Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benim alttan baktirma zaten her doktorda istemez bunu daha teni oldugunu hcgden anlar haftaya gel der ilerleyen hamileliklerde kalp atisi duyulmaz yada kese ve bebek gorunmezse bakiyolar doktir dese bile izin verme renkli ultrason varsa gir yoksa bi hafta sonra yeniden bakin de riske atma

Isyancim uzulme canim hepimiz ayniyiz kiz sen cok kaprisli bi hamis olursun haa kotu hissetme hic bak cigumuz hasretle bekliyoruz sukredip muhabbete devam rabbimin vardir bir bildigi

canlarım benım öyle demeyin bak geçen haftalarda başıma ne geldi bi geziyoruz eşimle avm ye girdik herkes masallah 2 3 ya dedim bz nerede hata yapıyoruz neden olmadı neden kimyasal oldu neden neden neden
hiiç sebep yok kendimi mal gibi hissettim dedim biseyı beceremedin eşim cok kızdı
eve geri döndüm ağladımda ağladım
ama öyle değil hrseyın sebebi olmuyor zamanı oluyor hepimizin zamanı var düşünsene hepimiz aynı anda hamile kalsak neler olurdu doğal denge diyoruz işte sırayla zamanımız geliyor ve rabbim en güzel zamanda sağlıkla nasip ediyor o kadar zor bir durumu
hepiniz için dua edicem bu akşam tamammı üzülmeyin nolur böyle olunca ben kendime yemin ederim sevinemiyorum
başkasının üzüntüsü benım sevincim gibi oluyor

yok bebepğimmm sen sakın üzülme..tadını çıkar bugünün canım...
eğlen müzikler dinle..ohh sefannn olsunn..hamişsinnn sennnn
doğru canım haklısın vakti geldiğinde olacak inş...

ayy bir hamiş kalayım kaprisin alasını göstercem herkezeee
kuzum arada duygusala bağladım bugün...malum adetinn bugün ik günü

günaydın kızlaradetime 1 gün kaldı ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum..bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum çok kaptırdım kendimi bu ay inş vardır bebiş

günaydın kızlaradetime 1 gün kaldı ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum..bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum çok kaptırdım kendimi bu ay inş vardır bebiş

günaydın tatlım ben senin batını bugün sanmıştım:26: hadi bakalım inşallah bebiş vardır

peki bu hafta snu görünürmü sence kese ona göre yoksa haftaya mı gitsem katlayarak giderse istatistik olarak bu haftaya yetişmez gibi
sanırım kese hcg 1500 lerde görünüyor ama karın ultrasonunda da aynı degerlerde demi bilemiyorum ki :/

mrb cnm birsey soracaktım.adet belrtilerini hissettinmi hiç.hamile olmadan önce adet olacagın zaman hissettiğin şeyleri yani.

kızlar meraba ben daha yenıyım aranızda cok fazla bısey bılmıyorum ama gecen ay kımyasal gebelık yasadım bu ayda hıc yumurta gelıstırı ve catlatma ıgnesı kullanmadan yumurtam gelıstı ve catladı.ama bende kan pıhtılaşması var bugun iğneye baslıyorum ve cok korkuyorum ıgneden dr hamıle kalmadan kullanmaya baslamamı soyledı.kımyasal gebelıkten sonra hemen ertesı ay hamile kalan varmı benımde sansım varmı cok merak edıyorum

inş canım idrar testi yapsam çıkar mı ki acaba?sende durumlar nasıl canım?

belki çıkar canım çok istiyosan deneyebilirsin ama negatif olursa üzülmek yok
valla benim bat bugün şimdilik bişey yok.. zaten hiç umursamıyorum.. bu ay sallamıştım çünkü

mrb cnm birsey soracaktım.adet belrtilerini hissettinmi hiç.hamile olmadan önce adet olacagın zaman hissettiğin şeyleri yani.

beni umutlandıran da o zaten canım normalde bir hafta önce başlardı adet sancıları ama şimdi yok o sancılar bel ağrısı çok fazla baş dönmesi bir de iştahım çok açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…