Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman linaya pazartesi gideyim :)

canmm sanırım güzel bi haber okudum bebiş mi geliyo ne... eğer öyleyse gözünz aydın.Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş.. darısıda bize en hayırlı ve en tez zamanda bu arada linaya gidrsen salı gününe yorumları yaz olurmu biliyosun dr ve hastane arayışı içindeyimm bende :s

canım tam olarak yeri nerde o söylediğin doktorun sincan tıp yani???

başınız sağolsun
söyleme eğer bende kalırsam inşallah söylemicem hamileliğimde çok stres yaşadım kendimi yedim bitirdim sonuç ne oldu zararda olan ben oldum o yüzden takmamak lazım.

evet arkadaşlar şimdiden bizde karar aldık eşimle. eğer hamile kalırsam sadece kendi ailelemz bilicek o kadar başkada kimseye söylemek yoook... kesnlkle sizde öyle yapınn ...

evet arkadaşlar şimdiden bizde karar aldık eşimle. eğer hamile kalırsam sadece kendi ailelemz bilicek o kadar başkada kimseye söylemek yoook... kesnlkle sizde öyle yapınn ...

inşallah canım bir hamile kalalımda kimseye söylemeyelim...
hatta ben bir kalayım bu gidişle eşime bile söylemicem doğuma kadar:))))artık nasıl becerebileceksem

inşallah canım bir hamile kalalımda kimseye söylemeyelim...
hatta ben bir kalayım bu gidişle eşime bile söylemicem doğuma kadar:))))artık nasıl becerebileceksem

yok canımm onlara söyleyelim çünkü onlar hakediyo güzel haberi:)) sevincimizi eşimizle dolu dolu yaşayalım inş.. ve sonundada bebeğimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder RAbbim....

yok canımm onlara söyleyelim çünkü onlar hakediyo güzel haberi:)) sevincimizi eşimizle dolu dolu yaşayalım inş.. ve sonundada bebeğimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder RAbbim....

inşallah bacım inşallah... aminnnnn

Yumurta sperm dollenip rahme dusup tutununca yani ortalama iliskiden on gun sonra kanda cikar beta hcg canim . 5-6 gun sobrada net olarak idrarda ki oda zaten gecikmis oldugun zaman

çok güzell olur kıpırısının dışardan videosu

sincandayım canm ben. ama farketmez yani yakn bi çvredede olabilir. doktor tavsiye varmı peki canm ???

Bende elvakentte :) sincan merkez karakolun ustunde kaymakamligin hemen altinda nuray hsnim cumartesi ikiye hafta ici bese yada dorttu galiba orda. Yanliz dogum yaptirmiyo canim son bir ay ayni zamandada devlete gidersin sahsen ben oyle yapacagim. Iyi bi doktor bi git istersen sonradina bakarsin begenmezsen gitmezsin

kızlar 57.7 şimdi ne oluoooooooooo çokmu düşük !!!!!!!!!!!!! tabi beklenen 24 yada 25 agustosdu

canım benim hayırlı olsunnn
hiç endişelenme bence.önemli olan 2 günde bir 2ye katlaması
değerini gün gün takip et, stres de yapma.
benim ilk hamileliğimde adetim 1 gün gectiğinde 24,80 ile başlamıştım.sonra da 2 günde bir artmıştı.
maalesef düşükle sonuçlandı , sebebini bende bilmiyorum doktor incelenen parçada bi sorun olmadığını söledi.
sağlıksız bebekler düşükle sonuçlanır dedi

evet canım bebiş gelecek inşallah..evde kendim test yaptım pozitif çıktı..kan testi yaptırdım beta hcg 1000 çıktı adet gecikmesinden 4gün sonraki değerim..pazartesi eşim yoğunmuş salı yada çarşamba gidelim dedi..bakalım pazartesi linayı arıcam hangi gün müsaitlerse randevu alcam gelir gelmez yazarım..inşallah güzel haberlerle gelirim :)

ben kendi aileme söyledim eşimde kendi ailesine söyledi..umarım eşim çenesini tutabilir :)

ya kızlar benm hem ağrım var hemde sanki biraz fazlalaştı akıntım..

Canım ağrın normal bebişin hala yerleşme telaşında :) benim nerdeyse 2-3hafta ağrım vardı ve akıntım vardı.doktor sarıysa problem değil dedi kahverengi olursa hemen gel dediler benim kaşıntım bile vardı.iltihap diye ödüm koptu.allaha şükür hiç birşey yoktu.bol bol su iç dedi.

bugün hapşurdum hapşurunca bi ağrı girdi 2-3 dk sürdü..ondan sonrada sanki adt olacakmışım gibi ağrılar girip çıkmaya başladı..akıntımda çoğaldı..ve midemde bulantıda bugün çok fazla..ilk bebeğimi kaybettiğim için herşeyden korkar oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…