Slm canim idarar rengin su icmenle alakali suyu az mi iciyorsun iltihapin en onemli belirtisi idrarinin yakmasi ve agrinin bobreklere vurmasi sen yinede doktora git ve bol su ic ( hamilelikteki idrarla alakali teksey sistis olmus gibi surekli sikisma hissi ) hamilelik dusunen herkesin bi idrar testi yaptirmasi lazim iltihspta engel ve erken dogum yada dusuk sebebi olabiliyor
kızlar ben bu gece kan tahlılı yaptırcam ama karnım belım nasıl agrıyo kesın tahlılı yaptırırım sonra adet gelır off aman ıcım rahatlar en azından eger hamıle degılsemde naparım bılmıyorum kızım hergun soruyoo : (
kızlaaar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hepinizi öptüm iyi akşamlar..
canım geçmiş olsunn allah şifalar versin biran önce doktor şekerine bakmamış olsa gliforu vermez şeker düşürmek için o ilaç bnce. ya başka bi doktora tahliillerinle birlikte git hangi ilecı verdiğini ne kullanman gerektiğini tekrar sor ama kendi kafana göre ilacını bırakma.mazallah şeker diyabet şakaya gelmez. inşallah sende bize biran önce güzel haberler verirrsinn hamileliğini burada kutlarız
kızlar merhaba burdan bır cok bılgı aldıgım ve bana yardımcı oldugunuz için ben de kendı durumumu yazayım belkı baskasına faydası olur........
hastaneye adetın 3. gunu gittim ve prolaktınım yüksekmiş yanı bu da gebeliğe engel maalesef....çok aşırı yuksek sayılmasa da yıne de ilaç kullanıyorum.......
prolaktın yukseklıgınde adet düzensizliği ,adet mıktarında azalma,göğüslerden süt gelmesi vs. durumları oluyor......bende adet duzensızlıgı yok denebılecek duzeydı ama mıktarı azalmıstı 1-2 yıldr ama ben bebek dusunmedıgımden hıc doktora gıtmıyordum ve strestendır dıyordum......ayrıca prolaktın stres hormonu ve stres yapıldıgında bu hormon yukselıyormus ve bebek olmasını engelliyormus...
bu yuzden insanlar kafası rahatken hamile kalabiliyor......
şimdi öğrendim.....3 ay önce kan tahlılı yaptırsam su zamana kadar tedavım bitmişti belki de......o yuzden kan değerlerınızı mutlaka ölçtürün...ertelemeyin...
akş :85benim prolaktin hormonu normal değerlerde.. bende gecende gittim ölçtürdüm bak değerlerimi yazıyorummm
LH:5,36
prolaktin: 19,5
estradiol:44,1
total testesteron: 0,325
progesteron : 0,88
DHEA-SO4: 250,3
T3 Serbest 3,15
T4 Serbest 1,12
FSH 5,29
akş : 86
bende pko var.. bilemiyorum bebiş durumu ne alemde.. :44::44:
ben adetimin 3.günü olmadan prolaktine baktırdım normaldi acaba sorun olurmu ki pcos var bendede
kızlaar teste gııdyoruz hastaneye cok heyecanlıyım dua edın hakkımızda hayırlısı olsun Allah bu gunumuzu aratmasın
kızlaar teste gııdyoruz hastaneye cok heyecanlıyım dua edın hakkımızda hayırlısı olsun Allah bu gunumuzu aratmasın
Canım inş. hayırlı haberle gelirsin inan çok değişik bir duygu bende yeni öğrendim perşembe sabahı test yapmıştım hiç çıkmayan 2.nci T çizgisi önce çıktı ve iki çizgiyide gördüm akşamı zor ettm iş yerinde sonrada akşam nöbetçi kadın doğum doktoru bulup hemen test yaptırdım :) çok şükür oda pozitif çıktı
kese daha görünmemişti ama gebelik olduğunu kanıtladık :) 10 gün sonra görünür dedi inş.
Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberle gelirsin inş.
Hayirli haberlerle dön insallah.heyecanla bekliyorum.....
bende doğuştan pko luyum. ve benım şuan prolaktin değerlerim normal sınırlarda. ultrasona girdiğimde hem sağ hemde sol yumurtalığımda kistcıklerim hala yerli yerinde duruyor. yani prolaktin yüksek diye pko var diyebileceğimizi sanmıyorum. :44:prolaktın varsa her zaman cıkar bence..demek ki sende yok rahat ol....stres yapma......
prolaktin belkide adetin 3. günü olmadığın için bu kadar yksek cıkmştır. sende guatr varmı ??akş :85
tsh :1,82
t4 serbast :1,25
prolaktin :20,02
cıktı ama lh fsh a bakmadı doktor adetimin 3. günü deil diye.prolaktin için adetimin 3. günümü olması gerek
tsh ım 4.56 dan 1,82 ye düsmüs kullandıgım hap sayesinde 15 günde
saol canım snaa da günaydın. inşallah seninde günün güzel geçer. kolay gelsin.Günaydın herkese, hayırlı ramazanlar, gününüz güzel geçsin. Sevgiler.
çooooookkkkkkk uykuuuummmmmm vaaaarrrrrrrrr:83:
:84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?