Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim o zaman dizimde ağrı vardı şişme yapıyordu etkiler mi bilmem ama;

Lokosit (WBC) 6 çıkmış değer 0-4 arası

Lokosit Küm. de 0 çıkmış

Diğer bütün değerler normal sınırlarda

Tamam bi daha gidersem yaptıracağım mutlaka..

kızz ben yarın sonuçlarımı getireyim de sen de yorumla sen de doktorsun işte ne var
ay canım alemsin getir yorumlamaya çalışırım

lökosit enfeksiyon durumlarında artar canım. ama çokta artmamış.önemsiz bi artış bence. tabi ben bunu hayvanlara göre yorumluyom. insanda aynısımıdır bilemem

dediğim gibi dizim şişme yapıyordu o dönem su topluyordu bende ona yoruyorum doktorum benimmm

slm kızlar nasılsınız güzel haberler var mı yoksa hala beklemedemiyiz

Slm kızlar bende hafta sonu düğündeydim ramazan geld düğünlr bitti :) ben ayın 16sini bekliyorum biraz sabirsızm galiba gecmyor zaman.bişey dicem ben idrar rengim cok koyu sari iltihap olabilir mi kasik agrmda var yada hamileysemidrar rengim belirti midir?

Slm canim idarar rengin su icmenle alakali suyu az mi iciyorsun iltihapin en onemli belirtisi idrarinin yakmasi ve agrinin bobreklere vurmasi sen yinede doktora git ve bol su ic ( hamilelikteki idrarla alakali teksey sistis olmus gibi surekli sikisma hissi ) hamilelik dusunen herkesin bi idrar testi yaptirmasi lazim iltihspta engel ve erken dogum yada dusuk sebebi olabiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bu gece kan tahlılı yaptırcam ama karnım belım nasıl agrıyo kesın tahlılı yaptırırım sonra adet gelır off aman ıcım rahatlar en azından eger hamıle degılsemde naparım bılmıyorum kızım hergun soruyoo : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…