bugün hapşurdum hapşurunca bi ağrı girdi 2-3 dk sürdü..ondan sonrada sanki adt olacakmışım gibi ağrılar girip çıkmaya başladı..akıntımda çoğaldı..ve midemde bulantıda bugün çok fazla..ilk bebeğimi kaybettiğim için herşeyden korkar oldum..
Aman canım dikkat et hapşururken tut göbeğini ve dizlerini kendine doğru çek.sağlık ocağına yada acile betana baktır için rahat olsun en azından.ama çok strest yapma inşallah bebeğin seninle olacak ve Rabbimin izniyle kucağına alırsın inşallah
pazartesiden sonra ilk kontrole gidicez inşallah kötü bişey çıkmaz..gerçi bu sefer beta hcg daha yüksek çıktı ama yine hiç bişeyin garantisi yok..
İyi düşün iyi olsun canım
benim anlamadığım neden hapşurunca ağrı oluyo ki :S
Ani hareket ediliyor ya ondandir herhalde.ben de bıçak saplanıyor gibi oluyordu şimdi olmuyor ama yinede tutuyorum göbeğimi
benim anlamadığım neden hapşurunca ağrı oluyo ki :S
evet evet bende de aynen öyle bıçak saplanıyo gibi..ayy inşallah geçer çok korkuyorum..
hapşurunca insanın kalbi o an durup tekrar çalışıyor yani iki canlsın bebeğin etkilenmesi normal o üzden arkadaaşın dedgi gbi yapman koruyucu ve agryı aza indrecektr :)
Panik yapma canım dediğim gibi inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
yoktur yaa evhammm yapma sen :) iyi düşün rahatla :)
amin canım çok teşekkür edrim
Rica ederim canım ne demek. İlk muayeneye wcye sıkışık git o zaman
kese hemen görünüyor aklında bulunsun. Benim kontrol 12.haftada daha sonra cinsiyetini öğrenecz inşallah :) kız çok istiyorum ama icimde bi his erkek diyor.Rabbim herseyden önce sağlıklı bi evlat versin tabi
benim eşimde kız çok o ama tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun inşallah..engelli bi bebeğin zorluğunu zorluk derken o eriyip giderken senin canından can gidiyo..onu öyle görmek elden bişey gelmemesi içini parçalıyo..
sıkışık gidince şimdi görünürmü ki ?
sanırım ben doktora gidip keseyi bebeği kalp atışını görmeden rahatlayamıcam :)
doktora gittiğim zaman adetim 12 13gün geçmiş olacak görünür inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?