Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın tatlım dur şimdi senin yerinede uyuyayım biraz
ama bu haksızlıkkkkkkkk benim öyle çok uykum varki. hem birde bu günde poliklinikte tekiz. diğer doktor ameliyata gitti btün hastalar bize gelicekkkk ve ben gözümü bile acamıyorumm

günaydın şekerlerr
dün gece ilk sahurumuzu yaptık eşimizle..çok heyecanlı ve güzeldi benim için...biraz uykusuz kaldım ama olsun..eşimi iyice doyurdum onun iç rahatlığı yetti banaa
ramazan geldi hoşgeldiiii

al benden de okadar... bende herifcezimle ilk sahurumu yaptım. brsürü yemek hazırlamşm döndüm masaya bi baktım kım yicek bu kadar şeyi diyo ye dedim aç durma.. çok güseldi ama ya.. eskiden annemle babamın olduğu gibi..

herkese günayydııııııııın.hayırlı ramazanlaaar. sahur gibisi varmı yaaa. gözlerimi açamadım ama olsun kocam doydu ya bana yeter. bizimde ilk sahurumuzdu. çooook güzeeeeeel

yahu bende mi bi anormallik var acaba :) biz 2 senedir ramazan gelince kayınvalidemlere taşınıyoruz 2 kişi sahurun iftarın tadı olmuyo diye:)

yahu bende mi bi anormallik var acaba :) biz 2 senedir ramazan gelince kayınvalidemlere taşınıyoruz 2 kişi sahurun iftarın tadı olmuyo diye:)

ayy öle deme yaaa...aile ile bir başka güzel ama eşinle çok daha ayrı bir güzellll benceeee

ayy öle deme yaaa...aile ile bir başka güzel ama eşinle çok daha ayrı bir güzellll benceeee

ya ne bileyim bi 2kişi oturup sahur iftar var bide eşimin ailesiyle yapmak var ben kalabalığı seviyorum sanırım o yüzden bana 2kişi sahur iftar yapılamazmış gibi geliyo :)

sağol canım benim inşallah
ee nasılsın uzun zamandır görüşemedik

evet cnm yaa bi türlü eve net bağlatmadık nasıl olayım iyiyim şükür bi yaramazlık yok kayınvalidemdeyim ramazan boyunca :) bol bol görüşebilicez yani inşallah :) hamile rüyası eltinin oğlunun dediği inşallah gerçek olur tabi ki hayırlısıysa sizin için kuzucum..
bu arada bata baktım tatlım 12 değil 17temmuz benm batım sana zahmet değiştirebilrmisin?

iyi yapmışsınız tatlım bol bol görüşürüz artık bi ay boyunca :13::13:
inşallah tatlım ya benim istediğimden haberleri de yok annem de görmüş o gün söylediklerinde sevindim valla çaktırmadan
tamam tatlım değiştireyim:13:

ayy süper olur valla :) benim annem ben hamile kalmadan önce hemen hamile kalma azıcık gezin dolaşın hem evliliğiniz otursun falan diyodu..bebeği kaybedince çok üzüldü şimdi soruyo bak doktor hemen hamile kalabilirsin dedi ne düşünüyosunuz falan diye :) bizler için en hayırlısı ne zamansa Allah bize o anda nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabilelim bebeklerimizi kucaklarımıza..

hayırlısıyla olur inşallah ya bu ayın bereketiyle bizlerde hamile kalırız inşallah canım

hayırlısıyla olur inşallah ya bu ayın bereketiyle bizlerde hamile kalırız inşallah canım

amin canm benm amin..bende aşırı yorgunluk,sürekli acıkma hissi,midede hafif hafif yanma,çok sık değil ama bi başladı mı bitmeyen mide bulantısı ve sürekli tuvalete çıkma hissi var gidiyorum ama bişey yok..boş yere ümitlenmek istemiyorum bat'ı 4 gözle bekliyorum :S

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy hadi bakalım inşallah 10 gün önce de belirti oluyo diyolar... senin 8 günün var yaaa
amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…