Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tmm canım çok teşekkür ederim.sendemi o dr ye gidiyosun??

inşallah canım bir hamile kalalımda kimseye söylemeyelim...
hatta ben bir kalayım bu gidişle eşime bile söylemicem doğuma kadar:))))artık nasıl becerebileceksem

hhehehe onlara nasıl söylemicez ki şuan bende yatıya misafir var ne zaman gidecekler belli değil bizim çalışmalar aksadı ayın 21. de dr gittiğimde yumurlamışsın dedi zaten o zaman yaptık yaptık şuan yapsakta bir önemi olmaz herhalde ne dersiniz birde kadının yumurtası ne kadar yaşıyor acaba

canım aslında çok ta bilgim olmamakla birlikte 24 saate kadar yumurtanın canlı kaldığını biliyorum ama yumurtadan yumurtaya değişir dimi:)

ben kocişe bile söylemicem derken ondan habersiz korunmayı bıraktığım için öyle demiştim.daha önce 20 haftalık bir kayıp yaşadım çok zor günlerdi allah kimseye yaşatmasın. oyüzden eşim korkuyor ve haklı nedenleri var istememek için.ama ben takıntı yapmış durumdaydım neredeyse sanki çocuk olunca herşey güzel olacak gibi.

ama çok güzel birşey evlat allah bizlerede nasip eder inşallah...

inşallah canım bende çok istiyorum hatta çoooook bizde eşim korundu hep o yüzden onun bilmemesi mümkün değil inşallah canım inşallah bizimde bir meleğimiz olur kuzum sen kaç aydır deniyorsun

inşallah canım bende çok istiyorum hatta çoooook bizde eşim korundu hep o yüzden onun bilmemesi mümkün değil inşallah canım inşallah bizimde bir meleğimiz olur kuzum sen kaç aydır deniyorsun

6 ay önce kaybettim bebeğimi ondan sonra korunduk sonra ben çok istedim eşim istemiyor. bende bu ay bir çılgınlık yaptım bıraktım ama eğer bu ay olmazsa herşeyi oluruna bırakıcam çünkü gerçekten çocuk çocuk diye kendimi çok yıprattım o yüzden bu ay olmazsa kendimi kpssye kilitleyeceğim.

ilk evlendiğim zaman hemen hamile kalmıştım ondan sonrada hiç denemedim yani kalabilirmiyim tekrar bilmiyorum

sen ne zamandır istiyorsun canım?

Bence kalabilirsin canım bir kere kaldıktan sonra kolay oluyormuş ben 9 buçuk aylık evliyim bu ay 2. ayımız geçen ay olmadı malesef bu ay inşallah 10 gün var bata bekliyorum bende çok takıyorum takmasam düşünmesem çok güzel olucak

günaydınn güzellerrr...
bugün kırmızı kartı yedimmm

SILACIMMM 22 Eylül yazarmısınnn yeni bata

günaydın fıstıklar

isyanım yine mi erken geldi bu şeytanlar

günaydın fıstıklar

isyanım yine mi erken geldi bu şeytanlar

yok kuzum bugündü aslında ama ben 1 gecikmeli sayıyordum batı ilacıbıraktığımdan beri 1 gün önce 1 gün geç oluodu..2 aydır tam 27 günde oluo şimdi ona göre söledimm...

kızlarrr c.tesi günüm vardı..arkadaşım 6 aylık hamile..1,5 yıl doğum kont hapı kullanırken hamile kalmış..hemde ilaca 7 gün ar verilen dönemde..doktor çok şaşırmış yumurtlama dönemi ile alakası olmayan bir gün demiş..mucize bebek diyormuş doktoru..kızlar anlayacağımız Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak bebekler...biz istediğimiz kadar şartları zorlyalaım olmuyor..

hmm bende 27 ağustos olarak biliyorum batını.. dedim herhalde erken geldi kırmızılar...
allah herkese zamanı gelince verir canım benim

Günaydın canlar
Isyancim uzulme eylul anneleri okuruz insallah . Evet canim bende korunurken hamile kalmistim ve hemde bata son bes gun mu ne varken olmus rabbim istediginde ol derse olur biz sadece oyle hesaplar yapiyoruz gerisi kismrt isi :) hatta biz biyle planlar yaparken icimden bi ses Allah diyo ki sen bilmezmisib ki benim ol dememle olur o halde senin bu hesaplarin niye diyomus gibi geliyo . Valla ben hu ay sogan yapamafim tovbe yarabbim ne bicim bir tatdur o icemedim yine

aynen banada öle geliyor yaa...:26::26:
en doğrusu haftada 3 kez muhabbete girmek..gerisini rabbime bırakmak..
eşimle konuştuk 2 ay daha deneyeceğiz..olmadı ikimiz doktora gideceğiz..

günaydın cancağızlarım :)))
bugun pazartesi kan testimi verdim geldim :) şimdi saat 11 i beklemek kalıyor inşallah değerim katlanmıştır yarabbim amin :)

tmm canım çok teşekkür ederim.sendemi o dr ye gidiyosun??

Soyle siyleyim csnim benim dusukten sonra gittigim ozel ve saglik ocagi bana kan pihtilasman var dedi sok olfum cunku yenimahallede ilk gittigimde tum kan testlerimi aldilar pihtilasmayada baktilar cunku parmaktan kan aldilar biliyordum tekrar gittim olcum yaptirdim sincan tipta (ki normalde tekrarlayan dusuk yoksa olcum yapmiyolar ilkinde olabilir dite buda ayri sacmalik illa iki kere dusuk mu yapnak gerek demi sonuclarimin temiz oldugunu kurtajdan hemen sonra yapilan degerlerle nasil seni kesin konusurlarr dedi tabi ben sonuclsrimi birde Hacettepe deki doktora gonderdim oda aynisini dedi birde pinpirikliyim ben tek doktora guvenmem bunu biliyomus gibi kurtaj oldugum hastanede bi suru kan almisti vs onlarda aradi sobradan endiselenecek birsey yok sende bi sorun yok diye . Nuray hanima evet gidiyorum hamile kalincada gidecegim insallah

bugun pazartesi kan testimi verdim geldim :) şimdi saat 11 i beklemek kalıyor inşallah değerim katlanmıştır yarabbim amin :)

Merak etme canim en az 200 lu degerlerdedir o simdi pitir pitir buyuyo icerde rabbimin izniyle

aynen banada öle geliyor yaa...:26::26:
en doğrusu haftada 3 kez muhabbete girmek..gerisini rabbime bırakmak..
eşimle konuştuk 2 ay daha deneyeceğiz..olmadı ikimiz doktora gideceğiz..

Aynen canim esim dun diyo ki bence sen hesap yapma yaptigin zaman stres oluyosun anliyorum kedi gibi herseye tirnaklarini cikariyosun o streste cocuk mu olur diyo bosver muhabbeti hesaplamayalim ilkinde hesap mi yaptik olacagi vardi oldu diyo haklida. Ben gecen ay gittim iltihap vs var mi diye temiz cikti sorun yok ilkinde olcak diye birsey yok bir yil diyolar bir yil olmszsa gel cunku bizim isyerindede biri vardi tam onikinci ayda oldu

ayy hadi bekliyoruzz inşşş güzel değerlerr gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…