- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım...Rabbim en kısa zamand ahepimizin yüzünü güldürsünnn![]()
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :) adet gecikmesinden 4gün sonra verdiğim kan değeri 1000 miş :)
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)[/QUO
canımmmm çok sevindimmmmm yani hamilesinnn
günaydın hanımlar...
kızlar çok garip bir rüya gördümm ya..
gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..
ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa
hayırlara gelsinn inşş![]()
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :) adet gecikmesinden 4gün sonra verdiğim kan değeri 1000 miş :)
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)[/QUO
canımmmm çok sevindimmmmm yani hamilesinnn
evet canım darısı sizin gibi tüm isteyenlerin başına inşallah...
evet canım darısı sizin gibi tüm isteyenlerin başına inşallah...
,
amin inşallah canımm benimm.bundan sonra kendini üzmek yormak yok sadece kendini ve bebeğini düşünnn
,
amin inşallah canımm benimm.bundan sonra kendini üzmek yormak yok sadece kendini ve bebeğini düşünnn
ev çok pis silip süpürmem lazım..benim ocağım cam dün kızartma yaptığım için berbat durumda kayınvalidem akşam evde olmayacakmış kayınbabam kaynım yüksek ihtimal bize gelecek ve evde eşimle bana yetecek kadar yemek var..aman yaa
ev çok pis silip süpürmem lazım..benim ocağım cam dün kızartma yaptığım için berbat durumda kayınvalidem akşam evde olmayacakmış kayınbabam kaynım yüksek ihtimal bize gelecek ve evde eşimle bana yetecek kadar yemek var..aman yaa
kendiniçokyormadan yap ama sen artık hamiş bir kadınsın :)
kendiniçokyormadan yap ama sen artık hamiş bir kadınsın :)
tamam tamam yormam inşallah..
tamam tamam yormam inşallah..
sana özel msj attım geldimi canımm
Bebegim benim adetten birkac gun once baslar adetim biter 10 gun kahverengi devam eder doktora gittim yasmin vermisti gecti kullandigim surece ama sonra yine devam ben cikolata kistinden korkuuorum doktor ulteasondan bakti kistin yok dedi anlamadim gitti bu isi
sana özel msj attım geldimi canımm
geldi canm ama şuan mesaj atamıyorum :S
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)
Sinemcim gelismelere cok sevindim. Kix iki gun once supurdun hamilesin sen dikkat et biraz
Isyan hayra cikar insallah ruyan
Akril hemsom gunaydin
Ve yogunlujtan okuyamadigim msj varsa kusura nakmayin bebekler
Anladim canim benim oyle olmuyor bidaha git doktora ve aklinakotu seyler getirme
Günaydın canım tebrik ederim çok sevindim :)
Sinemcim gelismelere cok sevindim. Kix iki gun once supurdun hamilesin sen dikkat et biraz
Akril hemsom gunaydin
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)
canımmmm rüyan hayırlara çıksın inşallah..
Akril hemsom gunaydin