Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım çok su içiyorum yani havalar da sıcak.yanma felan yok ama kaşıntım var biraz üşüttüm sanırım :S

herkese iyi akşamlar kızlar ramazanı şerifiniz mübarek olsun şimdiden hayırlı sahurlar

canım kan tahlillerime bakmadan verdi. cok doktora gittim ama hiçbiri gliforu vermemişti. pcoslu hastalara verliyor metformin.ben kendim sonra dahiliye uzmanına gittimde kan degerlerime baktı normaldi sükür. bende pcos var. daha evli degilim ama insallah evlenince güzel haberi tez elden veririm canım insallah sagol güzel dileklerin için :) gliforu kullanıp kullanmamamkta kararsız kaldım kilom iyi beni daha fazla zayıflatmasın doktoru hiç begenmedim

ben adetimin 3.günü olmadan prolaktine baktırdım normaldi acaba sorun olurmu ki pcos var bendede

akş :85
tsh :1,82
t4 serbast :1,25
prolaktin :20,02
cıktı ama lh fsh a bakmadı doktor adetimin 3. günü deil diye.prolaktin için adetimin 3. günümü olması gerek
tsh ım 4.56 dan 1,82 ye düsmüs kullandıgım hap sayesinde 15 günde

kızlarrrr meraba nasılsınız ben çok kötüyüm bulantılarım çok şiddetli su içiyorum geri çıkıyorum o derece

kızlaar teste gııdyoruz hastaneye cok heyecanlıyım dua edın hakkımızda hayırlısı olsun Allah bu gunumuzu aratmasın

kızlaar teste gııdyoruz hastaneye cok heyecanlıyım dua edın hakkımızda hayırlısı olsun Allah bu gunumuzu aratmasın

Canım inş. hayırlı haberle gelirsin inan çok değişik bir duygu bende yeni öğrendim perşembe sabahı test yapmıştım hiç çıkmayan 2.nci T çizgisi önce çıktı ve iki çizgiyide gördüm akşamı zor ettm iş yerinde sonrada akşam nöbetçi kadın doğum doktoru bulup hemen test yaptırdım :) çok şükür oda pozitif çıktı

kese daha görünmemişti ama gebelik olduğunu kanıtladık :) 10 gün sonra görünür dedi inş.

Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberle gelirsin inş.

cok tesekkur ederımm canım ama yaptıramadım cunku acılde bu testı yapmıyolarmıs : ( senın adetın ne kadar gecmıstı

prolaktın varsa her zaman cıkar bence..demek ki sende yok rahat ol....stres yapma......
bende doğuştan pko luyum. ve benım şuan prolaktin değerlerim normal sınırlarda. ultrasona girdiğimde hem sağ hemde sol yumurtalığımda kistcıklerim hala yerli yerinde duruyor. yani prolaktin yüksek diye pko var diyebileceğimizi sanmıyorum. :44:

prolaktin belkide adetin 3. günü olmadığın için bu kadar yksek cıkmştır. sende guatr varmı ??
Günaydın herkese, hayırlı ramazanlar, gününüz güzel geçsin. Sevgiler.
saol canım snaa da günaydın. inşallah seninde günün güzel geçer. kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…