- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet koptu
evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet
erkek değilmi hayatımm onlar yorgunluktan ne anlarlar valla ben öyle yorgun olduğumda benden bir hareket bekleme diyorum yapacağını yap diyorumm :))
yok tatlım yakınımda hiç arkadaşım yok malesef..
evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet koptu
evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet
erkek değilmi hayatımm onlar yorgunluktan ne anlarlar valla ben öyle yorgun olduğumda benden bir hareket bekleme diyorum yapacağını yap diyorumm :))
Iyi fikir yapacagi varsada yapasi gelmez zaten o laftan sonra
Aaa inanmıyorum ya bide ilk bebeğinizi kaybetmissiniz sahsen biz korkuyoruz dun benim esimde istedi fol yok yumurta yok bende istemedim dedim duygusal takilalim saril uyuyalim tamam dedi boyle bieseyi nasil sorun eder ki sen o kadar yorgun sun bide
Canim formul su :
Kac gunde bir adet oluyorsan o rakamdan -14
Ornek veriyorum; 30 gunde adet olan biriysen
30-14= 16
16-3=13
16+3=19
Yani adetin basindan saydiginda 13 ve 19 ci gunler arasi hamilelik icin uygun gunlerolur
erkek milleti işte...anaları şımartmış her istediklerini yapmışlar şimide bizden bekliolar...kusura bakmasınlar yeni yaşama alışsınlar..herşeye evdet dönemi kapandııısinirden ağlıyorum valla yaa..bizde korkuyoruz yani eşimde korkuyo aslında ama bende çok sinirlendim zaten saat kaçta haber verdin saat kaçtan beri ayaktayım ve ben hamileyim bilmiyorum farkındamısın ama falan dedm..kaynımlar gittiğinde herşey için teşekkür ederim deyip öpüp durmuştu ama işte 360derece dönüyo istediği olmayınca..
Ankatanin neresindesin tatlim ya valla ben yakin olsam gelirim seninle ankaradayim bende
ayy bu erkekleri anamal zor yaa...sana tşk etmesi lazım..karıcım sağol yardım ettiğin için falan demesi lazım..zaten işte yorulmuşsun üstüne yemekli misafir ağırlamışsın...daha ne..
aman salla kuyruğunu sıkıştırıp bu akşam yakalalık yapar sana gör bak
sinirden ağlıyorum valla yaa..bizde korkuyoruz yani eşimde korkuyo aslında ama bende çok sinirlendim zaten saat kaçta haber verdin saat kaçtan beri ayaktayım ve ben hamileyim bilmiyorum farkındamısın ama falan dedm..kaynımlar gittiğinde herşey için teşekkür ederim deyip öpüp durmuştu ama işte 360derece dönüyo istediği olmayınca..
ağlama bebeğimm ya bak bebişimiz varsa stresten etkilenir oda.eşin inatçımıdır yoksa hemen unuturmu
sinemmm aynen dediğin gibi senin ilgilenmen gereken çok daha önemli şeyler var...boşver hiç ağlama üzülme..bebişide sıkma canım..
stres hamileliği kötü etkiliyor biliyorsun...
acayip inatçıdır ama akşam geldiğiinde illa ki gülecek..çünkü canım haşhaşlı kek çekti ondan yapcam ona yaptım zannedicek saf..
eve geldiğinde sende bişey olmamış gibi davran boşver uzatma üzülen canı sıkılan yine biz oluyoruz
bebişimin ölmesinin büyük bi nedeni benim yaşadıklarımda etkilemişti zaten inanıyorum ben buna..
Canim uzmek ostememde ne yasadin oyle ? Uzulne kekini yap ohh mis gibi biter dilimde bize gonder
Kizlarr meraba ben adetimi 2 gun gectikten sonra kan verdim betahcg 590 cikmisti normalmi acaba..yarinda insallah randevum var doktora gidecem ultrason filan bakicak cok korkuyorum bi sorun cikacak diye ilkini dusuk yaptim bundan cok korkuyoruminsallah bi sorun cikmaz...
Bu arada sinemselcuk cnm suanda hamileligin verdigi yogun bi duygusallik icindesin bendede var takmamaya calis bebegine zarar stres uzuntu yapma tmm mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?