Gecer canim gecer insallah onbir gun degil onbes onalti gun gecer de testte iki cizgi görürsün dua et bu ay cok bereketli topigimiz
günaydın kızcelleeerrrr :) süper bir cumartesi olsun hamiş haberleri gelsinnnn inşallah aminnn :)
günaydınlaaaarrr :)
ya ben grip olmuşum kızlarburnum tıkalı dudaklarım kurudu çatladı başımda çok ağrıyo offff
evet gerçekten öyle eylül ayı hepimize uğurlu gelsin ekimde 1. yılımı doldurucam bir hediye olsun bana canım dua ediyorum etmem mi rabbim kabul etsin inşallah
günaydın canımmm bugun kocamın arkadaşının kocaeliye gidicez bakalım güzel bir gün olsun ya bu folic asit beni sürekli uyutuyo ya
günaydın canım dikkat et kendineeee geçer inşallah sabah diye öyledir belki
ayy yok kuzum yaa dünden beri böyleyim
o zaman kendine ıhlamur falan yap yada nane limon da iyi gelir canım
off hiçde sevmem ya
benim eşim kendine çok bakar kışın dudak balmı sürmeden dışar çıkmaz..dün tam yatıcam aşkım benim kremden sürsene diyo heyy Allah seni kahretmesin kokoş seni dedim :)
hehehe iyi demiş sende sürseydin bacım ya
hoşgeldiniz bacımselam kızlar nasılsınızzz
sürdüm ki zaten :)
selam kızlar nasılsınızzz
selam canım nasılsınız bakalım
günaydınlaaaarrr :)
ya ben grip olmuşum kızlarburnum tıkalı dudaklarım kurudu çatladı başımda çok ağrıyo offff
yaramazız bugün yaaa
dikkat et canım ya Allah şifa versin .. geçmiş olsun..
kızlar bn çıkıyorumm..eşimin kuzeninin kına malzemeleri hazırlanacakmış onlara yardım edicem..
yok canım üzmez o annesini
kızlar bn çıkıyorumm..eşimin kuzeninin kına malzemeleri hazırlanacakmış onlara yardım edicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?