yani ne rahatlatıyorsa senı boş vakıtlerinde onu yapp.. sen ne kadar gerilirsen bebişinde o kadar gergin olucakk cünkü o senin ne dşündüğünü yaptığnı hep hissediyorr bebek mı bakıyorsun canım sen ? anlamadımm:44:

yok canım bebek bakmıyorum karnımdaki sıpayı büyütmeye çalışıyorumm

içimi rahatlattın canım sağol hem kist olsa kanama olur değil mi ?çünkü daha önce kist sorunu yasadım ve çok kanamam oluyord...

evet canım uzun sürüyordu benimki de çok sancım oluyordu hem kisti olup hamile kalanlar da var zamanla temizlenir unut testi kisti filan 4 günü başka şeylerle geçir

çok sabırsızlanıyorumm hamile miyim değil miyim acabaa ufff beee :44::44::44: hamile olan arkadaşlar beliniz ağrıo mu ya

merhaba kızlar bgn topiğe giremedim misafirim vardı... yorgunum biraz özledim sizleri neler yaptınız bakalım Güzel haberler var mı

çok sabırsızlanıyorumm hamile miyim değil miyim acabaa ufff beee :44::44::44: hamile olan arkadaşlar beliniz ağrıo mu ya

kaç gün var bata canım ? benim 5 gün geçti 3 gün önceki idrar testimte çıkmadı yani çookk çokkk az ışıkta zor gördük bi çizgi yarın kana gidiyorum inşallah bebişler bizimle

meraba kızlar benim yumurtlama günlerim çoktaan bitti
bu ay yeterli çalışma olmadı adetime de sanırım 1 hafta falan var..
yani tabi ki allah bilir ama ben çok ümitsizim
bugün başka bir topikte kistlerle ilgili bişeyler okudum moralim daha çok bozuldu başa sarmaktan sıkıldım ama
bazıları istediği an hamile kalabiliyor bizim 8 . denememiz

kaç gün var bata canım ? benim 5 gün geçti 3 gün önceki idrar testimte çıkmadı yani çookk çokkk az ışıkta zor gördük bi çizgi yarın kana gidiyorum inşallah bebişler bizimle

inşallah canımm.. temmuz 18de adet olucam ama çok sabırsızım ya... akıntım var göğüslerim acayip şişti belim çok ağrıyor arda karnımda sızlamalar oluyor senin belirtiler var mı??

canım tabi en iyi sen hissedersin kendini ama yine de kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma hamile kalan arkadaşlar adetle aynı belirtiler olduğunu söylediler

Aynen katiliyorum dusuk yaptigim hamileligimde o kadar emindim ki adet olacagimdan belim agriyor kasiklarim agriyor karnim sis stresliyim 8 gun gecti ben hala olacak diye test yapmadim neyseki ablamin zoru ile test yaptim o kadar silik ciktiki yok iste dedim uc kez test yaptim ucude silik meger gec dollenme olmus iki haftalikken ogrendim bebisim olacagini cokta umutlanma ama vokta morelini bozma hayirlisi rabbimden ol dese oluyo ben korundugum halde hamile kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…