sen de iyi ki varsın kuzuuuuumm..
iyi ki söylemiyorsun ben salak gibi herkeslere söyledim şimdi herkes ağzımın içine bakıyor oldu mu olmadı mı diye
birkaç ay daha olmazsa millet beni strese sokmaya başlayacak gibime geliyor..
herhalde öyle tatlım yagüzel haberler çağırıyo kendini demekkiiiiiiiiiii
sen de iyi ki varsın kuzuuuuumm..
iyi ki söylemiyorsun ben salak gibi herkeslere söyledim şimdi herkes ağzımın içine bakıyor oldu mu olmadı mı diye
birkaç ay daha olmazsa millet beni strese sokmaya başlayacak gibime geliyor..
güzel haberler çağırıyo kendini demekkiiiiiiiiiii
herhalde öyle tatlım ya
işte ben bu yüzden söylemedim
dün annem bi tane olsun da sonra yapmayın diteceği yerde yanlışlıkla 2 tane olsun dedi
sanki ikiz doğuracağım dediğimi duymuş gibi
allah söyletti sanırım
bu ay ilk haberi senden bekliyoz canım. sırada sen varsın hadi bakalım. bu arada benim batı değiştirirmisin 10 temmuz yeni bat
ayyyy canım bende manyak gibi eltime söyledim bebek istiyoruz artık diye.tam adamı yani
neyse derim vazgeçtik diye
işte ben bu yüzden söylemedim
dün annem bi tane olsun da sonra yapmayın diyeceği yerde yanlışlıkla 2 tane olsun dedi
sanki ikiz doğuracağım dediğimi duymuş gibi
allah söyletti sanırım
kızzz bi de senin bebişler ikiz olurmuş ne güzel olurinşallah Allah söyletmiştir de sizin sülalede ikiz var mı?:26:
benim arkadaşımın 1,5 yaşında kızı var hamiş kalmış hem de istemeden Allah'ım dedim keşkem ben olsaydım kız hiç hazır değildi daha..ama ona da dedim tabi hayırlısı olsun ikisini bir arada büyütür rahat edersin..bi yandan da doğru aslında ilk başta zor olur ama sonrasında rahat eder..
inşallahh canımmmmmm bu ay herkescıkler hamiş kalsın herkes mutlu olsunkibu ay çok iyi olucak ya...en az 5 tane hamiş haberi gelicek
sağol canım benim hayırlısyla veririm o haberi inşallah
tamam değiştiriyorum
sülalede 1 tane bile olsa genetik olarak sana da yansır canım.. yani sende de olabilir ikiz bebiş.. ayy inşallahhh ikizin olurrr hadi bakalımm hayırlısını versin Rabbim....evet ya ben ikize taktım kafayıı bu ara..
evet anneannem ikiz doğurmuş belki genetiğime bulaşmıştır
allah bağışlasın rabbim sana da nasip eder inşallah
Doktor bana gebelik yok deyince çok utandim ben de valla.bide gelenlerin çoğu hamile ve muayeneye gelmişlerdi.sen de nasil olsa yok der gibi acele acele öbür hastayı çağirinca kendimi berbat hissettim.ya aslinda ben hassas oldugum icin böyle yorumluyorum.o yüzden senin utandim gitmedim demeni çok iyi anladim.insallah güzel haberini duyariz.
inşallah Allah hepimize nasip etsin yarabbimmmevet ya ben ikize taktım kafayıı bu ara..
hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyoruzkızlar bu ay sanırsam son bat mera22 ile benımhayırlısıyla ikimizde bu ay sonu güzel haberciklerle gelicez sizlereee
inşallahh canımmmmmm bu ay herkescıkler hamiş kalsın herkes mutlu olsunki
sülalede 1 tane bile olsa genetik olarak sana da yansır canım.. yani sende de olabilir ikiz bebiş.. ayy inşallahhh ikizin olurrr hadi bakalımm hayırlısını versin Rabbim....
inşallah Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm
hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyoruz
karnını sürekli oğlum kızım diye sev :) ben öyle yapardım ikiz olmadı ama olsun ilk günlerden beri bebeğimle konuşuyorum sonuçta sen de yap
evet ya ben ikize taktım kafayıı bu ara..
aha da bi ikiz doğuracak aday dahabenim ananemde ikiz doğurmuş.hemde annem. bi tane erkek kardeşi var annemin ikizi. banada geçermi acabaaaa yaaa ne güzel olur ikzim olsaaa
inşallah sağlıklı,anası gibi güzel huylu güzel yüzlü olur
bu ay öyle bi bereketli ollcakki herkes ikiz doğurcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?