- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
sinemmselçukk hayırlı olsunn arkadaşım
Bende elvakentte :) sincan merkez karakolun ustunde kaymakamligin hemen altinda nuray hsnim cumartesi ikiye hafta ici bese yada dorttu galiba orda. Yanliz dogum yaptirmiyo canim son bir ay ayni zamandada devlete gidersin sahsen ben oyle yapacagim. Iyi bi doktor bi git istersen sonradina bakarsin begenmezsen gitmezsin
inşallah canım bir hamile kalalımda kimseye söylemeyelim...
hatta ben bir kalayım bu gidişle eşime bile söylemicem doğuma kadar:))))artık nasıl becerebileceksem
hhehehe onlara nasıl söylemicez ki şuan bende yatıya misafir var ne zaman gidecekler belli değil bizim çalışmalar aksadı ayın 21. de dr gittiğimde yumurlamışsın dedi zaten o zaman yaptık yaptık şuan yapsakta bir önemi olmaz herhalde ne dersiniz birde kadının yumurtası ne kadar yaşıyor acaba
canım aslında çok ta bilgim olmamakla birlikte 24 saate kadar yumurtanın canlı kaldığını biliyorum ama yumurtadan yumurtaya değişir dimi:)
ben kocişe bile söylemicem derken ondan habersiz korunmayı bıraktığım için öyle demiştim.daha önce 20 haftalık bir kayıp yaşadım çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın. oyüzden eşim korkuyor ve haklı nedenleri var istememek için.ama ben takıntı yapmış durumdaydım neredeyse sanki çocuk olunca herşey güzel olacak gibi.
ama çok güzel birşey evlat allah bizlerede nasip eder inşallah...
inşallah canım bende çok istiyorum hatta çoooook bizde eşim korundu hep o yüzden onun bilmemesi mümkün değil inşallah canım inşallah bizimde bir meleğimiz olur kuzum sen kaç aydır deniyorsun
6 ay önce kaybettim bebeğimi ondan sonra korunduk sonra ben çok istedim eşim istemiyor. bende bu ay bir çılgınlık yaptım bıraktım ama eğer bu ay olmazsa herşeyi oluruna bırakıcam çünkü gerçekten çocuk çocuk diye kendimi çok yıprattım o yüzden bu ay olmazsa kendimi kpssye kilitleyeceğim.
ilk evlendiğim zaman hemen hamile kalmıştım ondan sonrada hiç denemedim yani kalabilirmiyim tekrar bilmiyorum
sen ne zamandır istiyorsun canım?
günaydın fıstıklar
isyanım yine mi erken geldi bu şeytanlar
yok kuzum bugündü aslında ama ben 1 gecikmeli sayıyordum batı ilacıbıraktığımdan beri 1 gün önce 1 gün geç oluodu..2 aydır tam 27 günde oluo şimdi ona göre söledimm...
kızlarrr c.tesi günüm vardı..arkadaşım 6 aylık hamile..1,5 yıl doğum kont hapı kullanırken hamile kalmış..hemde ilaca 7 gün ar verilen dönemde..doktor çok şaşırmış yumurtlama dönemi ile alakası olmayan bir gün demiş..mucize bebek diyormuş doktoru..kızlar anlayacağımız Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak bebekler...biz istediğimiz kadar şartları zorlyalaım olmuyor..
Günaydın canlar
Isyancim uzulme eylul anneleri okuruz insallah . Evet canim bende korunurken hamile kalmistim ve hemde bata son bes gun mu ne varken olmus rabbim istediginde ol derse olur biz sadece oyle hesaplar yapiyoruz gerisi kismrt isi :) hatta biz biyle planlar yaparken icimden bi ses Allah diyo ki sen bilmezmisib ki benim ol dememle olur o halde senin bu hesaplarin niye diyomus gibi geliyo . Valla ben hu ay sogan yapamafim tovbe yarabbim ne bicim bir tatdur o icemedim yine
tmm canım çok teşekkür ederim.sendemi o dr ye gidiyosun??
günaydın cancağızlarım :)))
bugun pazartesi kan testimi verdim geldim :) şimdi saat 11 i beklemek kalıyor inşallah değerim katlanmıştır yarabbim amin :)
aynen banada öle geliyor yaa...:26::26:
en doğrusu haftada 3 kez muhabbete girmek..gerisini rabbime bırakmak..
eşimle konuştuk 2 ay daha deneyeceğiz..olmadı ikimiz doktora gideceğiz..
günaydın cancağızlarım :)))
bugun pazartesi kan testimi verdim geldim :) şimdi saat 11 i beklemek kalıyor inşallah değerim katlanmıştır yarabbim amin :)
ayy hadi bekliyoruzz inşşş güzel değerlerr gelirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?