• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adet tarihim 8 ağustos yanlış hesaplamadıysam bugün itibariyle yumurtlama zamanım başladı ama emin olamıyorum bilgi istiyorum arkadaşlar bende anne olmak istiyorummm :(

adet tarihim 8 ağustos yanlış hesaplamadıysam bugün itibariyle yumurtlama zamanım başladı ama emin olamıyorum bilgi istiyorum arkadaşlar bende anne olmak istiyorummm :(

Canim formul su :

Kac gunde bir adet oluyorsan o rakamdan -14
Ornek veriyorum; 30 gunde adet olan biriysen

30-14= 16

16-3=13
16+3=19

Yani adetin basindan saydiginda 13 ve 19 ci gunler arasi hamilelik icin uygun gunlerolur

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben geldim..canım çok sıkkın yaa off..sistemde arıza varmış yarın sabah gel dediler deli olcam yaa :( :47::47::47::47:

zaten eşimle ii değiliz..ben yarına kadar nasıl beklicem..önceki hamileliğim gibi başladı aksilikler..

hayy ben bu arızanın...kuzum yaa bir hastaneye falan gitsen..saat 4 gibi alırsın sonucunu..1 saate çıkar çünkü..

bizim burda yakında yok ki canım..kendimi iyi hissetsem otobüse binip gidicem ama iyi değilim..
hem canım hastaneye sıkıldı hemde eşime..eşimle konuşsaydık derdim ona başka bi yere gidelim diye ama malesef..

bizim burda yakında yok ki canım..kendimi iyi hissetsem otobüse binip gidicem ama iyi değilim..
hem canım hastaneye sıkıldı hemde eşime..eşimle konuşsaydık derdim ona başka bi yere gidelim diye ama malesef..
eşine neden bozuştunuz canım..istersen anlatabilrsin dinleriz..rahatlarsın...

Canim yakinda ardasin filan yok mu onunla gitsen :26: neyse sorun yapma vardir bi hayir bi iki saat icinde netten bak sen belki gelir sistem . Kiz dun esinle hersey yolunda degilmiydi

evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet koptu :43::43::43:

Back
X