Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın :) doktor neden yasakladı :S hayırdır?

bundada vardır bi hayır demek ki canım yaa..önünüzdeki maçlara bakarsanız artık..

sonunda eve net bağlattım ve sanırım hamileyim bebişim :) öğleden sonra sonucu almaya gidicem inşallah..

ayy sonunda ya iyi yapmışsın:13::13: kız valla mı ciddi misin ne zaman kan verdin batın ne zamandı hiç bişeyden haberim yok kız

ayy sonunda ya iyi yapmışsın:13::13: kız valla mı ciddi misin ne zaman kan verdin batın ne zamandı hiç bişeyden haberim yok kız

bat 15di 17sinde evde test yaptım 2.çizgi silikde olsa çok belliydi..dünde eşimle gittik kan verdim öğleden sonrada sonucu almaya gidicez bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz :18::18:

bat 15di 17sinde evde test yaptım 2.çizgi silikde olsa çok belliydi..dünde eşimle gittik kan verdim öğleden sonrada sonucu almaya gidicez bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz :18::18:

ya çok sevindim şimdiden tebrik ederim güzelim ya.. bize şöyle bol değerli bi değer söylersin artık

hayırlısı canım benim... inşallah güzel haberleri verirsin bize

Akrilcim yaa benim kociştede troit problemi var yarın işi müsait olursa doktora gidecek çocuk mevzusunu da söylücek ama ben çatlama aşamasındayım 1,5 yıldır falan ilaç kullanıyo test yaptırdı geçende sağlık ocağındaki doktor ultrason çektir demiş

hoş geldin caydinim.. hayırlısı olsun ya sakın kötü düşünme tamam mı kuzucum
valla en çok ondan korkuyorum zaten canım..dünden beri saatler geçmiyo..

az kaldı ya inşallah güzel olacak herşey

merhaba kızlar
bende 1 kaç gün oldu geleli sohbetinize katılmak istedim varmı aranızda hamiş?

merhaba kızlar
bende 1 kaç gün oldu geleli sohbetinize katılmak istedim varmı aranızda hamiş?

mrb canım hoş geldin aramıza ben bi süredir giremedim tanışalım istersen kaç yaşındasın batın ne zaman çocuk var mı nerelisin

canım kusura bakma tiroid problemi olunca hamile kalmaktamı zorlanıyor anne yoksa bebek gelişimi iiçinmi zararlı ??

hayırlısı olsun canım ben 9 buçuk aydır evliyim bu 2. ayımız geçen ay denedik ilk bakalım bekliyorum bende

valla canım benimde aklım hep sizdeydi ama insanın morali bozuk olunca hiç bişey canı istemiyor tatile gittim orada bile duramadım yarın gidicem canım bakalım o ultrasonu sokuyorya stres oluyorum bakalım umarım herşey yolunda gidicek inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakalım giremedim bayadır.. yeni arkadaşlarımız var hepiniz hoşgeldiniz aramıza

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım naber

canım ultrasonda çektirsin. benmki geçen sene çektirmiş. doktor bi daha gerek yok ultrasna nodülün yok dedi.kanına bakılcak sadece. sonuçları bugün çıkıyo. bende onu bekliyorum sabırsızlıkla

hoş geldin caydinim.. hayırlısı olsun ya sakın kötü düşünme tamam mı kuzucum

Hoşbuldum canım...

Tedavi ile düzelecek birşeyse sorun yokta nedenini biliriz hiç değilse 4 deneme 1 ara verme tık yok
sen benim yeni batı düzelttin mi (15 EYLÜL)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…