- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
ben geldiiiiiiiiiiiiim
yaaaa haftasonu girmeme kararı aldım nete
dünde hastaneye gittik eşimle o yüzden giremedim. artık burdayııııım
bu ay benim ümidim yok bu arada en verimli günler şuan ve doktor yasakladı bi kaç gün. bi dahaki aya kaldı artık ne yapalım sağlık olsun
canım yaa eşimde tiroid problemi vardı dün doktora gttik tekrar kan testi istedi doktor tiroid bebek için problem oluşturuyomuş. bide ürolojiye gittik o yüzden oda sperm testi istedi cuma ona gitcek eşim 4 gün cinsel perhiz verdi doktor
günaydıınnnnnn nasılsınız hatunlar
günaydın tatlım iyidir senden naber
sonunda eve net bağlattım ve sanırım hamileyim bebişim :) öğleden sonra sonucu almaya gidicem inşallah..
ayy sonunda ya iyi yapmışsın:13::13: kız valla mı ciddi misin ne zaman kan verdin batın ne zamandı hiç bişeyden haberim yok kız
bat 15di 17sinde evde test yaptım 2.çizgi silikde olsa çok belliydi..dünde eşimle gittik kan verdim öğleden sonrada sonucu almaya gidicez bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz :18::18:
bat 15di 17sinde evde test yaptım 2.çizgi silikde olsa çok belliydi..dünde eşimle gittik kan verdim öğleden sonrada sonucu almaya gidicez bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz :18::18:
ya çok sevindim şimdiden tebrik ederim güzelim ya.. bize şöyle bol değerli bi değer söylersin artık
bundada vardır bi hayır demek ki canım yaa..önünüzdeki maçlara bakarsanız artık..
hoş geldin caydinim.. hayırlısı olsun ya sakın kötü düşünme tamam mı kuzucumhayırlısı canım benim... inşallah güzel haberleri verirsin bize
Akrilcim yaa benim kociştede troit problemi varyarın işi müsait olursa doktora gidecek çocuk mevzusunu da söylücek ama ben çatlama aşamasındayım 1,5 yıldır falan ilaç kullanıyo test yaptırdı geçende sağlık ocağındaki doktor ultrason çektir demiş
valla en çok ondan korkuyorum zaten canım..dünden beri saatler geçmiyo..
aynen tatlım.Allah büyük var bi hayır. bi dahaki aya inşallah. biz sağlıklı olalımda yeter ki. çalışması kalsın bize
merhaba kızlar
bende 1 kaç gün oldu geleli sohbetinize katılmak istedim varmı aranızda hamiş?
canım yaa eşimde tiroid problemi vardı dün doktora gttik tekrar kan testi istedi doktor tiroid bebek için problem oluşturuyomuş. bide ürolojiye gittik o yüzden oda sperm testi istedi cuma ona gitcek eşim 4 gün cinsel perhiz verdi doktor
evet klomen kullandım başlarda çatlatma iğnesiyle 1 sene o sürdü .daha sonra başka doktorlara gittim .eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu ameliyattan sonra çok iyi sperm sayıları oda iyileşti oldu olacak derken 1 senede öyle geçti en son aşılama yaptırdım oda tutmadı şimdi zeynep kamile başladım.orada testler falan yapılıyor sonra aşılama olacak sanırım sonrada olmadı tüp bebeğe geçilecek bakalım hayırlısı.peki sen nekadarlık evlisin canımne zamandır çocuk istiyorsun
Canım bende çok merak etim seni
hatılıyosundur geçen ay bat larımız aynıydı.
bencede çok güzel bir karar almışsın.işten çıkman konusunda da çok iyi yapmışsın
iş yeri stresinin nasıl bişi olduğunu önceki işimden biliyorum az çok.önce ruh sağlıklarımız hamişliğe hazır olmalı düşüncesindeyim
inşallah kontrolunden mutlu dönersin.ve bence doktora gidene kadar da çalışmalara devam etmelisin
ben bu ay kaç kez denedik sayısını bile unuttum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım giremedim bayadır.. yeni arkadaşlarımız var hepiniz hoşgeldiniz aramıza
hayırlısı canım benim... inşallah güzel haberleri verirsin bize
Akrilcim yaa benim kociştede troit problemi varyarın işi müsait olursa doktora gidecek çocuk mevzusunu da söylücek ama ben çatlama aşamasındayım 1,5 yıldır falan ilaç kullanıyo test yaptırdı geçende sağlık ocağındaki doktor ultrason çektir demiş
hoş geldin caydinim.. hayırlısı olsun ya sakın kötü düşünme tamam mı kuzucum
az kaldı ya inşallah güzel olacak herşey
hoş geldin caydinim.. hayırlısı olsun ya sakın kötü düşünme tamam mı kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?