- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
başka nelere bakılmış canım :26:
Tamam bi daha gidersem yaptıracağım mutlaka..
kızz ben yarın sonuçlarımı getireyim de sen de yorumla sen de doktorsun işte ne var
Benim o zaman dizimde ağrı vardı şişme yapıyordu etkiler mi bilmem ama;
Lokosit (WBC) 6 çıkmış değer 0-4 arası
Lokosit Küm. de 0 çıkmış
Diğer bütün değerler normal sınırlarda
ay canım alemsin getir yorumlamaya çalışırım
lökosit enfeksiyon durumlarında artar canım. ama çokta artmamış.önemsiz bi artış bence. tabi ben bunu hayvanlara göre yorumluyom. insanda aynısımıdır bilemem
slmmm canımmmmmslm kızlar
dediğim gibi dizim şişme yapıyordu o dönem su topluyordu bende ona yoruyorum doktorum benimmm
slm kızlar
hoşgeldin bebek naber?
avatarındaki kıza bittim bittim süpeeer çok tatlı
slmmm canımmmmm
sana bide kimlik çıkarak aşı karnesi için
ist canımakrilll hangi ilde veterinersin canımmmm ??? ben hayvanlara cok düşkünümdürrr debilgim olsun
Çıkaralım canımm :2:
Selamlar herkese nbr kızlar haftasonu yoktum görümcemi evlendirdik de :) ordaydım baya bi kaynatmışsınız yine
Selamlar herkese nbr kızlar haftasonu yoktum görümcemi evlendirdik de :) ordaydım baya bi kaynatmışsınız yine
Slm kızlar bende hafta sonu düğündeydim ramazan geld düğünlr bitti :) ben ayın 16sini bekliyorum biraz sabirsızm galiba gecmyor zaman.bişey dicem ben idrar rengim cok koyu sari iltihap olabilir mi kasik agrmda var yada hamileysemidrar rengim belirti midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?