canım 4 haftalık felan bebegin organların gelişmeye baslama tarihi 3 eylül muhtemel gbe kalma tarihin 13 agustos canım inş sorunsuz bi hamilelik gecirirsin
owwww ne güzel yazmıssın hepsini :)) cok sagol canım ınsallah saglıkla gelişimi olur kuzumun
owwww ne güzel yazmıssın hepsini :)) cok sagol canım ınsallah saglıkla gelişimi olur kuzumun
ne demek canım benim aramızda 5 gün var beraberb takip ederiz inş gerci ben kan testi yaptırmadım carsamba doktora gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için .
aynenn bende yaa..bebek haberi duyunca seviniyoorum ama kendimide öksüz gibi hissediyorum...içim burkuluyor..kesinlikle kıskançlık yada kötü bir fesatlık değil bu..her hamile haberine çok seviniyorum ama kendim için üzülüyorummm
ne demek canım benim aramızda 5 gün var beraberb takip ederiz inş gerci ben kan testi yaptırmadım carsamba doktora gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için .
aa cok az varmıs :) carsamba habrlerini bekliyoruz ozaman birlikte olurda inşallah bana da öğretirsin :) araştırırız herseyı :)
aa cok az varmıs :) carsamba habrlerini bekliyoruz ozaman birlikte olurda inşallah bana da öğretirsin :) araştırırız herseyı :)
inş canım benim carsambaya zar zor randevu buldum bakalım ögleden sonra 4 e.tabiki arastırız bu arada sen ank damısın ist damı
canlarım benım öyle demeyin bak geçen haftalarda başıma ne geldi bi geziyoruz eşimle avm ye girdik herkes masallah 2 3 ya dedim bz nerede hata yapıyoruz neden olmadı neden kimyasal oldu neden neden neden
hiiç sebep yok kendimi mal gibi hissettim dedim biseyı beceremedin eşim cok kızdı
eve geri döndüm ağladımda ağladım
ama öyle değil hrseyın sebebi olmuyor zamanı oluyor hepimizin zamanı var düşünsene hepimiz aynı anda hamile kalsak neler olurdu doğal denge diyoruz işte sırayla zamanımız geliyor ve rabbim en güzel zamanda sağlıkla nasip ediyor o kadar zor bir durumu
hepiniz için dua edicem bu akşam tamammı üzülmeyin nolur böyle olunca ben kendime yemin ederim sevinemiyorum
başkasının üzüntüsü benım sevincim gibi oluyor
Canim benim alttan baktirma zaten her doktorda istemez bunu daha teni oldugunu hcgden anlar haftaya gel der ilerleyen hamileliklerde kalp atisi duyulmaz yada kese ve bebek gorunmezse bakiyolar doktir dese bile izin verme renkli ultrason varsa gir yoksa bi hafta sonra yeniden bakin de riske atma
Isyancim uzulme canim hepimiz ayniyiz kiz sen cok kaprisli bi hamis olursun haakotu hissetme hic bak cigumuz hasretle bekliyoruz sukredip muhabbete devam rabbimin vardir bir bildigi
mrb kızlar :) 2 gün giremedim bisürü şey konuşmuşsunuz :) nasılsınız keyifler nasıl :)
günaydın kızlaradetime 1 gün kaldı ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum..bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum çok kaptırdım kendimi bu ay inş vardır bebiş
Canim benim alttan baktirma zaten her doktorda istemez bunu daha teni oldugunu hcgden anlar haftaya gel der ilerleyen hamileliklerde kalp atisi duyulmaz yada kese ve bebek gorunmezse bakiyolar doktir dese bile izin verme renkli ultrason varsa gir yoksa bi hafta sonra yeniden bakin de riske atma
Isyancim uzulme canim hepimiz ayniyiz kiz sen cok kaprisli bi hamis olursun haakotu hissetme hic bak cigumuz hasretle bekliyoruz sukredip muhabbete devam rabbimin vardir bir bildigi
bende iyiyim tatlım ne olsun.bakıyuorumda baya hamile arkadaşımız var heralde bide biz olsaydık :)
günaydın kızlaradetime 1 gün kaldı ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum..bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum çok kaptırdım kendimi bu ay inş vardır bebiş
günaydın tatlım ben senin batını bugün sanmıştım:26: hadi bakalım inşallah bebiş vardır
inş canım idrar testi yapsam çıkar mı ki acaba?sende durumlar nasıl canım?
mrb cnm birsey soracaktım.adet belrtilerini hissettinmi hiç.hamile olmadan önce adet olacagın zaman hissettiğin şeyleri yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?