cnm benm sıkma canını hakkında hangisi hayırlıysa o olsun
bende testi 3liraya aldım ve sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı..yani o testlerin yanılma payı çok düşük bana göre..
predictor erken gebelik testi canım cıkar 2 gün geçmiş
Canim ucreti cokta onemli drgil cunku cikiyor ama sen gecikmeden yapmissinCnm geçen aylarda bütün belirtileri yaşadım da noldu?Sonuç sıfır...Bu ay edebimle hiçbir belirti yaşamıyorum ve beklentim de yok.Bat yarın ve öbür gün,dayanamadım eczaneden test aldım.negatif.Geçti benim bir ay daha.Yarın kırmızı kart yiyince de yere yapışırım artık3,5 tl lik testten de emin olamıyor ki insan... gerçi;günün ilk idrarıyla yapmadım az önce yaptım...ufff uffff
Kizlar isten eve geldim bel agrisi hafif ve bacaklarim agriyor goguslerim zaten patlamak uzere sutyene sigdiramiyorum batim 28
Kizlar isten eve geldim bel agrisi hafif ve bacaklarim agriyor goguslerim zaten patlamak uzere sutyene sigdiramiyorum batim 28
Gunaydinnnn kizlarr lavaboya bir gittim kahvrengi lekem gelmis adet oncesi hep gelir bende bu ayda yok of offfffff
Günaydın canim al bendende o kadar hep agrili sabah olurdu aksam onda sinsi sinsi geldi once kahverengi leke gelir zaten benimde sonra kırmızı neyse uzulmeyelim daha genciz bi daha ki aya artik Silacim benim bati 21 eylule cekebilirsin canim sana zahmet
Sen bu kahverengi lekenme icin hic gittinmi doktora canimm
Sen bu kahverengi lekenme icin hic gittinmi doktora canimm
Günaydın canim al bendende o kadar hep agrili sabah olurdu aksam onda sinsi sinsi geldi once kahverengi leke gelir zaten benimde sonra kırmızı neyse uzulmeyelim daha genciz bi daha ki aya artik Silacim benim bati 21 eylule cekebilirsin canim sana zahmet
eriğim, antalyalı ;
kızlar üzülmeyin hiç.kırmızılar gitsin çalışmalara devam
herşeyin hayırlısı, rabbim hayırlı zamanda hepimize versin bebiş inşallah.
umudunuzu yitirmeyinnnn
canlarımmm üzmeyin kendinizi..
eriğim soğan kürünü yap ben bu ay içtim..öteki ayda içeceğim canım..
Gitmedim canik gitmek mi gerekiyormus bildigin birsey mi var mesela gecen ay direk kırmızı gelfi bu ay kahve hemen ardindan kirmizi
eriğim, antalyalı ;
kızlar üzülmeyin hiç.kırmızılar gitsin çalışmalara devam
herşeyin hayırlısı, rabbim hayırlı zamanda hepimize versin bebiş inşallah.
umudunuzu yitirmeyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?