• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb canım hoş geldin aramıza:3::3:
tatlım her hangi bi test filan yaptın mı bide hiç gecikmelerin olur mu böyle:34::34:

Hoşbuldum canım.hic bir test yapmadim daha.hayatım boyunca hic düzensizlik yasamadim hep gününde gelir adetim. Adet döngum 21 gündür ve 21. Gün adet olurum hep.

Hoşbuldum canım.hic bir test yapmadim daha.hayatım boyunca hic düzensizlik yasamadim hep gününde gelir adetim. Adet döngum 21 gündür ve 21. Gün adet olurum hep.

21 gün mü?? ne kadar kısaymış döngün..
ee yaşamadığın daha iyi ya ne güzel.. peki bu ilk mi olacak bebeğin..
ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın acaba??

21 gün mü?? ne kadar kısaymış döngün..
ee yaşamadığın daha iyi ya ne güzel.. peki bu ilk mi olacak bebeğin..
ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın acaba??

2,5 aylık evliyim canim 2 ay dogum kontrol hapı kullandim. Bu ay biraktim korunmayi. 24 yaşındayim.

bende doğuştan pko luyum. ve benım şuan prolaktin değerlerim normal sınırlarda. ultrasona girdiğimde hem sağ hemde sol yumurtalığımda kistcıklerim hala yerli yerinde duruyor. yani prolaktin yüksek diye pko var diyebileceğimizi sanmıyorum. :44:

prolaktin belkide adetin 3. günü olmadığın için bu kadar yksek cıkmştır. sende guatr varmı ??

saol canım snaa da günaydın. inşallah seninde günün güzel geçer. kolay gelsin.

evet canım hipotoid cıktı ama hapla degerleri normale döndü bendede pcos var prolaktine öylesine baktırdım 19 u gibi yine gidecegim kontrole tsh için.bi daha baktırayım prolaktine.kızlar doktor adet olmam için lutenly adlı adet söktürücüyü vermişti ama ilaç biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ya:(

aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn

Canim stres yaoma hemen i belirtileride biz kendimiz yaratiyoruz beynimiz hiliyo neyo bekledigimizi bu ay olmadi ramazan bereketiyle agustosta olur aynen senin bir evladin var zaten ikinciside olur allah ona uzun omur versin

evet canım hipotoid cıktı ama hapla degerleri normale döndü bendede pcos var prolaktine öylesine baktırdım 19 u gibi yine gidecegim kontrole tsh için.bi daha baktırayım prolaktine.kızlar doktor adet olmam için lutenly adlı adet söktürücüyü vermişti ama ilaç biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ya:(

mrb canım bende de pko var ama adet düzensizliğim yok..
evet canım böylesi durumlar olabiliyor bi arkadaşımız vardı adet söktürücüyü kullandı ama yinede adet olmamıştı.. tekrar dr ye gitmişti yine ilaç vermişti sanırım da öyle adet olmuştu

2,5 aylık evliyim canim 2 ay dogum kontrol hapı kullandim. Bu ay biraktim korunmayi. 24 yaşındayim.

Ooo daha cok cok yenisin ins hamissindirde o haplar uc dort ay adet duzensizligi yapabiliyorda benim arkadasim yasmin kullaniyordu dort ay boyunca 40 gune kadar cikti adet gunu dr duzelir dedi biz her ay onu hamile diye bekledik en son ay 48 gune kadar bekledik sonuc hamosti . Hap zaten 21 gun kullanilip ertesi gun adet olunuyo yanilmiyosam ama yinede test yaptir aklinda kalmasin

mrb canım bende de pko var ama adet düzensizliğim yok..
evet canım böylesi durumlar olabiliyor bi arkadaşımız vardı adet söktürücüyü kullandı ama yinede adet olmamıştı.. tekrar dr ye gitmişti yine ilaç vermişti sanırım da öyle adet olmuştu

anladım canım bu hafta olmazsam gene doktora gideyim ozaman :( tesekkürederim adet olamadım ta bide gerginim herkes gibi normal adet olmak vardı tüylenme sivilce adet olamama bide gebe kalmada zorlanma ALLAHYARDIMCIMIZ OLSUN :(

anladım canım bu hafta olmazsam gene doktora gideyim ozaman :( tesekkürederim adet olamadım ta bide gerginim herkes gibi normal adet olmak vardı tüylenme sivilce adet olamama bide gebe kalmada zorlanma ALLAHYARDIMCIMIZ OLSUN :(

amin canım inşallah..
evet sen yine de git bakalım..

iyiyim canım. doktora gitttim enfeksiyon varmış.antibiyotik verdi. iyki gitmişim yaaa. buda ultrasonla baktı hatta ekranı bana çevirdi bak herşey düzgün dedi. bana da gösterdi :9::9::9:

geçmiş olsun canım benim bak gitmekle çook iyi yapmışsın:38::38:
en azından artık için rahat olur:34::34:

iyiyim canım. doktora gitttim enfeksiyon varmış.antibiyotik verdi. iyki gitmişim yaaa. buda ultrasonla baktı hatta ekranı bana çevirdi bak herşey düzgün dedi. bana da gösterdi :9::9::9:

çok sevindim valla canım inşallah testlerde düzgün çıkar :12::12::12: Antibiyotiğin ismini istiyorum :56:

Back
X