inşallah görmezsin ama benimde hafif hafif karın ağrım var. ancak göğüslerimde şişlik olmasına rağmen hiç bir hassasiyet yok bacaklarımda da çekilme gibi bir ağrım var nedense. ilk hamileliğimdeki belirtileri hatırlamaya çalışıyorum ama 8 sene geçti hatırlayamıyorum2 gün kaldı benimmm
Selam arkadaşlar
Bu nasil istir anlamiyorum.psikoloji denen şeyi bizi bitiriyor bence.sat den itibaren başliyoruz kendimizi dinlemeye bir hafta kala herşeyi ona yoruyoruz.dayanamiyoruz erken test yapiyoruz.sonra da erkendi diye cikmadi diyor o psikolojimiz.bat gelince yapiyoruz bir test daha oda olmayinca hala pes etmiyoruz.bide kan testi yapmalisin diyor bize icimizdeki ses.o da negatif olursa geç döllenmedir belki diye fısıldıyor.hatta kirmizilar bile gelince o içimizdeki gıcik ses üstüne mi gördün acep diye hala inatlaşıyor.son care o içimizdeki sese inandik diye kendimize kizip gözyaşlari akitincabir nebze rahatliyoruz.kisa bir süreliğine tabi..elimiz mahkum kavusana dek böyle sürecek.allah bu yolda sabır gösteren bizleri tez zamanda kavuştusun bebişlere.
Ne güzel anlatmışsın aynen öle gerçekten :) Aminnnnnnnn inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder rabbim
İnsallah mucizen seni bulur o umutlarin cicek açar ama ne olursa olsunharıka soylemııssın benım de bu ay tıpkı boyle ılerlıyor ılk ay dıye kendımı kandırıyorum
karnım içerden yırtılıyo gibi acıyo sanırım bebiş büyüdükçe çekicem bu acıyı...
İnsallah mucizen seni bulur o umutlarin cicek açar ama ne olursa olsun
Herşeye ragmen yine toparlnip yola daha moralli devam etmelisin.
kızlar galiba hamile değilim, aynı reglimde olduğu gibi sinir duygusallık, dokunsalar ağlayacağım. ben bu duygusal harbin üzerine kesin adet olurum. oysa kimseye söyleyemesemde evimde mis kokulu bir bebek hayali kuruyorum.
taze anne nasılsınnnnn nasıl gidiyor hamilelik
daha gelmediyse gelmeyecektir akrilimm güzel düşün güzel olsunn
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzzinşallah canım yaaa.hala beklemedeyim. ak gün kara gün yarın anlarım ben adet olup olmayacağımı bakalım :18::18::18:
kızlar dün kan testi yaptırdım ve hcg 632 çıktı
kızlarr ben ısten yenı cıktık daha bu saate kadar calıstım hemde cok agır ısım nasıl hamılelık gecırcem bılmıyorum : (
ne iş yapıyorsun canım bende kızıma hamileyken 8 ay çalıştım işim paketlemeydi koli kaldırıp bantlıyordum sürekli hamile olduğumu öğrenince müdürle konuştum ağır iş vermediler hatta hiç unutmam zaman ilerleyince yemekhaneye koca göbişimle bi giriyordum yemek sırasındaki insanlar önümden çekiliyordu sen öne geç diye
kızlar dün kan testi yaptırdım ve hcg 632 çıktı
kac gun gecmıstı canım adetın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?