• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu bende mi bi anormallik var acaba :) biz 2 senedir ramazan gelince kayınvalidemlere taşınıyoruz 2 kişi sahurun iftarın tadı olmuyo diye:)

al bendende okadar 10 senelık evlıyım ıllk defa gecen sene yalnız sahur yaptık hep gıtcek bı yer buluyoduk

ayy hadi bakalım inşallah 10 gün önce de belirti oluyo diyolar... senin 8 günün var yaaa:52::52::52::52::52:

:16::16::16::16::16::16::16:
ne yapıyosun:38::38:
Çalışmaktan başka ne yapabilirim ki ?? :9::38::38: Sen ne yapıyorsun acepppp,?
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah kuzum ama sanki kırmızılar gelecekmiş gibi hissediyorum yaa :S
gelmez gelmemeli. kapat kapıları gelmesin kırmızılarrrr :47::47::47::47:

hahahha :) ayy inşallah bakalım artk kuzum.senin çalışmalar pek sağlam değilmiş herhalde bu ay yanlş anlamadysam öyle hatırlıyorm sanki..

evet aksamalarım oldu ama yine de hayırlısı yumurtlama haftamdayım şu an zaten:17::17::17::17:

Son düzenleme:
Çalışmaktan başka ne yapabilirim ki ?? :9::38::38: Sen ne yapıyorsun acepppp,?

gelmez gelmemeli. kapat kapıları gelmesin kırmızılarrrr :47::47::47::47:

iftara misafirim var evi temizleyeceğim de nerden başlasam diye düşünüyorum canım..
kolay gelsin sanada:38:

bugün de misafirim var o iş biraz zor tatlım:17::17::17::17:

bişey olmaz misafir gittikten sonra yaparsınız sende sahurda duşa girer oruç tutuyosan o zaman abdest alırsın ne var bunda..ben misafir için asla ertelemedim valla o önemli günleri..annemlerden yada gezmeden 12de bile gelsek hep değerlendirmeye çalıştık o altın gnleri :)
ayrıca ilk günden kim geliyo misafir..bi adapte olunsaydı canım ramazana..

iftara misafirim var evi temizleyeceğim de nerden başlasam diye düşünüyorum canım..
kolay gelsin sanada:38:
söyle misafıre, cumaya gittik gelmicez de :1::1: akşam ne yemek yapcaksın bakimmmm :1: başla bi yerden yaaa.. ilk oturma odasından başla istersen en cok orda duruluyorrr :1:
doğru söylüyosun hemen kapıyı kapatıp kocaman bi asma kilit takmam gerek :) şaka bi yana keşke öyle bi lüksümüz olsa :)
gebişlik belirtileri adet belirtileriyle aynıymış. belki hamişsindir ha?? :emir_bebek: eee batın ne zmanki ?:31:

bişey olmaz misafir gittikten sonra yaparsınız sende sahurda duşa girer oruç tutuyosan o zaman abdest alırsın ne var bunda..ben misafir için asla ertelemedim valla o önemli günleri..annemlerden yada gezmeden 12de bile gelsek hep değerlendirmeye çalıştık o altın gnleri :)
ayrıca ilk günden kim geliyo misafir..bi adapte olunsaydı canım ramazana..

tamam tatlım yapim bu dediklerini:17::17::17::17::17:
tatlım yurt dışından misafirlerimiz var yarın gideceklerde gitmeden iftara çağırdım:56:

söyle misafıre, cumaya gittik gelmicez de :1::1: akşam ne yemek yapcaksın bakimmmm :1: başla bi yerden yaaa.. ilk oturma odasından başla istersen en cok orda duruluyorrr :1:

gebişlik belirtileri adet belirtileriyle aynıymış. belki hamişsindir ha?? :emir_bebek: eee batın ne zmanki ?:31:

hahaha süper valla cumaya gittik gelemicez :):)
biliyorum cnm benm ben ilk hamilelğimde adet olcam sandım baktım 1hafta gecikmiş hiç farkında değilim test yapmıştım evde pozitifti..batım 17temmuz tatlım..

soğuk olsun diye yayla çorbası
yeşil fasulye
patatesli tavuk
piriç
salata

tamam tatlım yapim bu dediklerini:17::17::17::17::17:
tatlım yurt dışından misafirlerimiz var yarın gideceklerde gitmeden iftara çağırdım:56:

puu sana emi kendin kaşınmışsın sende heee onlar nerdeyse sen onlara güle güle demeye gitseydin :)
madem çağırdın onlarda gelecek hadi burda durma git güzelce temizle evini..
ayrıca ne yemek yapacağına karar verdinmi?

soğuk olsun diye yayla çorbası
yeşil fasulye
patatesli tavuk
piriç
salata

hmm tmm yazmışsın yemeklerini evi temizleyince önce yeşil fasülyeni koyarsın ocağa sonra çorbanın başına geçersin pirincide ısladınmı gerisi iftardan 2 saat öncesi hazır olsa fırına atılır hemen ;) ohh ellerine sağlık :)

puu sana emi kendin kaşınmışsın sende heee onlar nerdeyse sen onlara güle güle demeye gitseydin :)
madem çağırdın onlarda gelecek hadi burda durma git güzelce temizle evini..
ayrıca ne yemek yapacağına karar verdinmi?

olsun ya öyle deme bu ayda ki misafir iyidir:54::54::54:

hmm tmm yazmışsın yemeklerini evi temizleyince önce yeşil fasülyeni koyarsın ocağa sonra çorbanın başına geçersin pirincide ısladınmı gerisi iftardan 2 saat öncesi hazır olsa fırına atılır hemen ;) ohh ellerine sağlık :)

evet bende önce düşünüyorum evi bi halledeyim önce çorbayı yapayım soğusun..
sonra diğerlerini yaparım oldu bitti:13::13::13:

Back
X