o zaman linaya pazartesi gideyim :)
Bide nuray hanim var sincan tipta karakolun ustu hemen cok iyi doktor suratsiz biraz ama tecrubesi super . Su bahcem evleri kasmir evleri felan varya onlarin sahipleri camlica ayranin sahipleri onlar bile ona geliyo halamin kistini eltimin dusuk ihtimalini en erken bulan o . Yarin ikiye ladar orda
başınız sağolsun
söyleme eğer bende kalırsam inşallah söylemicem hamileliğimde çok stres yaşadım kendimi yedim bitirdim sonuç ne oldu zararda olan ben oldum o yüzden takmamak lazım.
evet arkadaşlar şimdiden bizde karar aldık eşimle. eğer hamile kalırsam sadece kendi ailelemz bilicek o kadar başkada kimseye söylemek yoook... kesnlkle sizde öyle yapınn ...
inşallah canım bir hamile kalalımda kimseye söylemeyelim...
hatta ben bir kalayım bu gidişle eşime bile söylemicem doğuma kadar:))))artık nasıl becerebileceksem
yok canımm onlara söyleyelim çünkü onlar hakediyo güzel haberi:)) sevincimizi eşimizle dolu dolu yaşayalım inş.. ve sonundada bebeğimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder RAbbim....
inşallah bacım inşallah... aminnnnn
sen nerdesin canımm ankaradamsn yoksa??
bugun soru günüü :))) ya hcg kanda cıkıyor ya kızlar yumurta döllendiğindemi tutunduğundamı cıkıyor sprem ve yumurta bulusuyor
efendim el ele verip rahime doğru ilerliyorlar bilen bi açıklasın zibilyon ingilizce video izledim allahtan ingilizcem ii yoksa ne yapıcaktım bilemedim
yok canım istanbulda oturuyorum ama sanırım sen ankaradasın?
içerde kıpır kıpır dışardan da görülüyobabamız da akşam izlesin görsün, belki akşama çok tekmelemez diye video çekeyim diyorum.kayıt başladığı zaman duruyo kıpırtıyı kesiyo...dakikalarca video çekiyorum yok...kapattığım anda yeniden başlıyo oyun oynuyo resmen benle
evet canm ankaradayım ben :s
Canim doktor sormussun ankaranin neresinde oturuyorsun
sincandayım canm ben. ama farketmez yani yakn bi çvredede olabilir. doktor tavsiye varmı peki canm ???
kızlar 57.7 şimdi ne oluoooooooooo çokmu düşük !!!!!!!!!!!!! tabi beklenen 24 yada 25 agustosdu
canmm sanırım güzel bi haber okudum bebiş mi geliyo ne... eğer öyleyse gözünz aydın.Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş.. darısıda bize en hayırlı ve en tez zamandabu arada linaya gidrsen salı gününe yorumları yaz olurmu biliyosun dr ve hastane arayışı içindeyimm bende :s
evet arkadaşlar şimdiden bizde karar aldık eşimle. eğer hamile kalırsam sadece kendi ailelemz bilicek o kadar başkada kimseye söylemek yoook... kesnlkle sizde öyle yapınn ...
ya kızlar benm hem ağrım var hemde sanki biraz fazlalaştı akıntım..
Canım ağrın normal bebişin hala yerleşme telaşında :) benim nerdeyse 2-3hafta ağrım vardı ve akıntım vardı.doktor sarıysa problem değil dedi kahverengi olursa hemen gel dediler benim kaşıntım bile vardı.iltihap diye ödüm koptu.allaha şükür hiç birşey yoktu.bol bol su iç dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?