- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
oyyy alındın mı sen bana
yok yok alınmadım bebişim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy alındın mı sen bana
prolaktın varsa her zaman cıkar bence..demek ki sende yok rahat ol....stres yapma......
kızlarrrr meraba nasılsınız ben çok kötüyüm bulantılarım çok şiddetli su içiyorum geri çıkıyorum o derece![]()
Anaaaaaa kız birde 2.mi olucak buuuuuu?? ee ilk bebiş kaç yaşında? yada kaç aylık ?hahaha süper valla cumaya gittik gelemicez :):)
biliyorum cnm benm ben ilk hamilelğimde adet olcam sandım baktım 1hafta gecikmiş hiç farkında değilim test yapmıştım evde pozitifti..batım 17temmuz tatlım..
off canım cekti wallaaaasoğuk olsun diye yayla çorbası
yeşil fasulye
patatesli tavuk
piriç
salata
günaydın şekerler nasılsınız bakalım?
Ramazanı Şerifiniz hayırlı uğurlu olsun..hepimize bol bereketli gelsin inşallah![]()
Gnaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Herkese hayırlı ramazanlar... Allah tutulan oruçları kabul etsin![]()
kızlar dayanamadım gıttım aıle hekımlıgıne verdım kanımı cok sukur sonuc ınternetten bakılıyomus negatıfse doktorun acıyan bakıslarına maruz kalmak ıstemıyorum : ) yarın oglen bellı olacak ınsallah
kızlar dayanamadım gıttım aıle hekımlıgıne verdım kanımı cok sukur sonuc ınternetten bakılıyomus negatıfse doktorun acıyan bakıslarına maruz kalmak ıstemıyorum : ) yarın oglen bellı olacak ınsallah
Herkese selamlarrr
Hayırlı ramazanlar.Rabbim bu güzel ayın feyzinden ,bereketinden istifade etmeyi hepimize nasip etsin.bu mübarek günlerin hürmetine rabbim kucagımızı boş birakmasin,hamiş olanlara da saglık afiyet versin.gönüllerimizdeki muradi hakkimizda hayirli etsin inşallah
Herkese selamlarrr
Hayırlı ramazanlar.Rabbim bu güzel ayın feyzinden ,bereketinden istifade etmeyi hepimize nasip etsin.bu mübarek günlerin hürmetine rabbim kucagımızı boş birakmasin,hamiş olanlara da saglık afiyet versin.gönüllerimizdeki muradi hakkimizda hayirli etsin inşallah
Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize kızlar bu mübarek günlerde duanızı eksik etmeyinBiliyorum ki bu ay herkeze ugurlu ve bereketli gelicek inşallah
![]()
Adam olun laaaaaaaaaaaanabla diyin banaaaaaaaaaaaaa
![]()
sağol şekerim seninde ramazanın mübarek olsun..
Gel elimi öp ben oldukça büyüğüm![]()