Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr meraba nasılsınız ben çok kötüyüm bulantılarım çok şiddetli su içiyorum geri çıkıyorum o derece

canım bulantılar 8. haftaya kadar normal ama 8. haftadan sonrada devam ederse bulantı kusma yemek yiyememe bu hiperemezis olarak adlandırılıyo ve tedavisi var

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın

hahaha süper valla cumaya gittik gelemicez :):)
biliyorum cnm benm ben ilk hamilelğimde adet olcam sandım baktım 1hafta gecikmiş hiç farkında değilim test yapmıştım evde pozitifti..batım 17temmuz tatlım..
Anaaaaaa kız birde 2.mi olucak buuuuuu?? ee ilk bebiş kaç yaşında? yada kaç aylık ?

soğuk olsun diye yayla çorbası
yeşil fasulye
patatesli tavuk
piriç
salata
off canım cekti wallaaaa

kızlar dayanamadım gıttım aıle hekımlıgıne verdım kanımı cok sukur sonuc ınternetten bakılıyomus negatıfse doktorun acıyan bakıslarına maruz kalmak ıstemıyorum : ) yarın oglen bellı olacak ınsallah

Aaa ne güzel internetten bakabilmen.inşallah pozitiftir.senin icin zor geçecek bugün.düşünmemeye çalış.

niye acısın ki doktor sana ? öyle düşünme günde kaç kişiye bakıyorlar

Herkese selamlarrr
Hayırlı ramazanlar.Rabbim bu güzel ayın feyzinden ,bereketinden istifade etmeyi hepimize nasip etsin.bu mübarek günlerin hürmetine rabbim kucagımızı boş birakmasin,hamiş olanlara da saglık afiyet versin.gönüllerimizdeki muradi hakkimizda hayirli etsin inşallah

selam canım teşekkürler sana da hayırlı ramazanlar amiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımm

Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize kızlar bu mübarek günlerde duanızı eksik etmeyin Biliyorum ki bu ay herkeze ugurlu ve bereketli gelicek inşallah

Adam olun laaaaaaaaaaaan abla diyin banaaaaaaaaaaaaa

Hayırlı Ramazanlar olsun hepimize kızlar bu mübarek günlerde duanızı eksik etmeyin Biliyorum ki bu ay herkeze ugurlu ve bereketli gelicek inşallah

Adam olun laaaaaaaaaaaan abla diyin banaaaaaaaaaaaaa

sağol şekerim seninde ramazanın mübarek olsun..
Gel elimi öp ben oldukça büyüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…