günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım naber
merhaba kızlar
bende 1 kaç gün oldu geleli sohbetinize katılmak istedim varmı aranızda hamiş?
mrb canım hoş geldin aramızaben bi süredir giremedim tanışalım istersen kaç yaşındasın batın ne zaman çocuk var mı nerelisin [/QUOE]
mrb hoşbulduk ben 26 yaşındayım 1 yıldır evliyim bebeğim henüz yok 2 aydır istiyoruz daha tutturamadık bakalım hayırlısı ben safranboluluyum peki ya sen
günaydın canım iyiyim senden nabernasılsın keyfin nasıl bakalım görüşemedik bayadır durumlar nasıl
canım ultrasonda çektirsin. benmki geçen sene çektirmiş. doktor bi daha gerek yok ultrasna nodülün yok dedi.kanına bakılcak sadece. sonuçları bugün çıkıyo. bende onu bekliyorum sabırsızlıkla
amin güzelim inşallahamin canım benim inşallah..darısı tüm isteyenlerin başına..
Hoşbuldum canım...
Tedavi ile düzelecek birşeyse sorun yokta nedenini biliriz hiç değilse 4 deneme 1 ara verme tık yok
sen benim yeni batı düzelttin mi(15 EYLÜL)
canım kusura bakma tiroid problemi olunca hamile kalmaktamı zorlanıyor anne yoksa bebek gelişimi iiçinmi zararlı ??
hoşgeldin canım buyur gel tabi..bizden 1hafta önce evlenmişsiniz :)
nerdesn?çalışıyomusun?kaç yaşındasın?bat ne zaman?ne zamandan beri deniyosunuz bebiş için?
annede de babada da problem oluşturuyo canım. infertilite açısından önemli dedi doktor dün eşime. bizde o yüzden üstüne düştük biraz.
hmm bende 22 yaşındayım kayserideyim bende şuan korunmuyorum aynı zamanda okuyorum hayırlısı diyoruz ya bakalım kısmetse olur..mrb hoşbulduk ben 26 yaşındayım 1 yıldır evliyim bebeğim henüz yok 2 aydır istiyoruz daha tutturamadık bakalım hayırlısı ben safranboluluyum peki ya sen
yarın kadındoğum doktoruna gidiyorum canım muayene olacağım gerekirse folik asit alıcam biz aynı 2 günde bir çalışmalara devam :)))
Vallaa baskı yapıyorum git git diye öğrendim ya bunuyoksa aksatıp duruyordu
Hayırlısı canım bakalım inallah birşeyleri yoktur temiz çıkar
hsb öylemi ne güzel istanbul ümraniyedeyim ewet çalışıyorum muhasebeciyim 26 yaşındayım 2 aydır deniyoruz bakalım
annede de babada da problem oluşturuyo canım. infertilite açısından önemli dedi doktor dün eşime. bizde o yüzden üstüne düştük biraz.
anladım canımm inş.Rabbim en kısa zamanda hepimizi güzel haberlerle sevindirr inş..
hmm bende 22 yaşındayım kayserideyim bende şuan korunmuyorum aynı zamanda okuyorum hayırlısı diyoruz ya bakalım kısmetse olur..
inş.rabbi isteyen herkese hayırlısıya versin inş.
öğleden sonra benim şu hamişliğim bi kesinleşsin ben hepinize dua edicem
Merakla bekliyoruzzz şekeriiimmmm:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?