inş. cnm yaa :) ya hem adet belirtilerini hissedip hemde hamile olunabilirmi sence?
güzelim zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynıdır ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. cnm yaa :) ya hem adet belirtilerini hissedip hemde hamile olunabilirmi sence?
beni umutlandıran da o zaten canım normalde bir hafta önce başlardı adet sancıları ama şimdi yok o sancılar bel ağrısı çok fazla baş dönmesi bir de iştahım çok açıldı![]()
kızlar meraba ben daha yenıyım aranızda cok fazla bısey bılmıyorum ama gecen ay kımyasal gebelık yasadım bu ayda hıc yumurta gelıstırı ve catlatma ıgnesı kullanmadan yumurtam gelıstı ve catladı.ama bende kan pıhtılaşması var bugun iğneye baslıyorum ve cok korkuyorum ıgneden dr hamıle kalmadan kullanmaya baslamamı soyledı.kımyasal gebelıkten sonra hemen ertesı ay hamile kalan varmı benımde sansım varmı cok merak edıyorum![]()
öylemidirki yaaa :44::44:
belki çıkar canım çok istiyosan deneyebilirsin ama negatif olursa üzülmek yok
valla benim bat bugün şimdilik bişey yok.. zaten hiç umursamıyorum.. bu ay sallamıştım çünkü[/QUOT
üzülmeyeceğim diyorum hep ama olmuyor işte adet günlerimi ağlayarak geçiriyorum...sen yinede dikkat et kendine canım belki vardır babiş![]()
oooo tamam o zaman olmuş seninki :)
üzülmeyeceğim diyorum hep ama olmuyor işte adet günlerimi ağlayarak geçiriyorum...sen yinede dikkat et kendine canım belki vardır babiş![]()
evet tatlım aynen öyle.. zaten tüm hamile kalan arkadaşlarım hala adet olacak mışım gibi geliyor bana diye wc ye gidiyordu.. emin ol hemen hemen herkes adet belirtisini yaşıyor
o zaman test filan yok sana bi iki gün bekle doğru kan vermeye tamam mı:13::13::13: bakalım ya hayırlısı olursa olur![]()
hadi bakalım inş senin bat ne zaman?
sevindim tatlım yaaaa.bugün çok üzülmüştüm adet olacakmış gibi hissediyorumda.3-4 gün önceye kadar sag tarafımda hep bişeyler oluyodu böyle batma gibi.o da gecince ne bileyim iştee öyle üzüldüm...bu arada benide listeye eklermisin bat 2 eylül :)
rtık utanıyorum kan vermeye gidince neredeyse her ay veriyorum kan![]()
benim bat 2 eylül cnm :)
hehehe o zaman biraz daha bekle evde test yap en az iki tane sonra kan verirsin![]()
neden olmasın güzelim zamanı geldiyse tabiiki olurolabilirmi sence yaaa:44: evt 23 cnm
günaydın arkadaşlar..
aryaarel
bebeğin hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :)
darısı başımıza inşaAllah
buarada benim bat tarihini yanlış yazmışım 28 olacaktı .. bekliyoruz bakalım
2 gün kaldı :) heveslenmek istemiyorum ama
var canım var :)) okusaydın bi önceki sayfada bile yazmıstım :) kimyasal yaşadım gecen ay bu ay hamişim yani bakalım rabbimin izniyle :)
öyle yaparım canım eşimi gönderiyorum test alması için ben diyorum 5 6 tane al falan o da diyor bütün paramı hep testlere yatırıyorum diye![]()