- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
hayırlısı olsun tatlım ya inşallah tutunmuştur meleğin
inş cnm ya çektğm acıların sonu güzel olur inş adete 10 gün kala belirti olmaz zaten dimi
olur ama emin olamazsın tatlım gününü bekle en iyisi.. seni çoook merak ediyorum inşallah olmuştur ya
inş cnm ya günüm geçmedn test yapmıcam zaten sabrederm yapcak bişi yokki hayal kırıklğna uğramaktansa beklerm daha iyi tai ama iğnenin yan etkileri gebelik belirtleryle hemen hemen aynı oluypo ayırd etmem çok zor zaten 10 güncük kaldı sadce sabretcem görcem artık Allhm hayrlsnı nasip etsn inş
hayırı uğurlu olsun canım darısı başımıza inşallah
bize dua et olur mu???
cnm yaptırdıysan yazıyordur...doktor özellıkle yapmaz bunu sen söyleyeceksın.....ben şüphelenıyordum.yaptırdım dogru da çıktı.....
evet unutkanlık,baş dönmesi,kulak çınlaması.........
bende unutkanlık ve baş dönmesi vardı.....karnım tok oldugu halde ayaga kalkınca başım dönerdi sebebi b12 miş....
cnm yaptırdıysan yazıyordur...doktor özellıkle yapmaz bunu sen söyleyeceksın.....ben şüphelenıyordum.yaptırdım dogru da çıktı.....
evet unutkanlık,baş dönmesi,kulak çınlaması.........
bende unutkanlık ve baş dönmesi vardı.....karnım tok oldugu halde ayaga kalkınca başım dönerdi sebebi b12 miş....
aynısı bende de var canım. birden baş dönmesi oluyo sonra birden geçiyo. bende randevu aldım devletten. 1 yıldır evliyiz ve çocuğumuz olmuyo dicem bu sefer. ilk denemeydi diyince yapmıyolar test falan gıcıklar
sabah erken saate aldım randevuyu.ordan memnun kalmazsam akşamına özele gitcem. günde iki kez kan versem bişey olmaz inşallah :18::18::18:
valla ben de çok unutkanım dolabı açıp içinden ne alacağımı unutuyorum bekleyip hatırlamaya çalışıyorum..o zaman ben de söyleseydim keşke..:26::26::26:
cnm ne kadar dogru bılmıyorum ama sabah saatlerınde aç karnına yapılan testler daha dogru sonuc verıyormus.....ben 12 ye dogru yaptırmıstım.ve karnım toktu .unuttum test yaptıracagımı......
hmmm ben oruçlu olamayacağım için yemeyi düşünüyodum sabah doktora gitmeden ama o zaman yemiyeyim bari. :26::26:
yok yeme...tahlılden sonra bir şeyler atıstırırsın.....
eveet öyle yapayım gizli saklı yer bulursam yerim
sen isttamıydın cornella
kızlar yaaaa ben birşey farkeetim galiba hormon testlerim yapılmış benim
Test sonucuma bakıyordum en son yaptırdığım
HORMON
TSH 3,53 DEĞER ARALIĞI 0,4 - 4,5
Parathormon 77 değer aralığı 13 - 88
CEA 1,16 değer aralığı 0 - 3,4 yazıyo
Bu testler mi hormon testleri
yok cnm ben alanyada oturuyorum.....
cnm prolaktın yok burda......tiroit falan bakılmıs o normal çıkmıs......
senin guatıra bakılmış canımkızlar yaaaa ben birşey farkeetim galiba hormon testlerim yapılmış benim
Test sonucuma bakıyordum en son yaptırdığım
HORMON
TSH 3,53 DEĞER ARALIĞI 0,4 - 4,5
Parathormon 77 değer aralığı 13 - 88
CEA 1,16 değer aralığı 0 - 3,4 yazıyo
Bu testler mi hormon testleri
senin guatıra bakılmış canım
Kaç şişe kan alındı 3 sayfa test sonucu var bi onlar yok
Tamam bi daha gidersem yaptıracağım mutlaka..sıkıntı etme kendıne bu durumu.....bır daha ki doktora gıtmene yaptırırsın.....beslenmenıze dıkkat edın......
senin guatıra bakılmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?