Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canim saglam adimlarla insallah ya ben suan cok stresliyim test negatif cikti umit etmek istemiyorum ama icimde bisude kipir kipir heyecandan midem bulaniyo sinemm senin durum daha vahim cikmadimi daha kan sonucun

senin kırmızılar niye gelmedi ki acabaa daha önceden gecikme yaşarmıydın hiç :26::26:

canım bende de öle oldu..polipi atmışım meğer..
değelerine sorarsan ben bizim hastane güvenmediğim için özele gittim..jinekolog tanıdığım yok kuzucum..başka bir şey olsa MR tomografi gibi kesin gösterirdim ama jinekolog tanıdığım yok malesef bebeğim..

Umitlenmek istemiyom ama yavastanda heyecan basiyo varsada icerde stresten bunalmistir sende iyi ki varsin . Kiz hamile kalalim topic acacam silanin hamisleri diye

hahhahaha ayy sen çok yaşa emi sılanın hamişleri hııı ne güldüm varya çok hoşuma gitti yaa

hahhahaha ayy sen çok yaşa emi sılanın hamişleri hııı ne güldüm varya çok hoşuma gitti yaa

Su ardi ardina filmler olur ya tasiyici 1 tasiyici 2 gibi bizde oyle yapcaz sila ilr hsmilelik bekleyenler - silanin hamisleri- silanin anneleri

Bu arada kocam bana tasiyici 2 diyo birinci dustu ikincide gorev basarili olcakmis

Su ardi ardina filmler olur ya tasiyici 1 tasiyici 2 gibi bizde oyle yapcaz sila ilr hsmilelik bekleyenler - silanin hamisleri- silanin anneleri

Bu arada kocam bana tasiyici 2 diyo birinci dustu ikincide gorev basarili olcakmis

hehehhe ayy kız alemsin emi inşallah şuan da taşıyıcısındır

haha süper olur
eşimde bana öyle diyo yaa :)

hehehhe ayy kız alemsin emi inşallah şuan da taşıyıcısındır

Ayy inşallah canim hepimiz tasiyici olalim benim 4 yadinda yeğeni m var ilk hamileligimde copten cocuk cizerdi adida tusubasa benim oglummus ama kalp cizmezdi kalbi yok teyzee derdi gulerdik biliyomusunuz ben 9 haftalik dusuk yapmama ragmen hic kalp atisini duyamadim gecen geldiklerinde bebek cizdi kalp cizdi kirk gun sonra bebek olcak dedi ay insallah malum oluyodur kuzuma

kaç gün oldu peki yiğenin onu diyeli :18::18::18:

eşim gelmeyecek sanırım ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım bari..bıktım bu erkeklerin kaprislerinden offf yaa off..

canım gerçekten ilginç ama çocuktan al haberi diyolar boşuna demiyolar demekki. inşallah kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…