- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Netten mi bakcan gitcen mi
Evet canim saglam adimlarla insallah ya ben suan cok stresliyim test negatif cikti umit etmek istemiyorum ama icimde bisude kipir kipir heyecandan midem bulaniyo sinemm senin durum daha vahim cikmadimi daha kan sonucun
günaydın hanımlar
bugün adetin 4. günü bitince çalışmalara başlicam
inşallah rabbim nasip eder.
soğan suyuna başladım bu sabah evde içip işe geldim burda da bir sancı tuttu ki sormayın gitsin kendimi tuvalete zor attım iri iri parçalar attım..sanki düşük yapmışım gibi oldu
şimdi iyiyim ağrım sızım yok
senin kırmızılar niye gelmedi ki acabaadaha önceden gecikme yaşarmıydın hiç :26::26:
haha :):) akşama kadar gelmezse bi test daha yap bakalım canım yaa..
Yok canim ya aksama kadar çok şey degosmez olcamda oynuyo benimle kirmizilar
hımmm peki bakalım sen bilirsin kuzum..
Umitlenmek istemiyom ama yavastanda heyecan basiyo varsada icerde stresten bunalmistirsende iyi ki varsin . Kiz hamile kalalim topic acacam silanin hamisleri diye
Canim sen hamissin ne geciyo icinden ne benim sonum
yemeğimide yedim oohhhAllahım bütün aç olanların karnını doyur aminnn
hahhahahaayy sen çok yaşa emi sılanın hamişleri hııı ne güldüm varya çok hoşuma gitti yaa
Su ardi ardina filmler olur ya tasiyici 1 tasiyici 2 gibibizde oyle yapcaz sila ilr hsmilelik bekleyenler - silanin hamisleri- silanin anneleri
Bu arada kocam bana tasiyici 2 diyo birinci dustu ikincide gorev basarili olcakmis
Su ardi ardina filmler olur ya tasiyici 1 tasiyici 2 gibibizde oyle yapcaz sila ilr hsmilelik bekleyenler - silanin hamisleri- silanin anneleri
Bu arada kocam bana tasiyici 2 diyo birinci dustu ikincide gorev basarili olcakmis
ayy valla ne bileyim ne deyim ben şimdi canım ya :18::18:
bana hamişsin gibi geliyo ama yine de bilemedim ki..
hehehhe ayy kız alemsin emiinşallah şuan da taşıyıcısındır
Ayy inşallah canim hepimiz tasiyici olalimbenim 4 yadinda yeğeni m var ilk hamileligimde copten cocuk cizerdi adida tusubasa benim oglummus ama kalp cizmezdi kalbi yok teyzee derdi gulerdik biliyomusunuz ben 9 haftalik dusuk yapmama ragmen hic kalp atisini duyamadim gecen geldiklerinde bebek cizdi kalp cizdi kirk gun sonra bebek olcak dedi ay insallah malum oluyodur kuzuma
kaç gün oldu peki yiğenin onu diyeli :18::18::18:
Ayy inşallah canim hepimiz tasiyici olalimbenim 4 yadinda yeğeni m var ilk hamileligimde copten cocuk cizerdi adida tusubasa benim oglummus ama kalp cizmezdi kalbi yok teyzee derdi gulerdik biliyomusunuz ben 9 haftalik dusuk yapmama ragmen hic kalp atisini duyamadim gecen geldiklerinde bebek cizdi kalp cizdi kirk gun sonra bebek olcak dedi ay insallah malum oluyodur kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?