• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi yerde okumuştum, 1 haftalık geçikme daha net olur diye o nedenle. peki (daha önceden hiç test yapmadım) test için sabah veya gün içinde olması önemli mi

Varsa hangi saatte yaparsan yap cikiyo canim yeter ki cisin olsun :9:

bi yerde okumuştum, 1 haftalık geçikme daha net olur diye o nedenle. peki (daha önceden hiç test yapmadım) test için sabah veya gün içinde olması önemli mi

sabah ilk idrarla yap derim ben cok net cıkıor ben o zman yapmıstım ilk pozitif gördüğümde :) genelde öyle öneriyorlar zaten

Benim iki gun gecti ve ben hala olmadim kimisinde cikiyo erken dollenmede oda genelde regl donemi kisa olanlarda 28 gunde olanda felan uzun olanlarda genelde cikmiyo

canım benım ilkinde 2 gün falan önceden cıkmıstı idrarda erken gebelik testiydi ama erken döllenme olmuştur bende 27 günde oluyor

canım benım ilkinde 2 gün falan önceden cıkmıstı idrarda erken gebelik testiydi ama erken döllenme olmuştur bende 27 günde oluyor

Dongusu kisa olanlarda cabuk belli oluyo . Erken gebelik testiyle digeri ayni diyolar ama farki var mi ?

Dongusu kisa olanlarda cabuk belli oluyo . Erken gebelik testiyle digeri ayni diyolar ama farki var mi ?

var cnm var bizzat denedim hatta yazmıstım normal gebelik testi yaptım cıkmadı ,erken olanda cıktı pozitif.
cok sevinmiştim gerci boşa cıktı ama olsun vardım rabbimin bir bildiği.erkende de döngü var atıyorum 27 gün 2 gün öncede 28 gün 3 gün önceden yapabilir testi gibi sonucta ona göre cıkıyor

var cnm var bizzat denedim hatta yazmıstım normal gebelik testi yaptım cıkmadı ,erken olanda cıktı pozitif.
cok sevinmiştim gerci boşa cıktı ama olsun vardım rabbimin bir bildiği.erkende de döngü var atıyorum 27 gün 2 gün öncede 28 gün 3 gün önceden yapabilir testi gibi sonucta ona göre cıkıyor

:17: acaba yapsam mi markasi neydi gec dollenmeyse cikar demi 33 gun bugun 31 de kesin adet oluyodum :26; normalteste cikmadi bu sabah yoksa beklesem mi .

kızlar ya 2 gün önceki belirtilerim nereye gitti benim ne bel agrısı ne akıntı :D sadece uyku uyku uyku :D birde yemek :D gaz sancım bile azaldı offf...acaba kimyasal mı bu ay yine valla amma korkuyor bu beni ya ateş basmalarım devam ediyo bu arada kızlar benım ates 36.9 sizin ne alemde

Cnm geçen aylarda bütün belirtileri yaşadım da noldu?Sonuç sıfır...Bu ay edebimle hiçbir belirti yaşamıyorum ve beklentim de yok.Bat yarın ve öbür gün,dayanamadım eczaneden test aldım.negatif.Geçti benim bir ay daha.Yarın kırmızı kart yiyince de yere yapışırım artık
:( 3,5 tl lik testten de emin olamıyor ki insan... gerçi;günün ilk idrarıyla yapmadım az önce yaptım...ufff uffff

Cnm geçen aylarda bütün belirtileri yaşadım da noldu?Sonuç sıfır...Bu ay edebimle hiçbir belirti yaşamıyorum ve beklentim de yok.Bat yarın ve öbür gün,dayanamadım eczaneden test aldım.negatif.Geçti benim bir ay daha.Yarın kırmızı kart yiyince de yere yapışırım artık
:( 3,5 tl lik testten de emin olamıyor ki insan... gerçi;günün ilk idrarıyla yapmadım az önce yaptım...ufff uffff

cnm benm sıkma canını hakkında hangisi hayırlıysa o olsun :34::34:
bende testi 3liraya aldım ve sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı..yani o testlerin yanılma payı çok düşük bana göre..

Back
X