Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyy canım bende manyak gibi eltime söyledim bebek istiyoruz artık diye.tam adamı yani
neyse derim vazgeçtik diye

güzel haberler çağırıyo kendini demekkiiiiiiiiiii
herhalde öyle tatlım ya

işte ben bu yüzden söylemedim
dün annem bi tane olsun da sonra yapmayın diyeceği yerde yanlışlıkla 2 tane olsun dedi
sanki ikiz doğuracağım dediğimi duymuş gibi
allah söyletti sanırım

Son düzenleme:

bu ay ilk haberi senden bekliyoz canım. sırada sen varsın hadi bakalım. bu arada benim batı değiştirirmisin 10 temmuz yeni bat

bu ay ilk haberi senden bekliyoz canım. sırada sen varsın hadi bakalım. bu arada benim batı değiştirirmisin 10 temmuz yeni bat

sağol canım benim hayırlısyla veririm o haberi inşallah
tamam değiştiriyorum

ayyyy canım bende manyak gibi eltime söyledim bebek istiyoruz artık diye.tam adamı yani
neyse derim vazgeçtik diye

sen yine tek bi kişiye söylemişsin benim ağzım durmaz annem kv görümcem ablam arkadaşlarım herkeslere yaydım
neysem olmadı ben de erteledik derim

işte ben bu yüzden söylemedim
dün annem bi tane olsun da sonra yapmayın diyeceği yerde yanlışlıkla 2 tane olsun dedi
sanki ikiz doğuracağım dediğimi duymuş gibi
allah söyletti sanırım

kızzz bi de senin bebişler ikiz olurmuş ne güzel olur inşallah Allah söyletmiştir de sizin sülalede ikiz var mı?:26:

benim arkadaşımın 1,5 yaşında kızı var hamiş kalmış hem de istemeden Allah'ım dedim keşkem ben olsaydım kız hiç hazır değildi daha..ama ona da dedim tabi hayırlısı olsun ikisini bir arada büyütür rahat edersin..bi yandan da doğru aslında ilk başta zor olur ama sonrasında rahat eder..

evet ya ben ikize taktım kafayıı bu ara..
evet anneannem ikiz doğurmuş belki genetiğime bulaşmıştır
allah bağışlasın rabbim sana da nasip eder inşallah

kızlar bu ay sanırsam son bat mera22 ile benım hayırlısıyla ikimizde bu ay sonu güzel haberciklerle gelicez sizlereee

bu ay çok iyi olucak ya...en az 5 tane hamiş haberi gelicek
inşallahh canımmmmmm bu ay herkescıkler hamiş kalsın herkes mutlu olsunki

sağol canım benim hayırlısyla veririm o haberi inşallah
tamam değiştiriyorum

sülalede 1 tane bile olsa genetik olarak sana da yansır canım.. yani sende de olabilir ikiz bebiş.. ayy inşallahhh ikizin olurrr hadi bakalımm hayırlısını versin Rabbim....

ayy cok ıyı tarıf ettın ya valla ayaklarım gıtmedı bugun

inşallah Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm

kızlar bu ay sanırsam son bat mera22 ile benım hayırlısıyla ikimizde bu ay sonu güzel haberciklerle gelicez sizlereee
hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyoruz

evettttt süper olur dimi ama ay sonunda da sen ver hadi güzel haberiii

karnını sürekli oğlum kızım diye sev :) ben öyle yapardım ikiz olmadı ama olsun ilk günlerden beri bebeğimle konuşuyorum sonuçta sen de yap

benim oğlum olur canım ya
sevmem mi severim tabiii

benim ananemde ikiz doğurmuş.hemde annem. bi tane erkek kardeşi var annemin ikizi. banada geçermi acabaaaa yaaa ne güzel olur ikzim olsaaa

benim ananemde ikiz doğurmuş.hemde annem. bi tane erkek kardeşi var annemin ikizi. banada geçermi acabaaaa yaaa ne güzel olur ikzim olsaaa
aha da bi ikiz doğuracak aday daha
inşallah sağlıklı,anası gibi güzel huylu güzel yüzlü olur

sağol bitanem benim böyle düşünmen beni mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…