çocuk için yapılan her yol mübahtır :)
Merhaba kızlaaar :) yeni üye oldum ama uzun süredir takipteyim:) paylaşımlarınıza, birbirinize olan samimiyetinize özenip geldim biz 1 yılı doldurduk artık bebek istiyoruz, beni de ekleyebilir misiniz listeye beraber bekleyelim bebişlerimizi
hımm anladım tatlım....o zamana kdr korunmuşmuydun peki ?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım
darısı bize olsun inşaAllah
evet tatlım..hepimiz güzel heberlerle geliriz inşallah :)
ne güldüm ama doğru söze ne denir
uzaktan olmuyor yaa hoş geldininşallah olur seninde bebişinn
dudaklarımı botokslu gibi hissediyorum hala gribim mahvetti beni öcü gibi geziyorum valla :S
yok kuzum ben hiç korunmadım eşimde korunamadı çnkü benim o şeye karşı alerjim var hemen mantar oluyorum:S
kürtajdan sonra da hiç korunmadık saldık gitti :)[/
böylece sonunda geldi bebişler :)
hoşbuldum , inşaallaah bakalım ilk defa deneyeceğimiz için hemen olmasını beklemiyoruz ama olursa da fena olmaz:))
Hoşgeldinn
bende sen gibi uzaktan takip eden gelenlerdenim :)
canımcım cok gecmıs olsun bende doktora mı gitti acaba dedim :))
yok kuzum ben hiç korunmadım eşimde korunamadı çnkü benim o şeye karşı alerjim var hemen mantar oluyorum:S
kürtajdan sonra da hiç korunmadık saldık gitti :)[/
böylece sonunda geldi bebişler :)
aynen öyle valla tatlımm :)
Allah'ım ne muradınız varsa versin inşallah :)
ama napıyımm ramazanda tek başına olunca tadı çıkmıyodu :) ama çocuktanda vazgeçemezdik
hoşbuldum , inşaallaah bakalım ilk defa deneyeceğimiz için hemen olmasını beklemiyoruz ama olursa da fena olmaz:))
amin :) siz hamilesiniz sanırım
doğru söylüüyosuun aman ne olcak canıım hayırlı ayda bebeciğin temeli aılmışş :)
canım bende ikl defa bu ay deniyorumm aslında çocuğu biraz daha ilerde istyordum ama sıkıldım arık kaynanam ala görmceler var en iyisi çocuk yapıp onunla zman gecireyim dyorum :):44:
doğru söylüüyosuun aman ne olcak canıım hayırlı ayda bebeciğin temeli aılmışş :)
canım bende ikl defa bu ay deniyorumm aslında çocuğu biraz daha ilerde istyordum ama sıkıldım arık kaynanam ala görmceler var en iyisi çocuk yapıp onunla zman gecireyim dyorum :):44:
kayın valideyle yakın oturuyosun galibabende ilk denicem aslında daha erken de istiyorduk ta okulum var hala, şimdi bile cesaret etmek zor ama kayınvalidem ben bakarım diyor, genç anne olmak çok güzel bi cesaret yapcaz bakalım :) umarım bizi çok bekletmez bebiş
kaynana görümceler var derken nasıl yani aynı evde aynı binada falanmı oturuyosunuz?
nerde okuyosun canım? ne kadarın kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?