Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olur ama emin olamazsın tatlım gününü bekle en iyisi.. seni çoook merak ediyorum inşallah olmuştur ya

inş cnm ya günüm geçmedn test yapmıcam zaten sabrederm yapcak bişi yokki hayal kırıklğna uğramaktansa beklerm daha iyi tai ama iğnenin yan etkileri gebelik belirtleryle hemen hemen aynı oluypo ayırd etmem çok zor zaten 10 güncük kaldı sadce sabretcem görcem artık Allhm hayrlsnı nasip etsn inş

sabrın sonu selamettir tatlım hadi bakalım hayırlısı olur inşallah

aynısı bende de var canım. birden baş dönmesi oluyo sonra birden geçiyo. bende randevu aldım devletten. 1 yıldır evliyiz ve çocuğumuz olmuyo dicem bu sefer. ilk denemeydi diyince yapmıyolar test falan gıcıklar
sabah erken saate aldım randevuyu.ordan memnun kalmazsam akşamına özele gitcem. günde iki kez kan versem bişey olmaz inşallah :18::18::18:

valla ben de çok unutkanım dolabı açıp içinden ne alacağımı unutuyorum bekleyip hatırlamaya çalışıyorum..o zaman ben de söyleseydim keşke..:26::26::26:

cnm ne kadar dogru bılmıyorum ama sabah saatlerınde aç karnına yapılan testler daha dogru sonuc verıyormus.....ben 12 ye dogru yaptırmıstım.ve karnım toktu .unuttum test yaptıracagımı......

valla ben de çok unutkanım dolabı açıp içinden ne alacağımı unutuyorum bekleyip hatırlamaya çalışıyorum..o zaman ben de söyleseydim keşke..:26::26::26:

sıkıntı etme kendıne bu durumu.....bır daha ki doktora gıtmene yaptırırsın.....beslenmenıze dıkkat edın......

cnm ne kadar dogru bılmıyorum ama sabah saatlerınde aç karnına yapılan testler daha dogru sonuc verıyormus.....ben 12 ye dogru yaptırmıstım.ve karnım toktu .unuttum test yaptıracagımı......

hmmm ben oruçlu olamayacağım için yemeyi düşünüyodum sabah doktora gitmeden ama o zaman yemiyeyim bari. :26::26:

kızlar yaaaa ben birşey farkeetim galiba hormon testlerim yapılmış benim

Test sonucuma bakıyordum en son yaptırdığım

HORMON

TSH 3,53 DEĞER ARALIĞI 0,4 - 4,5

Parathormon 77 değer aralığı 13 - 88

CEA 1,16 değer aralığı 0 - 3,4 yazıyo

Bu testler mi hormon testleri

eveet öyle yapayım gizli saklı yer bulursam yerim

sen isttamıydın cornella

yok cnm ben alanyada oturuyorum.....

cnm prolaktın yok burda......tiroit falan bakılmıs o normal çıkmıs......

senin guatıra bakılmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…