kız göğüs uçların daha öncede acırmıydı...bata kaç gün varr
adet tarihim 8 ağustos yanlış hesaplamadıysam bugün itibariyle yumurtlama zamanım başladı ama emin olamıyorum bilgi istiyorum arkadaşlar bende anne olmak istiyorummm
canım gerçekten ilginç ama çocuktan al haberi diyolar boşuna demiyolar demekki. inşallah kavuşursun bebeğine
Sinemselcuk neyapti acaba dua ediyorumm insallah iyi haberlerle gelir
kızlar ben geldim..canım çok sıkkın yaa off..sistemde arıza varmış yarın sabah gel dediler deli olcam yaa
Bende yemege cikmistim yeni geldim merak etmistim seni olsun canim herseyde bir hayir vardir
Bende yemege cikmistim yeni geldim merak etmistim seni olsun canim herseyde bir hayir vardir
geldim canm geldim yarın sabah tekrar gidicem sistemde arıza varmış..
hayy ben bu arızanın...kuzum yaa bir hastaneye falan gitsen..saat 4 gibi alırsın sonucunu..1 saate çıkar çünkü..
bizim burda yakında yok ki canım..kendimi iyi hissetsem otobüse binip gidicem ama iyi değilim..
hem canım hastaneye sıkıldı hemde eşime..eşimle konuşsaydık derdim ona başka bi yere gidelim diye ama malesef..
Bosver kafana takma kuzumm yarin guzel haberi alacaksin Allahin izniyle
eşine neden bozuştunuz canım..istersen anlatabilrsin dinleriz..rahatlarsın...bizim burda yakında yok ki canım..kendimi iyi hissetsem otobüse binip gidicem ama iyi değilim..
hem canım hastaneye sıkıldı hemde eşime..eşimle konuşsaydık derdim ona başka bi yere gidelim diye ama malesef..
Canim yakinda ardasin filan yok mu onunla gitsen :26: neyse sorun yapma vardir bi hayir bi iki saat icinde netten bak sen belki gelir sistem . Kiz dun esinle hersey yolunda degilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?