- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Anaaaaaa kız birde 2.mi olucak buuuuuu?? ee ilk bebiş kaç yaşında? yada kaç aylık ?
off canım cekti wallaaaa![]()
yok tatlım ilk hamileliğimde bebeğim karnımda ölmüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaaaaa kız birde 2.mi olucak buuuuuu?? ee ilk bebiş kaç yaşında? yada kaç aylık ?
off canım cekti wallaaaa![]()
saol bebeğimm
öperim tabi..... küçük değilmiyim ben.. öperim lan
![]()
yok tatlım ilk hamileliğimde bebeğim karnımda ölmüşkürtaj yaptırmak zorunda kalmıştım.kürtajdan sonra 2.adetim olacak eğer 17temmuzda kırmızılar gelirse :S
afederrrsnn kuzumm yaa.. inşallah bu bebiş ömrüyle uzun uzun yaşar.. sağlıklı sıhhatli.. hadi bakalmm inşallah hamişsindirrr.. bu ayın son batı bende
bakalım bu ay tırtmı cıkcam yoksa cıkmıcammı
![]()
yok tatlım ilk hamileliğimde bebeğim karnımda ölmüşkürtaj yaptırmak zorunda kalmıştım.kürtajdan sonra 2.adetim olacak eğer 17temmuzda kırmızılar gelirse :S
sürekli burayı okuyordum daha yeni yazmaya fırsatım oldu bugün ögrendim hamile oldugumu Allah tüm isteyenlere verir inşallah benim bebeğim daha çoookk küçük umarım bişey olmaz şimdide onun korkusu sardı içimi![]()
bende hala gelen gıden yok tabıı heyecanım da dorukta en gec yarın oglene ogrenırsın dedıler ufff : )
pazartesi günü 7. haftama girdimmm başladıcanım bulantılar 8. haftaya kadar normal ama 8. haftadan sonrada devam ederse bulantı kusma yemek yiyememe bu hiperemezis olarak adlandırılıyo ve tedavisi var
pazartesi günü 7. haftama girdimmm başladıinşallah geçer ya bir günde 1 kilo verilir mi ya:44: 2 kez acile gittik serum yedim o da geçici tedavi sonuçta
bugün biraz daha iyiyimm bakalım
pazartesi günü 7. haftama girdimmm başladıinşallah geçer ya bir günde 1 kilo verilir mi ya:44: 2 kez acile gittik serum yedim o da geçici tedavi sonuçta
cok tesekkur ederımm canım ama yaptıramadım cunku acılde bu testı yapmıyolarmıs : ( senın adetın ne kadar gecmıstı
pazar gunu 7hafta bıttı sadece tıksıntı var bulantı yok toplassn 4kere ıstıfra etmısımdr bndemı bı problem war acaba
merhaba dikkatimi çekti aynı dönemde hamile kalmışız inş. sağlıkla alırız kucağımıza Rabbim tamamına erdirir inş.
bişey soracam bulantıların hep varmıydı yoksa yenimi başladı beni bugün çok rahatsız etti ama bir türlü çıkaramadım halada aynıyımmbugüne kadar çok rahattım
![]()
bünyeden bünyeye değişiyormuş canım sen şanslı gruptasın o zaman
yeni başladı canım 3 gündür perişanım ne yiyorsam çıkıyor şu sıcakta hiç çekilmiyor valla kafamı kaldıramıyorum![]()
çıkaramasanda kötü çıkarsanda kötüanlayabiliorum bugün bende öyleydim çıkarabilseydim diorum ama sonuç yine aynı okuduğum kadarı ile :) baş ağrım adetim geçtikten sonra hep vardı hiç geçmedi ne güzel gidiordum bulantısız inş. yarın normal kalkarım :)
çıkaramasanda kötü çıkarsanda kötü![]()
üzme kendini benim adetim günüm dahil 6 gün geçmişti
3.ncü gün yapmıştım ikinci çizgiden sadece çok ince bir çizgi olmuştu dedim yine olmadı ama içimden de bir ses bu ay adet olmayacaksın diyordu sonra geçen perşembe (6.nci gün) yaptım tam çıktı..
ama bende hiçbir belirti yoktu hemen hemen yeni başlıyor mesela mide bulantılarımbu hafta sonu dr.gidecem test yapıldığında görünmemişti 10 gün sonra gel demişti bu hafta görecem inş.
son günlerde sadece uyumak istiyorum kasıklarımda ağrı göğüs uçlarımda hassasiyet o kadar kendini geliştiriyor herhalde bende hiç yerleşme kanaması yada hemen idrar koyuluğu(halada yok) göğüslerde renk değişikliği gibi şeyler oluşmadı
mesajları akşam sadece takip ediyorum bu yüzden geç cevap yazıyorum çalıştığımdan dolayı![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrr ya regl oldum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offf gittim eczanden yumurtlama testı aldım bunu nasıl kulnncm bılen vmrı[/
COLOR]